Misztikus.ZANZIBÁR.Utazás.
Misztikus.
zanzibár.
Utazás.
“OTTHON A VILÁGOT ISMERED MEG, UTAZVA ÖNMAGADAT.”

Hamvas Béla

16 FELEJTHETETLEN NAP PROGRAMOKKAL ÉS ALL INCLUSIVE ELLÁTÁSSAL

Misztikus Zanzibár Utazás

16 napos misztikus utazás Afrika keleti partjának egyik gyöngyszemére, Zanzibárra, a természettel egyensúlyban élő ősi népek hagyatékával és tanításaival, szertartásokkal, beavatásokkal, meditációkkal, delfinekkel, szárazföldi óriásteknősökkel, esőerdő túrával, lakatlan szigetekkel, Stone Town és fűszer túrával, helyi falu látogatással és vásárlással, snorkelingezéssel Zanzibár legszebb vízi természetvédelmi területén 215.000 halfajjal, szertűzzel az óceánparton, tisztító és jelenlét gyakorlatokkal, az önvaló tudatosításával, az őselemek felébresztésével, az elme lecsendesítésével és öngyógyító technikákkal az Indiai-óceán fehér homokos partján lévő pálmafás resortban.

Időpont: 2022. JANUÁR 13-28.

All in One, azaz Minden Egyben:

All inclusive ellátás (napi 3 főétkezés + az étkezések között snack, gyümölcsök, ásványvíz, üdítők, és alkoholos italok, melyeket csak mértékkel javaslunk fogyasztani), ősi szertartások az elemekkel, tanítások a természeti népek hagyatékával, meditációk, gyakorlások, előadások, folyamatos természeti jelenlét, delfinek, majmok és óriás teknősök, tisztító gyakorlatok, különleges szembesülés valódi lényünkkel, megtapasztalások magunkról, tanulás, azonosulás a természettel, nemzetközi repülőjegyek, reptéri illetékek, transzferek, belépők, idegenforgalmi adók és az idegenvezetők.

Továbbá a következő túrák is az utazás részét képezik:
*Úszás delfinekkel az India-óceánban
*Snorkeling Mnemba természetvédelmi területen 215,000 halfajjal
*Jozani-esőerdő majmokkal és mahagóni fákkal
*Börtön-sziget szárazföldi óriásteknősökkel
*Stone Town város látogatás
*Falu és óvoda látogatás
*Nungwi partján naplemente
*Fűszer túra kóstolással és ebéddel
*Szertűz és szertartás az óceánparton törzsi dobosokkal

ÚJDONSÁG! 3 napos fakultatív kirándulás Tanzániába, az érintetlen rezervátumok és természetes helyükön élő vadállatok otthonába! Privát terepjárók várnak minket reptéren, majd egy egynapos túra és egy éjszaka a Tarangire Nemzeti Parkban, ahol zsiráfok, elefántok, zebrák és különleges madárfajok élnek. A következő napot a világ legnagyobb vulkáni kráterben lévő tónál töltjük, a Ngorongoro Nemzeti Parkban, amely 25.000 állatfajnak ad otthont. Itt a kráterben van a legsűrűbb oroszlán populáció is. A kráter peremén leopárdok, afrikai elefántok és kafferbivalyok élnek. Ezt követően elmegyünk még egy autentikus maszáj faluba is, ahol találkozhatunk a híres harcosokkal és közösségükkel. A maszájok után meglátogatjuk a Manyara tavat, majd egy éjszakát töltünk a Manyara tó közelében egy másik gyönyörű helyen. A harmadik nap kora délután indulunk repülünk vissza Zanzibárra.

A Tanzánia túra tartalmazza a repülőjegyeket és illetékeket, a reptéri transzfereket mindkét országban, a privát terepjárókat, a teljes ellátást, 2 éjszaka szállást, ásványvizeket, gyümölcsöket és a fent említett összes programot.

Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

KÉSZÜLJ ÉLETED NAGY UTAZÁSÁRA! NE MARADJ LE, TARTS VELÜNK TE IS JANUÁRBAN!

Élménybeszámoló videók

Képek

Ne maradj le, gyere velünk!

A Misztikus Zanzibár Utazáshoz korlátozott számban
és ideig van lehetőséged csatlakozni.
Jelentkezz 2021. Október 31-ig!

Vár rád életed nagy lehetősége!

Különleges út

A tanításokon, jelenlét gyakorlatokon, szertartásokon, légzőgyakorlatokon, a zenén, az önfeledt szabad táncon, az érintésen keresztül mélyebb betekintést kaphatsz önmagadról, a szenvedéseid forrásáról, azok lehetséges megoldásáról, a természeti népek és gyógyító sámánjaik hagyatékáról, rejtett kincseiről, ősi tudásáról. Amit ezeken felül kapsz: a tudat, az elme és az egó működésének megértése, feltérképezése, és a valódi kapcsolat felébresztése az Önvalóddal. Lesz még gong meditáció és tisztítás, lesz hangtál meditáció és más különleges meditációk is. Komoly belső munkán és tisztuláson megyünk keresztül, melyek végül feltöltenek minket erővel és energiával. Mindezeket a csodákat megfűszerezzük az afrikai népek kedvességével és vendégszeretetével.

Áldások

Beszélgetünk a helyi lakosokkal, megismerkedünk hagyományaikkal, szokásaikkal, mindennapi életükkel. Testközelből tapasztalhatjuk meg a különleges természeti helyek és az ősi elemek még különlegesebb energiáit, erejét, a varázslatot és a misztikumot egyszerre. Az anyatermészet és az elemek közelsége és megélése olyan áldásban részesíthet minket, amely egy életre megváltoztathat bennünket. Az élet legváratlanabb pillanataiban kapjuk a legnagyobb áldásokat, onnan, ahonnan a legkevésbé számítunk rá. Ráneveljük majd a szemünket, hogy meglássa ezeket az áldásokat. Mert az áldások eddig is ott voltak körülöttünk, csak nem vettük őket észre.

Pihenés

A testet, lelket, szellemet megérintő, felejthetetlen út központja egy pálmafás, mangrove erdős resort lesz az Indiai-óceán fehér homokos partján, ahol lesz időnk elmélyíteni a tapasztalatokat, tanításokat és megéléseket. A resortban él egy kis csapat majom és lemúr is. A hely egy Eco resort, azaz környezettudatos resort, nem használnak műanyagot, saját szűrt és tisztított vízzel készítik az ételeket és ebből tudunk inni is. Nagyon finom 🙂 Innen megyünk majd úszni az óceánban a szabadon élő delfinekkel, túrázunk az esőerdőben, találkozunk szárazföldi óriás teknősökkel is, és még sorolhatnánk. Az itt nyert energiát meg tudjuk majd osztani otthon a szeretteinkkel, barátainkkal és munkatársainkkal is. És kicsit jobbá válunk mi is és a világ is…
RÉSZLETES PROGRAM, MENETREND ÉS HELYSZÍNEK

Misztikus Zanzibár Utazás

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretné végre szabadnak érezni magát, amellett, hogy egy egzotikus utazást nem csak felszínes érzelmi regenerálódásra, hanem gyökeres változást adó, belső utazásra is felhasználja, ahol nem csak a napfény és sós tengervíz méregtelenítése zajlik, hanem nyitottak vagyunk arra, hogy felgöngyölítsük a szőnyeget és kisöpörjük alóla a szemetet.

Ajánljuk továbbá ezt az utat minden kalandornak, aki szeretne távol kerülni a bezártságtól és a korlátozásoktól, aki szeretné jobban megismerni önmagát, a természetet és a természetni népek kulturáját, hagyatékát, aki szereti a spiritualitást és a különleges, erőteljes, ámde rendkívül egyszerű szertartásokat, aki szeret utazni, akit hajt a tettvágy, vagy egyszerűen csak szeretne velünk tartani!

Ezek a misztikus programok várnak rád az Úton

 • Szertartások a helyi gyógyító sámánnal, a Varázslóval, ahogy ők hívják
 • Tanítások a tudat, az elme, az egó és az Önvaló mélyebb megértéséhez
 • Különleges meditációk, mantrák, és légzőgyakorlatok
 • Jelenlét gyakorlatok
 • Szabad tánc és mozgás “terápia”
 • Kapcsolódás önmagunkhoz az érintésen keresztül
 • Gong meditáció és tisztítás
 • Hangtál meditáció
 • Öngyógyító technikák és gyakorlatok
 • Szertartás az óceánparton tábortűzzel és törzsi dobosokkal

Mindezek egy nagyon különleges helyen a resorton belül, azaz inkább azon kívül Egy, a parttól kb. 100 méterre található nádfedeles, tágas, nyitott, fából készült épület az Indiai-óceán felett, melyet a Maszájok minden reggel lezárnak csak a magyar csapat részére. Ebben az erős természeti környezetben minden tanítás, szertartás, meditáció, tánc, zene és érintés sokkal mélyebb rétegekbe megy, mint ahogy azt általában megszokhattuk. Kezdők számára pedig tökéletes hely az Úton való induláshoz.

Természetesen egyik programon sem kötelező részt venni. Ez egy szabad utazás, mindenki aszerint dönt majd, ahogy ott érzi. De a tapasztalat azt mutatja, hogy azok, akik egyáltalán nem akartak részt venni a programokon, ők ültek ott minden reggel az első között, mert annyira várták, hogy folytatódjon már…

Részletes programok

1. nap - Január 13.

Budapest ~ Amsterdam ~ Zanzibár

Utazás a KLM Királyi Légitársasággal Amsterdamon keresztül Zanzibárra. Nagyon klassz csatlakozásunk van odafelé és visszafelé is. Semmit sem kell várni! Kiszállunk a repülőgépből, átmegyünk a másik kapuhoz, beszállunk a következőbe és indulunk is tovább. Zanzibárra az esti órákban érkezünk, a transzfer után pedig már a nyugodt, óceánparti, fehér homokos, pálmafás resortunkban vagyunk. Ezen a helyen maradunk végig és csillag túrában derítjük majd fel a sziget csodáit. Erre a 15 napra el is felejthetjük az összes hazai és nemzetközi korlátozást, szigorítást és szabályozást! Csak a szabadság, napfény, fehér homok és az Indiai-óceán, a tanulás, kikapcsolódás, meditációk, szertartások, tisztulások és a belső munka vár ránk. Plusz a sziget többi természeti csodája 🙂

Reef & Beach Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

Infó

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Igény esetén lehetőség van egyágyas elhelyezésre felár ellenében. A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

2. nap - Január 14.

Megérkezés lélekben is, nyitó kör és szertartás, átrendeződés

Minden nap közös meditációval, légzőgyakorlattal és mantrával kezdődik. Naponta fogunk tanulni új mantrákat és légzőgyakorlatokat, melyek közül a neked leginkább tetszőt otthon is tudod majd gyakorolni, be tudod építeni a napi szokásaid közé. Így harmonikusan, békésen tudod indítani a napjaidat, továbbá növeled a kreativitásod, az energiaszinted és az immunrendszered erejét.

Délelőtt lesz egy rövid megnyitó és tanítás, kis szertartás, melynek végén megtartjuk a nyitókört, ahol kicsit közelebbről megismerhetjük egymást, egymás életét, az okot, okokat, amiért itt vagyunk. Önmagában már is meghatározó élmény lesz. Két hét múlva pedig a zárókör után lehet majd igazán leszűrni a tapasztalatokat, összehasonlítani és megvizsgálni az “előtte” és “utána” végeredményét.

Reggeli szertartás: Nap üdvözlés és ima. Felajánlás a Földnek, a Víznek, a Levegőnek és a Tűznek, hogy segítsék útunkat, fejlődésünket, életünket itt és otthon a többi érző lénnyel együtt.

Reef & Beach Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

3-5. nap - Január 15-17.

A természeti népek hagyatéka, tanítások, meditációk és szabad tánc

A reggeli meditációk és a napi tanítások (2×2 óra) az Indiai-óceán felett, a képen látható helyen lesznek megtartva, melyet külön le fognak zárni a csapatunknak ezekre az alkalmakra!

Kezdetnek az emberi tájképet “festjük” meg. Gyakran esik szó láthatatlan kiterjedésünkről úgy, mint szellem, lélek, étertest. Annak érdekében, hogy megértsük a lényt, saját lényünket, amely szellemi tapasztalások szilánkjaiból szeretne egész képet kapni magáról, a földi síkon kezdünk az emberi lényünk megértésébe. Ki vagyok én? Mi/ki az elme, az egó, a tudat, Önvaló.

Szabad tánc, zene, gyógyító energiák és érintés

Ezen a utazáson egy kiváló ember és szakember osztja majd meg velünk tudását, különleges látásmódját, továbbá 20 év és több ezer konzultáció tapasztalatát:

Horváth Tamás, a Body Touch Music Dance Silence alapítója, szabad tánc és masszázs tanár

„A mozgás, a zene és az érintés az orvosságom. 2003-óta több ezer személyes konzultációt, masszázst és kezelést végeztem. 2009-től aktívan tartok táncórákat is. A legtöbb tudást az emberekkel való közös munka és tapasztalat adta, és adja számomra a mai napig.”

Body Touch:
Az ember társas lény, egyik leghőbb vágya, hogy megérintsék és megérinthessen másokat. Manapság az „elidegenedés és elmagányosodás” korát éljük, meglehetősen ritkán találkozunk a szeretet e csodálatos kifejező eszközével. Kapcsolatok mennek tönkre, vagy el sem kezdődnek, mert nem tudjuk, mikor és hogyan fejezzük ki azt, ami bennünk van. Létezik egy technika, ami közelebb vihet minket ehhez a csodához. A zenére, táncra és érintésre épülő Body Touch technika filozófiája egyszerű: TE vagy saját magad gyógyítója!

Ősi afrikai rítusok, beavatások és szertartások

Haji Msuri, a helyi füves ember, gyógyító sámán, the Wichman hozza majd el nekünk az afrikai népek tanítását, szellemeik bölcsességét.

Zanzibár déli részén, ha valakinek fáj a feje, nem tud aludni, vagy rosszul érzi magát, akkor elmegy Hajihoz, hogy gyógyítsa meg. Nem orvoshoz megy vagy kórházba, nem is gyógyszertárba, hanem a helyi gyógyítóhoz. Haji megossza majd velünk tudásának egy szeletét, rajta keresztül beavatást kapunk az ősi afrika szellemi tanításaiba, előkerülnek majd az ősi rítusok, az ezekhez szükséges tárgyak, hangszerek, eszközök, szertartások és rituálék. Hajin keresztül megtapasztalhatjuk az igazi afrikai energiát és erőket.

Reef & Beach Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

6. nap - Január 18.

Delfinekkel úszás az Indiai-óceánban, falu látogatás, Mnemba vízi rezervátum, Nungwi beach

Ma megismerjük más szempontból is Zanzibár természeti csodáit és erejét. Kis buszozás után a sziget déli részéről csónakokkal bemegyünk az óceán egy olyan különleges részére, ahol a szabadon élő delfinekkel tudunk úszni, találkozni és együtt lenni a természetes otthonukban. Snorkelingezés lesz, azaz búvárszemüvegben és pipában láthatjuk őket. Korán reggel indulunk, hogy elérjük a delfineket mielőtt messzebbre úsznának az óceánban. A Kizimkazi öböl két delfin fajnak is otthont ad. Kis csónakokkal fogunk a delfinek után menni és amikor lehetőség adódik rá beugrunk, megcsodáljuk őket a természetes élőhelyükön és “együtt” úszunk velük. Ők lesznek a gyorsabbak. Különleges dolog így együtt lenni a föld talán legintelligensebb állataival.

Ezt követően elmegyünk az egyik helyi kis faluba, ahol az óvodában 310 kisgyerek fog várni minket. Nagy élmény lesz ez is, a szívem csücske volt legutóbb.

Ebéd resortban, majd ezután északra megyünk a Mnemba vízi természetvédelmi rezervátumba és itt fogunk snorkelingezni (búvármaszk és pipa). Gyönyörű lakatlan sziget és a szigetet körülvevő korallzátony vár minket. Ezen a területen 215 000 halfaj él. Azt nem tudom, hogy számolták meg őket, de ez a hivatalos adat Végül egy csodás naplementét nézünk majd meg a Nungwi beachen. Mivel Zanzibáron szinte az összes hotel a keleti parton van, ezért a naplemente az óceán partról ritkaságnak számít itt.

A vacsorát már resortban költjük el.

Reef & Beach Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

7-9. nap - Január 19-21.

A természeti népek hagyatéka, tanítások, meditációk és szabad tánc

Folytatjuk a reggeli meditációkat, mantrákat és tanításokat, a szertartásokat, a természeti népek hagyatékának és tanításainak átadását, a szabad táncot és az Önvalónkkal való találkozást az érintésen keresztül.

Haji, a helyi gyógyító sámán újra tiszteletét teszi nálunk egy szertartás erejéig. Lesznek afrikai ritmusok, közös zenélések és talán megtanulunk egy helyi dalt is, amit közösen tudunk majd velük énekelni.

Body Touch: A változás egyszerű és egyben nagy kihívás. Nagyon sok bátorság szükségeltetik hozzá és véget nem érő kitartás. Az a változás, ami kevés fájdalommal jár, az kis változás. A valódi változáshoz a fa lehulló gyümölcséből először a magvaknak kell a földbe jutni, majd új fának kell sarjadni. Megszületsz diófának, a képesség és a tehetség ami benned van ezen program szerint tudna szárba szökkenni. Viszont a neveltetés és egyéb társadalmi hatások következtében szilvafának ismered meg magad. Vigyázz, mert nem csak a társadalom a ludas! Te is benne vagy a játékban!

Egyik délután az útunk majd a Jozani esőerdőbe vezet, mely szinte háborítatlan maradt. Itt él Zanzibár leghíresebb állatfaja, a karcsúmajmok közé tartozó zanzibári vöröskolobusz (Piliocolobus kirkii). A velük való találkozás is azért különleges, mert a természetes lakóhelyükön láthatjuk őket. A faj a szigetek endemikus faja. Az erdőben él még a sunnis (egy kis termetű bóbitásantilop-féle), több kaméleon és mintegy negyven madárfaj. Csodálatos mahagóni fák és más gyönyörű növények között fogunk sétálni, ahol gyakoroljuk majd a sétáló meditációt is. Alkalomadtán megöleljük a fákat, eggyé válunk velük, átvesszük az energiájukat, ők pedig a miénket, megtisztítva ezáltal minket a számunkra felesleges blokkoktól, lerakódásoktól, elakadásoktól.

Nap szer: Napüdvözlet és természeti felajánlás tétel. Eggyé válás a nappal, a tűzzel, a forrósággal.
Víz szer: Víz üdvözlés és felajánlás tételek. Eggyé válás a vízzel, a víz elemmel.
Föld szer: Földanya üdvözlése és felajánlás tétel. Eggyé válás a Földdel, a föld elemmel.
Levegő szer: A levegő üdvözlése és felajánlás tétel. Eggyé válás a levegővel, a levegő elemmel

Reef & Beach Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

10. nap - Január 22.

Fűszer túra, Börtönsziget, óriásteknősök és Stone Town túra

Reggeli után egy újabb túrára indulunk, hogy a sziget egy másik arcát is felfedezzük. Első utunk célpontja a Fűszer túra. Zanzibár volt az egykori fűszer kereskedelem központja, a világ legnagyobb fűszerszigeteként tartották számon. Most is számtalan fűszerféleséget termesztenek a szigeten és exportálnak is. A mindennapjainkban szereplő fűszereken túl az indiai konyha fűszereinek szinte minden fajtájával megismerkedhetünk. A túrán ízlelhetjük, szagolhatjuk, de meg is vásárolhatjuk az egyedi fűszereket és gyümölcsöket. Ebéd a Fűszer túra területén.

Innen Zanzibár Citybe megyünk tovább, melynek óvárosa Stone Town. Az óváros híres az ománi szultán által épített palotáról, Freddie Mercury szülőhelyéről, a piacáról és fűszer kereskedelméről. Először itt kis hajókra szállunk és átmegyünk a közeli Börtön-szigetre. A nevéből adódik, hogy egy börtön épült itt, de sosem használták ezt a börtönt. A sziget azonban másról is híres. Történetesen 1920 körül a Seychelles-szigetek kormányzója néhány aldabrai óriás teknőst küldött zanzibári kollégájának ajándékba, aki a Changuu, azaz Börtön szigeten szállásolta el őket, akik annyira jól érezték magukat, hogy ma is egy több száz fős populáció él a szigeten. A legidősebb 196 éves! Testközelből találkozhatunk a tekikkel és meg is etethetjük őket 🙂

A Börtön-szigetről visszamegyünk Stone Townba és belekóstólunk az afrikai nyüzsgő életbe. Sok érdekességet tartogat ez a program is számunkra. Nagy élmény volt a helyiekkel való találkozás ebben a környezetben is.

Reef & Beach Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

11. nap - Január 23.

Tarangire szafari Tanzánia, éjszaka a nemzeti parkban

Azokkal, akik jönnek a három napos szafari túrára Tanzániába, kora reggel elindulunk a reptérre, ahonnan egy rövid repülőút után megérkezünk Afrika egyik legszebb országába. A reptéren privát terepjárók várnak minket és megkezdődik a Kalandtúra! Elmegyünk a Tarangire Nemzeti Parkba ahol zsiráfok, elefántok, zebrák, leopárdok, gazellák, vadkutyák, különleges madárfajok és más állatok várnak minket a természetes élőhelyükön. Az egész napot, sőt az éjszakát is itt fogjuk tölteni majd speciális, nagyon kényelmes sátrakban, ahonnan teljes testközelből megtapasztalhatjuk és átélhetjük az állatok közelségét és a természetvédelmi park energiáját. Természetesen mindenhol maximális biztonságban leszünk, éjjel-nappal őrök vigyáznak majd ránk.

Az ebédet és a vacsorát egy egy különleges helyen, a rezervátum területén fogjuk elfogyasztani. Saját szakácsunk lesz végig Tanzániában, szuper afrikai ételeket készít majd nekünk!

Tarangire Public Campsite

Kepming elérhetősége: kattints ide

Akik Zanzibáron maradnak, rájuk 3 napos pihenő vár szabad foglalkozással, gyakorlással, relaxációval és az Indiai-óceán csodáival.

12. nap - Január 24.

Ngorongoro szafari, vulkáni kráter, Manyara-tó, maszáj falu

Reggeli után újra terepjárókba szállunk és elindulunk Ngorongoro Nemzeti Parkba, mely a Szerengeti ökoszisztéma és az UNESCO világörökség része. Itt a világ legnagyobb vulkáni kráterében kialakult tavat fogjuk meglátogatni. A kráter egy hatalmas vulkán felrobbanása és összeomlása után keletkezett 2-3 millió évvel ezelőtt, amelynek környékén környékén 25 000 állat faj él, többek között itt van a legsűrűbb oroszlán populáció is. Találkozhatunk továbbá afrikai elefánttal, kaffer bivallyal, leopárddal, orrszarvúval, vízilóval, gnúval és más különleges állattal is.

Délután továbbmegyünk a Manyara tóhoz, egy rövid időre megállunk fotózni, majd meglátogatunk egy igazi maszáj falut is útközben. Az éjszakát a tó közelében egy másik gyönyörű helyen töltjük majd.

Ebéd a rezervátumban, vacsora a hegy tetején.

Migombani Camp

Kemping elérhetősége: kattints ide

13. nap - Január 25.

Reggeli a Manyara-tó mellett, repülés vissza Zanzibárra

Reggeli után még gyönyörködünk a tájban, a csodálatos fákban és élőlényekben, majd elindulunk a reptérre, ahonnan kora délután visszarepülünk Zanzibárra. Innen kisbuszok visznek vissza minket a resortba, ahova a délutáni órákban érkezünk. Aznap pihenés, lazítás, napozás, függőágy lesz már csak a program.

Tarthatunk majd élménybeszámolót a többieknek, ha van rá igény. Sok kalandos történetet tudunk majd megosztani, az egyszer biztos!

Reef & Beach Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

14. nap - Január 26.

Összefoglalás, gyakorlás és záró szertartás

A mai napon összefoglaljuk az eddig tanultak, sokat gyakorlunk, hogy kellően elmélyüljenek a gyakorlatok, és otthon is a segítségünkre legyenek.

Este a naplementekor az óceánparton tartjuk meg a záró szertartást egy hatalmas tábortűz mellett. A szertartás segít a kívánságainkat eljuttatni az égbe és azon túl is, ahol a szellemek, az égi segítők a segítségünkre lesznek abban, hogy mindezek megvalósuljanak. A szertartás után afrikai törzsi dobosok jönnek, és zenélnek nekünk. Mi pedig táncolunk a tűz körül a fehér homokban és a csillagok fényében, miközben mindezt az India-óceán morajlása aléfesti majd. Felejthetetlen élménynek ígérkezik…

Reef & Beach Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

15. nap - Január 27.

Zárókör és esti indulás

Reggeli után megtartjuk a zárókört a szokásos helyünkön. Itt lehet majd talán először nyilvánvalóan észrevenni a különbséget a nyitókörben elhangzottak és a most elhangzó dolgok között: az érzések, a gondolatok, az energia szint, a boldogság érzés, a tudatosság, az önmagunkról alkotott kép, a saját helyünk megítélése a világban egy teljesen más szintre kerül. Az előző út sokaknak életük legmeghatározóbb útja, élménye és tapasztalata lett. Máshogy látják már az életüket, a szerepüket, az életfeladatukat, az emberi kapcsolataikat, a lehetőségeiket, egyszóval szinte mindent. Ez várható most is.

Szinte az egész napunkat a szigeten töltjük még, csak késő délután búcsúzunk ettől a csodálatos helytől, az emberektől, az óceántól, a fehér homokos parttól, a pálmafáktól. De legfőképpen régi énünktől, akit a szigeten hagyunk!

Az ebédet a resortban fogyasztjuk majd el. Lesz időnk még pihenni, összepakolni a bőröndöket mert csak késő délután indulunk a reptérre.

16. nap - Január 28.

Repülés Magyarországra

Repülés haza a KLM Királyi Légitársasággal Amszterdamon keresztül Budapestre. Érkezés Magyarországra késő délelőtt. Itthon megoszthatjuk a családdal, barátokkal, munkatársakkal, ismerősökkel azt a bennünk megnövekedett energiát, hálát és tiszteletet, amit az út után érzünk és tapasztalunk minden szinten.

“A boldogság különös dolog: ha megosztjuk másokkal, megsokszorozza önmagát”
Paulo Coelho

Azt kívánjuk neked, hogy sokszorozódjon a boldogság benned, miközben te is megosztod mindazt a szépet, csodásat, örömtelit és boldogot, amit ezen a misztikus utazáson megéltél, megtapasztaltál és a részeddé vált.

Az út során lehetőség lesz ingyenes, személyes konzultációkra is!

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Felár ellenében lehetőség van egyágyas szobákra is.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

NÉZD MEG VELÜNK A CSODÁS ZANZIBÁRT!

Járd be velünk Te is ezeket a csodálatos helyeket! Jelentkezz 2021. Október 31-ig!
A Misztikus Zanzibár Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.

Mindaz amire vágysz

Akik már átélték

“Sokkal többet kaptam ettől az utazástól, mint valaha is gondoltam volna. Minden egyes program egy csoda volt számomra. Hálásan köszönöm!”
L. Eszter

Most biztos kacagni, vagy homlokot ráncolni fogtok, de leírom: a spiritualitásról mindig azt hittem, hogy valami ezoterikus kapaszkodó a való világban kissé sikertelen, klimaxos nőknek, avagy fiatalabbak esetén szívjunk füvet és élvezzük a tökig érő gazt a kertben az elfogadás nevében… Ehelyett kiderült, hogy ez roppant magas szintű tudatosságot és szellemi-lelki igényességet jelent, mely sorsdöntő hatású az ember boldogulásában. Ahogy mondtam, életem legkülönlegesebb utazása! Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy odakeveredtem Zanzibárra. A tanultak szellemében már hajlamos vagyok elhinni, hogy ez nem egy véletlen műve volt. 😉 A helyszín pazar volt, egy földi paradicsom, a tanításokon élvezettel vettem részt, mindent nagyon köszönök! Különösen tetszett, hogy nem ex-katedra jelleggel oktattatok, hanem segítő szándékú jóbarátként osztottátok meg velünk a ti életutatok során szerzett tapasztalataitokat!

N. Ferenc

“Köszönöm szépen, élményekben gazdag utazás volt! Nagyon sokat tanultam, hasznos volt, és nagyon jó volt együtt lenni veletek ezen a csodálatos utazáson, köszönök mindent!”
Z. Judit

Többet adott, mint amit el mertem képzelni. Voltam már többször utazáson. De azt eddig nem sikerült megtapasztalnom, hogy olyanokkal utazzak, akik valóban figyelnek rám. Fantasztikusak vagytok. Minden szertartás adott valamit, amit elvihetek és ez felbecsülhetetlen érték számomra. Ennyit nagyon rég nevettem. A többiek is nagyon helyesek voltak és az a közvetlenség, amit ott megélhettem, az elképesztő volt.”

K. Piroska

“Rendezvényszervezésből diplomázott gyakorlott szakemberként sem tudtam volna lazább, precízebb, körültekintőbb programot, utazást összehozni, megszervezni és lebonyolítani. A lelketek is benne volt. A szervezett programok mellett volt énidő is, ami nagyon fontos. Gratulálok.”
H. Tünde

Nagyon sokat tanultam az utazás alatt. Egyrészt a tanítóktól, másrészt az ott élő emberek léthez való viszonyulásából. Erőteljes pozitív életszemlélet hatotta át ezt a két hetet. Megtanultam, hogy ne ragadjak meg olyan élethelyzetben, ami nem szolgálja az épülésemet. Köszönöm Nektek.

S. Margit

Az álmaidon dolgozunk

Zanzibáron és Magyarországon elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindent
megtegyünk a te maradandó, felejthetetlen utazásod és élményed érdekében.

Horváth Tamás

A BTMDS alapítója, masszázs és szabadtánc tanár

Minden ember útja kiismerhetetlen a létezésben, most teremtődik ebben a pillanatban. Az élet kapcsolatokat, „tükröket” ad iránytűként a bennünk lévő csoda felfedezéséhez. Tükörbe nézni néha csodás, néha rettenetes, de elkerülhetetlen…

Jászberényi Tamás

A Misztikus Utazások alapítója és vezetője

Az utazást, mint belső és mint fizikai élményt, és mindezek fontosságát szeretném átadni mindenkinek, aki a velünk tart. Csakúgy, mint a szabadság érzését, amely nem csak a fizikai korlátozások megszűnését jelenti, hanem egyben felszabadulást is az elme hamis uralma alól.

Haji Msuri

A helyi “füves” ember, gyógyító sámán

Haji megossza majd velünk tudásának egy szeletét, rajta keresztül beavatást kapunk az ősi Afrika szellemi tanításaiba, előkerülnek majd az ősi rítusok, az ezekhez szükséges tárgyak, hangszerek, eszközök, szertartások és rituálék. Rajta keresztül megtapasztalhatjuk az igazi afrikai energiát és erőket. (a fotón Haji segítője látható, mert ő nem szereti, ha fotózzák 🙂

ELVISZÜNK TÉGED IS, TARTS VELÜNK!

A Misztikus Zanzibár Utazást neked állítottuk össze,
hiszen azért vagy itt, mert érdekel. 🙂
Jelentkezz 2021. Október 31-ig!
Mielőbb hozd meg a döntést és elviszünk téged is.

Ismerj meg bennünket!
Múlt, jelen, jövő

Több mint 10 év szoros kapcsolat a keleti országokkal és kultúrákkal, több mint 45 személyesen meglátogatott ország, misztikus utazások több kontinensen, spirituális kutatás, önismereti munka, szertartások, böjtölések tapasztalatát és évezredek távlatán átívelő sámán hagyományt egyesítettük, hogy ez az út megvalósulhasson.

Küldetés & Vízió

A saját álmaink után szeretnénk megvalósítani mások álmát is. Írások, filmek, elbeszélések helyett teljes valójában mutatjuk meg Zanzibárt. Emellett, ami még fontosabb, egy teljes képet önmagadról, az irányító gondolatokról és szokásokról, és arról, hogy mindezeket hogyan tudod magad is irányítani, uralni a magad és a világ számára hasznossá tenni.

Mindezt azért, hogy a Zanzibáron felhalmozott belső erőt és energiát hazaérkezve be tudjuk építeni a saját, mindennapi életünkbe, így sikeresebben, boldogabban és egészségesebben élhetünk. S hogy ezt az egészet meg tudjuk osztani másokkal! És egy kicsit jobb lesz a világ…

Csatlakozz a csapathoz

Tedd meg az első lépést
életed nagy útján

A Misztikus Zanzibár Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged
csatlakozni. Jelentkezz 2021. November 10-ig!
Ne maradj le életed nagy lehetőségéről!

G

RÉSZVÉTELI DÍJ:

1.099.000 Ft/fő november 10-ig történő befizetéssel!

(40 fő esetén, egyébként +55.000 Ft/fő)

Bungalóban közvetlenül az Indiai-óceán partján:
+ 600 USD/fő (csak néhány darab van!)

A 3 napos szafari díja Tanzániában a meghirdetett programmal:
+ 999 USD/fő (minimum létszám 15 fő)

F

Az ár tartalmazza: All inclusive ellátás (napi 3 főétkezés + az étkezések között snack, gyümölcsök, ásványvíz, üdítők, és alkoholos italok, melyeket csak mértékkel javaslunk fogyasztani), ősi szertartások az elemekkel, tanítások a természeti népek hagyatékával, meditációk, gyakorlások, előadások, folyamatos természeti jelenlét, tisztító gyakorlatok, különleges szembesülés valódi lényünkkel, megtapasztalások magunkról, tanulás, azonosulás a természettel, továbbá nemzetközi repülőjegyek, reptéri illetékek, transzferek, belépők, helyi idegenforgalmi adók és idegenvezetők.

A részvételi díj tartalmazza a következő túrákat is:

 • Úszás delfinekkel az India-óceánban
 • Snorkeling a Mnemba természetvédelmi területen 215 000 halfajjal
 • Jozani-esőerdő majmokkal és mahagóni fákkal
 • Börtön-sziget szárazföldi óriásteknősökkel
 • Stone Town városlátogatás
 • Falu és óvoda látogatás
 • Nungwi partján naplemente
 • Fűszer túra kóstolással és ebéddel
 • Szertűz és szertartás az óceánparton törzsi dobosokkal

A részvételi díj NEM tartalmazza: A borravalókat, a vízum díját, az esetleges biztosítások és tesztek költségét.

Igény esetén a sztornó + BBP (Baleset, Betegség, Poggyász) biztosítás ügyintézését ingyenesen vállaljuk.

A pénzed és a befizetésed 100% biztonságban van!

Nincsenek rejtett kiadások!

Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

Az utazás feltétele a hazaérkezéstől számított hat hónapnál hosszabb érvényességű útlevél. A feltüntetett árakat 310 HUF / 1 USD árfolyamig garantáljuk. Ezektől eltérő esetekben az árak emelkednek. Minimum létszám 25 fő.

Erősítsd meg foglalásodat vagy írj nekünk!

A helyedet az alábbi módon biztosíthatod

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. Válaszd ki, hogy „foglalás megerősítése”!
3. Küldd el a foglalásod megerősítését az “ÜZENET ELKÜLDÉSE” gombbal
4. Kollégánk hamarosan felhív, hogy minden részletet megbeszéljetek

Elérhetőségek

Csoportos repülőjegy foglalás és biztosítások:

Utazom.com Kft. Utazási Iroda
Repülőjegy foglalási részleg:

zsolt.petho@utazom.com

Misztikus információk:
+36 30 99 33 166
Ahol már beszéltek rólunk

Média megjelenések

Akikkel megvalósul az álom

Partnerereink

MISZTIKUS.ZANZIBÁR.UTAZÁS.

16 napos misztikus utazás Afrika keleti partjának egyik gyöngyszemére, Zanzibárra, a természettel egyensúlyban élő ősi népek hagyatékával és tanításaival, szertartásokkal, beavatásokkal, meditációkkal, delfinekkel, szárazföldi óriásteknősökkel, esőerdő túrával, lakatlan szigetekkel, Stone Town és fűszer túrával, helyi falu látogatással és vásárlással, snorkelingezéssel Zanzibár legszebb vízi természetvédelmi területén 215.000 halfajjal, szertűzzel az óceánparton, tisztító és jelenlét gyakorlatokkal, az önvaló tudatosításával, az őselemek felébresztésével, az elme lecsendesítésével és öngyógyító technikákkal az Indiai-óceán fehér homokos partján lévő pálmafás resortban.