Misztikus.ZANZIBÁR.Utazás.
Misztikus.
zanzibár.
Utazás.
“OTTHON A VILÁGOT ISMERED MEG, UTAZVA ÖNMAGADAT.”

Hamvas Béla

15 FELEJTHETETLEN NAP PROGRAMOKKAL ÉS ALL INCLUSIVE ELLÁTÁSSAL

Misztikus Zanzibár Utazás

15 napos misztikus utazás Afrika keleti partjának egyik gyöngyszemére, Zanzibárra, a természettel egyensúlyban élő ősi népek hagyatékával és tanításaival, szertartásokkal, beavatásokkal, meditációkkal, delfinekkel, szárazföldi óriásteknősökkel, esőerdő túrával, lakatlan szigetekkel, Stone Town és fűszer túrával, helyi falu látogatással és vásárlással, Blue Szafari, azaz hajós kirándulás lakatlan szigettel, szertűzzel az óceánparton, tisztító és jelenlét gyakorlatokkal, az önvaló tudatosításával, az őselemek felébresztésével, az elme lecsendesítésével és öngyógyító technikákkal az Indiai-óceán fehér homokos partján lévő pálmafás resortban.

Időpont: 2023.02.01. és 02.15. között

All inclusive ellátás (napi 3 főétkezés + az étkezések között snack, gyümölcsök, ásványvíz, üdítők, és alkoholos italok, melyeket csak mértékkel javaslunk fogyasztani), ősi szertartások az elemekkel, tanítások a természeti népek hagyatékával, meditációk, gyakorlások, előadások, folyamatos természeti jelenlét, delfinek, majmok és óriás teknősök, tisztító gyakorlatok, különleges szembesülés valódi lényünkkel, megtapasztalások magunkról, tanulás, azonosulás a természettel, nemzetközi repülőjegyek, reptéri illetékek, transzferek, belépők, idegenforgalmi adók és az idegenvezetők.

Továbbá a következő túrák is az utazás részét képezik

 *Úszás delfinekkel az India-óceánban
*Safari Blue, hajós szafari ebéddel és lakatlan sziget túrával
*Jozani-esőerdő majmokkal és mahagóni fákkal
*Börtön-sziget szárazföldi óriásteknősökkel
*Stone Town város látogatás
*Falu és óvoda látogatás
*Fűszer túra kóstolással
*Szertűz és szertartás az óceánparton törzsi dobosokkal

ÚJDONSÁGOK!

Átköltözünk egy még jobb 4* resortba!
Közelebb a fővároshoz és a Jozani esőerdőhöz, végig hófehér homokos stranddal és türkiz Indiai-óceánnal, medencékkel és All inclusive ellátással.

3 napos fakultatív szafari kirándulás Tanzániába!
Az érintetlen rezervátumok és természetes helyükön élő vadállatok otthonába! Privát terepjárók várnak minket reptéren, majd egy egynapos túra és egy éjszaka a Tarangire Nemzeti Parkban, ahol zsiráfok, elefántok, zebrák és különleges madárfajok élnek. A következő napot a világ legnagyobb vulkáni kráterben lévő tónál töltjük, a Ngorongoro Nemzeti Parkban, amely 25,000 állatfajnak ad otthont. Itt a kráterben van a legsűrűbb oroszlán populáció is. A kráter peremén leopárdok, afrikai elefántok és kafferbivalyok élnek. A visszaúton egy kilátó pontról megnézzük a Manyara tavat is. A harmadik napon csinálunk egy bicikli túrát a közeli faluba, hogy jobban tudjunk kapcsolódni a helyiekkel. Itt lehetőség lesz vásárolni mindenféle klassz kézműves dolgot és egyéb vásárfiát. Délután pedig a legkésőbbi járattal repülünk vissza Zanzibárra.

Amire számíthatsz még:
*Tanítások a tudat, az elme, az egó és az Önvaló mélyebb megértéséhez
*Különleges meditációk, mantrák és légzőgyakorlatok
*Jelenlét gyakorlatok
*Szabad tánc és mozgás “terápia”
*Kapcsolódás önmagunkhoz az érintésen keresztül
*Gong tisztítás és meditáció
*Hangtál meditáció
*Öngyógyító technikák és gyakorlatok
*Szertartás az óceánparton tábortűzzel és afrikai dobosokkal

AZÉRT ÉRZED A HÍVÁST, MERT ITT A HELYED. MEGÉRDEMLED.

ÉLETED NAGY UTAZÁSA VÁR RÁD, GYERE ÉS TARTS VELÜNK TE IS!
SZERETETTEL VÁRUNK❤️

Élménybeszámoló videók

Képek

Ne maradj le, gyere velünk!

A Misztikus Zanzibár Utazáshoz korlátozott számban
és ideig van lehetőséged csatlakozni.
Jelentkezz 2023.01.03-ig!

Vár rád életed nagy lehetősége!

Különleges út

A tanításokon, jelenlét gyakorlatokon, szertartásokon, légzőgyakorlatokon, a zenén, az önfeledt szabad táncon, az érintésen keresztül mélyebb betekintést kaphatsz önmagadról, a szenvedéseid forrásáról, azok lehetséges megoldásáról, a természeti népek és gyógyító sámánjaik hagyatékáról, rejtett kincseiről, ősi tudásáról. Amit ezeken felül kapsz: a tudat, az elme és az egó működésének megértése, feltérképezése, és a valódi kapcsolat felébresztése az Önvalóddal. Lesz még gong meditáció és tisztítás, lesz hangtál meditáció és más különleges meditációk is. Komoly belső munkán és tisztuláson megyünk keresztül, melyek végül feltöltenek minket erővel és energiával. Mindezeket a csodákat megfűszerezzük az afrikai népek kedvességével és vendégszeretetével.

Áldások

Beszélgetünk a helyi lakosokkal, megismerkedünk hagyományaikkal, szokásaikkal, mindennapi életükkel. Testközelből tapasztalhatjuk meg a különleges természeti helyek és az ősi elemek még különlegesebb energiáit, erejét, a varázslatot és a misztikumot egyszerre. Az anyatermészet és az elemek közelsége és megélése olyan áldásban részesíthet minket, amely egy életre megváltoztathat bennünket. Az élet legváratlanabb pillanataiban kapjuk a legnagyobb áldásokat, onnan, ahonnan a legkevésbé számítunk rá. Ráneveljük majd a szemünket, hogy meglássa ezeket az áldásokat. Mert az áldások eddig is ott voltak körülöttünk, csak nem vettük őket észre.

Pihenés

A testet, lelket, szellemet megérintő, felejthetetlen út központja egy pálmafás, mangrove erdős resort lesz az Indiai-óceán fehér homokos partján, ahol lesz időnk elmélyíteni a tapasztalatokat, tanításokat és megéléseket. A resortban él egy kis csapat majom és lemúr is. A hely egy Eco resort, azaz környezettudatos resort, nem használnak műanyagot, saját szűrt és tisztított vízzel készítik az ételeket és ebből tudunk inni is. Nagyon finom 🙂 Innen megyünk majd úszni az óceánban a szabadon élő delfinekkel, túrázunk az esőerdőben, találkozunk szárazföldi óriás teknősökkel is, és még sorolhatnánk. Az itt nyert energiát meg tudjuk majd osztani otthon a szeretteinkkel, barátainkkal és munkatársainkkal is. És kicsit jobbá válunk mi is és a világ is…
RÉSZLETES PROGRAM, MENETREND ÉS HELYSZÍNEK

Misztikus Zanzibár Utazás

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretné végre szabadnak érezni magát, amellett, hogy egy egzotikus utazást nem csak felszínes érzelmi regenerálódásra, hanem gyökeres változást adó, belső utazásra is felhasználja, ahol nem csak a napfény és sós tengervíz méregtelenítése zajlik, hanem nyitottak vagyunk arra, hogy felgöngyölítsük a szőnyeget és kisöpörjük alóla a szemetet.

Ajánljuk továbbá ezt az utat minden kalandornak, aki szeretne távol kerülni a bezártságtól és a korlátozásoktól, aki szeretné jobban megismerni önmagát, a természetet és a természetni népek kulturáját, hagyatékát, aki szereti a spiritualitást és a különleges, erőteljes, ámde rendkívül egyszerű szertartásokat, aki szeret utazni, akit hajt a tettvágy, vagy egyszerűen csak szeretne velünk tartani!

Ezek a misztikus programok várnak rád az Úton

 • Szertartások a helyi gyógyító sámánnal, a Varázslóval, ahogy ők hívják
 • Tanítások a tudat, az elme, az egó és az Önvaló mélyebb megértéséhez
 • Különleges meditációk, mantrák, és légzőgyakorlatok
 • Jelenlét gyakorlatok
 • Szabad tánc és mozgás “terápia”
 • Kapcsolódás önmagunkhoz az érintésen keresztül
 • Gong meditáció és tisztítás
 • Öngyógyító technikák és gyakorlatok
 • Szertartás az óceánparton tábortűzzel és törzsi dobosokkal

Mindezek egy nagyon különleges helyen a resorton belül, azaz inkább azon kívül Egy, a parttól kb. 100 méterre található nádfedeles, tágas, nyitott, fából készült épület az Indiai-óceán felett, melyet a Maszájok minden reggel lezárnak csak a magyar csapat részére. Ebben az erős természeti környezetben minden tanítás, szertartás, meditáció, tánc, zene és érintés sokkal mélyebb rétegekbe megy, mint ahogy azt általában megszokhattuk. Kezdők számára pedig tökéletes hely az Úton való induláshoz.

Természetesen egyik programon sem kötelező részt venni. Ez egy szabad utazás, mindenki aszerint dönt majd, ahogy ott érzi. De a tapasztalat azt mutatja, hogy azok, akik egyáltalán nem akartak részt venni a programokon, ők ültek ott minden reggel az első között, mert annyira várták, hogy folytatódjon már…

Részletes programok

1. nap I Február 1.

Budapest ~ Dubai ~ Zanzibár

Utazás a Emirates FlyDubai járatával Dubaion keresztül Zanzibárra. Kiszállunk a repülőgépből, átmegyünk a másik kapuhoz, egy rövidebb várakozás, majd beszállunk a következő gépbe és indulunk tovább. A gépen töltjük az éjszakát, lehet majd aludni vagy izgatottan várni a leszállást, miközben megnézünk egy két filmet és eszünk egy finomat. Így másnap kora délután érkezünk meg Zanzibárra.

Zanzibar Bay Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

Infó

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Igény esetén lehetőség van egyágyas elhelyezésre felár ellenében. A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

2. nap I Február 2.

Megérkezés lélekben is, nyitó kör és szertartás, átrendeződés
Zanzibárra a kora délutánii órákban érkezünk, a transzfer után pedig már a nyugodt, óceánparti, fehér homokos, pálmafás resortunkban vagyunk! Ezen a helyen maradunk végig és csillag túrában derítjük majd fel a sziget csodáit. Erre a 14 napra el is felejthetjük az összes hazai és nemzetközi korlátozást, szigorítást és szabályozást! Csak a szabadság, a napfény, a fehér homok és az Indiai-óceán, a tanulás, kikapcsolódás, meditációk, szertartások, tisztulások, a belső munka és Önmagad vár.. Plusz a sziget többi természeti csodája 🙂

Ha úgy érezzük, akkor ma, de holnap biztosan megcsináljuk a nyitó kört és szertartást.

Zanzibar Bay Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

3-5. nap I Február 3-5.

A természeti népek hagyatéka, tanítások, meditációk és szabad tánc

A reggeli meditációk és a napi tanítások (2×1,5 óra) az Indiai-óceán felett, egy afrikai, nádfedeles épületben lesznek megtartva, melyet külön le fognak zárni a csapatunknak ezekre az alkalmakra!

Kezdetnek az emberi tájképet “festjük” meg. Gyakran esik szó láthatatlan kiterjedésünkről úgy, mint szellem, lélek, étertest. Annak érdekében, hogy megértsük a lényt, saját lényünket, amely szellemi tapasztalások szilánkjaiból szeretne egész képet kapni magáról, a földi síkon kezdünk az emberi lényünk megértésébe. Ki vagyok én? Mi/ki az elme, az egó, a tudat, Önvaló.

Szabad tánc, zene, gyógyító energiák és érintés

Ezen a utazáson egy kiváló ember és szakember osztja majd meg velünk tudását, különleges látásmódját, továbbá 20 év és több ezer konzultáció tapasztalatát:

Horváth Tamás, a Body Touch Music Dance Silence alapítója, szabad tánc és masszázs tanár

„A mozgás, a zene és az érintés az orvosságom. 2003-óta több ezer személyes konzultációt, masszázst és kezelést végeztem. 2009-től aktívan tartok táncórákat is. A legtöbb tudást az emberekkel való közös munka és tapasztalat adta, és adja számomra a mai napig.”

Body Healing:
Intimitás és érzelmi intelligencia az emberi kapcsolatokban!
Az önismeretben elérkezik egy állomás, amikor a megszokott eszközökkel már nem lehet tovább menni. A kulcs mindig a változás. Számtalan módon, formában és interakcióban ismerhetsz önmagadra. Viszonyulásaid, reakcióid határozzák meg jelenléted és tudatosságod. Te, mint „úton” lévő ember az önismeretben sok mindent megérthetsz. A megértésed nem feltétlenül hozza magával a változást! Ennek számtalan oka lehet. Az állábi egyedi és egyéni módszerek segíthetnek az önismereti utadon.
– Improvizatív szabadtánc.
– Személyiségtérkép a transzgenerációs minták alapján.
– Az őszinte, hiteles kommunikáció a kapcsolatokban.
– A lélek hídja Nő és férfi között. Tényleg létezik?
– Az érintés, megtartó és teremtő ereje.

Az 5. napon ebéd után elmegyünk a Jozani esőerdőbe, ahol óriási mahagóni fák, buja növényzet, és különleges gyógynövények között sétálunk majd, és gyakoroljuk a sétáló meditációt is. Szerencsés esetben találkozunk majd szabadon élő majom csapatokkal is. Alkalomadtán megöleljük a fákat, eggyé válunk velük, átvesszük az energiájukat, ők pedig a miénket, megtisztítva ezáltal minket a számunkra felesleges blokkoktól, lerakódásoktól, elakadásoktól.

Zanzibar Bay Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

6. nap I Február 6.

Delfinekkel úszás az Indiai-óceánban és Blue Szafari

Ma megismerjük más szempontból is Zanzibár természeti csodáit és erejét. Kis buszozás után a sziget déli részéről csónakokkal bemegyünk az óceán egy olyan különleges részére, ahol a szabadon élő delfinekkel tudunk úszni, találkozni és együtt lenni a természetes otthonukban. Snorkelingezés lesz, azaz búvárszemüvegben és pipában láthatjuk őket.

Korán reggel indulunk, hogy elérjük a delfineket mielőtt messzebbre úsznának az óceánban. A Kizimkazi öböl két delfin fajnak is otthont ad. Kis csónakokkal fogunk a delfinek után menni és amikor lehetőség adódik rá beugrunk, megcsodáljuk őket a természetes élőhelyükön és “együtt” úszunk velük. Ők lesznek a gyorsabbak.

Különleges dolog így együtt lenni a föld talán legintelligensebb állataival.

Ezt követően átmegyünk egy másik kikötőbe, hajókra szállunk és indul a Blue Szafari. Ez Zanzibár talán legszebb túrája! Lakatlan szigetek, homokzátony, érintetlen területek és olyan színei a természetnek, melyeket talán még sosem láttunk. Az egyik szigeten friss grill ételeket készítenek majd nekünk a helyiek, lesznek friss gyümölcsök és italok.

Ha minden jól megy, akkor kapcsolódhatunk egy, a szigeten élő 500 éves Baobab fával is. Ezeknek a fáknak az életkora elérheti az 1,500 évet! A naplementében térünk majd vissza a resortba.

A visszaúton pedig megállunk egy lakatlan szigeten pár órára…

A vacsorát már resortban töltjük el.

Zanzibar Bay Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

7-9. nap I Február 7-9.

A természeti népek hagyatéka, tanítások, meditációk és szabad tánc

Folytatjuk a reggeli meditációkat, mantrákat és tanításokat, a szertartásokat, a természeti népek hagyatékának és tanításainak átadását, a szabad táncot és az Önvalónkkal való találkozást az érintésen keresztül.

Body Healing: A változás egyszerű és egyben nagy kihívás. Nagyon sok bátorság szükségeltetik hozzá és véget nem érő kitartás. Az a változás, ami kevés fájdalommal jár, az kis változás. A valódi változáshoz a fa lehulló gyümölcséből először a magvaknak kell a földbe jutni, majd új fának kell sarjadni. Megszületsz diófának, a képesség és a tehetség ami benned van ezen program szerint tudna szárba szökkenni. Viszont a neveltetés és egyéb társadalmi hatások következtében szilvafának ismered meg magad. Vigyázz, mert nem csak a társadalom a ludas! Te is benne vagy a játékban!

A változásokat ez a hamis azonosulás teszi fájdalmassá, mert a természet elkezdett visszaterelgetni az eredendő létezésedbe. A valódi változás legtöbbször fájdalommal jár és szinte mindig észrevétlenül kúszik be az életedbe. Egy szerelem, betegség, vagy hatalom, jólét és elismerés formájában. A fájdalom jogos jelzés és jelzi számodra, hogy állj meg és maradj csendben. Áldozz, majd szentelj magadra időt. Ha nincs azonosulás, nincs gondolat. Ha nincs gondolat, nincs gond. Ha nincs gond, nincs fájdalom. S ha nincs fájdalom… Három dolog marad biztos az életedben, a örök Változás, a Jelen pillanat és Te. Tehát amikor kopogtat, nyiss ajtót, mert különben a kéményen fog bekúszni.

7. nap délután:

Zanzibár Citybe megyünk, melynek óvárosa Stone Town. Az óváros híres az ománi szultán által épített palotáról, Freddie Mercury szülőhelyéről, a piacáról és fűszer kereskedelméről. Először itt kis hajókra szállunk és átmegyünk a közeli Börtön-szigetre. A nevéből adódik, hogy egy börtön épült itt, de sosem használták ezt a börtönt. A sziget azonban másról is híres. Történetesen 1920 körül a Seychelles-szigetek kormányzója néhány aldabrai óriás teknőst küldött zanzibári kollégájának ajándékba, aki a Changuu, azaz Börtön szigeten szállásolta el őket, akik annyira jól érezték magukat, hogy ma is egy több száz fős populáció él a szigeten. A legidősebb 196 éves! Testközelből találkozhatunk a tekikkel és meg is etethetjük őket. A Börtön-szigetről visszamegyünk Stone Townba és belekóstólunk az afrikai nyüzsgő életbe. Sok érdekességet tartogat ez a program számunkra. Nagy élmény volt a helyiekkel való találkozás ebben a környezetben is.

8. nap délután:

Ebéd utáni útunk célpontja a Fűszer túra. Zanzibár volt az egykori fűszer kereskedelem központja, a világ legnagyobb fűszerszigeteként tartották számon. Most is számtalan fűszerféleséget termesztenek a szigeten és exportálnak is. A mindennapjainkban szereplő fűszereken túl az indiai konyha fűszereinek szinte minden fajtájával megismerkedhetünk. A túrán ízlelhetjük, szagolhatjuk, de meg is vásárolhatjuk az egyedi fűszereket és gyümölcsöket.

Zanzibar Bay Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

10. nap I Február 10.

Tarangire szafari Tanzánia, éjszaka a nemzeti parkban

Azokkal, akik jönnek a három napos szafari túrára Tanzániába, kora reggel elindulunk a reptérre, ahonnan egy rövid repülőút után megérkezünk Afrika egyik legszebb országába. A reptéren privát terepjárók várnak minket és megkezdődik a kalandtúra!

Elmegyünk a Tarangire Nemzeti Parkba ahol zsiráfok, elefántok, zebrák, leopárdok, gazellák, vadkutyák, különleges madárfajok és más állatok várnak minket a természetes élőhelyükön.

Az egész napot, sőt azok, akik igazán szeretik a kalandot, ők az éjszakát is itt fogják tölteni majd kényelmes sátrakban, ahonnan teljes testközelből megtapasztalhatjuk és átélhetjük az állatok közelségét és a természetvédelmi park energiáját.

Természetesen mindenhol maximális biztonságban leszünk, éjjel-nappal őrök vigyáznak majd ránk. A többiek egy szállodában töltik majd az estét, velük másnap reggel fogunk találkozni.

Az ebédet és a vacsorát egy egy különleges helyen, a rezervátum területén fogjuk elfogyasztani. Saját szakácsunk lesz végig Tanzániában, szuper afrikai ételeket készít majd nekünk.

Vacsora után pedig tábortűz a rezervátumban!

Motto Cottages****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

Akik Zanzibáron maradnak, rájuk 3 napos pihenő vár szabad foglalkozással, gyakorlással, relaxációval és az Indiai-óceán csodáival.

11. nap I Február 11.

Ngorongoro szafari, vulkáni kráter, Manyara-tó távolról

Reggeli után újra terepjárókba szállunk és elindulunk Ngorongoro Nemzeti Parkba, mely a Szerengeti ökoszisztéma és az UNESCO világörökség része. Itt a világ legnagyobb vulkáni kráterében kialakult tavat fogjuk meglátogatni. A kráter egy hatalmas vulkán felrobbanása és összeomlása után keletkezett 2-3 millió évvel ezelőtt, amelynek környékén környékén 25 000 állat faj él, többek között itt van a legsűrűbb oroszlán populáció is. Találkozhatunk továbbá afrikai elefánttal, kaffer bivallyal, leopárddal, orrszarvúval, vízilóval, gnúval és más különleges állattal is.

Ebéd a rezervátumban, vacsora a hotelben.

Motto Cottages****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

12. nap I Február 12.

Biciklis falu látogatás és vásárlás, repülés vissza Zanzibárra

Reggeli után biciklikre pattanunk és egy másik szemüvegen keresztül nézzük majd meg az embereket, a tájat és a falut. Mexikóban ez a biciklis túra nagy élmény volt, mindenki szerette, így gondoltuk Afrikában is csinálunk egy ilyet. A faluban lehetőség lesz kézműves termékeket, ruhákat és más vásárfiát venni.

Ebéd a hotelben, aztán kis pihenő. Az utolsó járattal visszarepülünk Zanzibárra, ahol már várnak minket a buszok, hogy elvigyenek minket a resortunkba.

Vacsora a resortban.

Tarthatunk majd élménybeszámolót a többieknek, ha van rá igény. Sok kalandos történetet tudunk majd megosztani, az egyszer biztos!

Zanzibar Bay Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

13. nap I Február 13.

Meditáció, tanítások, szabad tánc és pihenés

Reggeli után folytatjuk a tovább a közös munkát a következők mentén:
Az ember társas lény, egyik leghőbb vágya, hogy megérintsék és megérinthessen másokat. Manapság az „elidegenedés és elmagányosodás” korát éljük, meglehetősen ritkán találkozunk a szeretet e csodálatos kifejező eszközével.

Kapcsolatok mennek tönkre, vagy el sem kezdődnek, mert nem tudjuk, mikor és hogyan fejezzük ki azt, ami bennünk van. Létezik egy technika, ami közelebb vihet minket ehhez a csodához. A zenére, táncra és érintésre épülő Body Healing technika filozófiája egyszerű: TE vagy saját magad gyógyítója!

Ebéd után jöhet a lazítás, óceán, napozás, medence és minden ami jól esik.

Zanzibar Bay Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

14. nap I Február 14.

Összefoglalás és záró szertartás az óceán parton dobosokkal

A mai napon összefoglaljuk az eddig tanultak, sokat gyakorlunk, hogy kellően elmélyüljenek a gyakorlatok, és otthon is a segítségünkre legyenek.

Este a naplementekor az óceánparton tartjuk meg a záró szertartást egy hatalmas tábortűz mellett. A szertartás segít a kívánságainkat eljuttatni az égbe és azon túl is, ahol a szellemek, az égi segítők a segítségünkre lesznek abban, hogy mindezek megvalósuljanak. A szertartás után afrikai törzsi dobosok jönnek, és zenélnek nekünk. Mi pedig táncolunk a tűz körül a fehér homokban és a csillagok fényében, miközben mindezt az India-óceán morajlása festi majd alá. Felejthetetlen élménynek ígérkezik…

Zanzibar Bay Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

15. nap I Február 15.

Repülés Magyarországra

Reggeli indulással repülés Dubaion keresztül az Emirates FlyDubai járatával Budapestre. Érkezés Magyarországra kora délutánt. Itthon pedig megoszthatjuk a családdal, barátokkal, munkatársakkal, ismerősökkel azt a bennünk megnövekedett energiát, hálát, szeretetet és tiszteletet, amit az út után érzetünk és tapasztaltunk minden szinten.

“A boldogság különös dolog: ha megosztjuk másokkal, megsokszorozza önmagát”
Paulo Coelho

Azt kívánjuk neked, hogy sokszorozódjon a boldogság benned, miközben te is megosztod mindazt a szépet, csodásat, örömtelit és boldogot, amit ezen a misztikus utazáson megéltél, megtapasztaltál és a részeddé vált.

Az út során lehetőség lesz ingyenes, személyes konzultációkra is!

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Felár ellenében lehetőség van egyágyas szobákra is.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

NÉZD MEG VELÜNK A CSODÁS ZANZIBÁRT!

Járd be velünk te is ezeket a csodálatos helyeket!
Jelentkezz 2023.01.03-ig!
A Misztikus Zanzibár Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.

Mindaz amire vágysz

Akik már átélték

“Sokkal többet kaptam ettől az utazástól, mint valaha is gondoltam volna. Minden egyes program egy csoda volt számomra. Hálásan köszönöm!”
L. Eszter

Most biztos kacagni, vagy homlokot ráncolni fogtok, de leírom: a spiritualitásról mindig azt hittem, hogy valami ezoterikus kapaszkodó a való világban kissé sikertelen, klimaxos nőknek, avagy fiatalabbak esetén szívjunk füvet és élvezzük a tökig érő gazt a kertben az elfogadás nevében… Ehelyett kiderült, hogy ez roppant magas szintű tudatosságot és szellemi-lelki igényességet jelent, mely sorsdöntő hatású az ember boldogulásában. Ahogy mondtam, életem legkülönlegesebb utazása! Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy odakeveredtem Zanzibárra. A tanultak szellemében már hajlamos vagyok elhinni, hogy ez nem egy véletlen műve volt. 😉 A helyszín pazar volt, egy földi paradicsom, a tanításokon élvezettel vettem részt, mindent nagyon köszönök! Különösen tetszett, hogy nem ex-katedra jelleggel oktattatok, hanem segítő szándékú jóbarátként osztottátok meg velünk a ti életutatok során szerzett tapasztalataitokat!

N. Ferenc

“Köszönöm szépen, élményekben gazdag utazás volt! Nagyon sokat tanultam, hasznos volt, és nagyon jó volt együtt lenni veletek ezen a csodálatos utazáson, köszönök mindent!”
Z. Judit

Többet adott, mint amit el mertem képzelni. Voltam már többször utazáson. De azt eddig nem sikerült megtapasztalnom, hogy olyanokkal utazzak, akik valóban figyelnek rám. Fantasztikusak vagytok. Minden szertartás adott valamit, amit elvihetek és ez felbecsülhetetlen érték számomra. Ennyit nagyon rég nevettem. A többiek is nagyon helyesek voltak és az a közvetlenség, amit ott megélhettem, az elképesztő volt.”

K. Piroska

“Rendezvényszervezésből diplomázott gyakorlott szakemberként sem tudtam volna lazább, precízebb, körültekintőbb programot, utazást összehozni, megszervezni és lebonyolítani. A lelketek is benne volt. A szervezett programok mellett volt énidő is, ami nagyon fontos. Gratulálok.”
H. Tünde

Nagyon sokat tanultam az utazás alatt. Egyrészt a tanítóktól, másrészt az ott élő emberek léthez való viszonyulásából. Erőteljes pozitív életszemlélet hatotta át ezt a két hetet. Megtanultam, hogy ne ragadjak meg olyan élethelyzetben, ami nem szolgálja az épülésemet. Köszönöm Nektek.

S. Margit

Az álmaidon dolgozunk

Zanzibáron és Magyarországon elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindent
megtegyünk a te maradandó, felejthetetlen utazásod és élményed érdekében.

Horváth Tamás

A BTMDS alapítója, masszázs és szabadtánc tanár

Minden ember útja kiismerhetetlen a létezésben, most teremtődik ebben a pillanatban. Az élet kapcsolatokat, „tükröket” ad iránytűként a bennünk lévő csoda felfedezéséhez. Tükörbe nézni néha csodás, néha rettenetes, de elkerülhetetlen…

Jászberényi Tamás

A Misztikus Utazások alapítója és vezetője

Az utazást, mint belső és mint fizikai élményt, és mindezek fontosságát szeretném átadni mindenkinek, aki a velünk tart. Csakúgy, mint a szabadság érzését, amely nem csak a fizikai korlátozások megszűnését jelenti, hanem egyben felszabadulást is az elme hamis uralma alól.

ELVISZÜNK TÉGED IS, TARTS VELÜNK!

A Misztikus Zanzibár Utazást neked állítottuk össze,
hiszen azért vagy itt, mert érdekel. 🙂
Jelentkezz 2023.01.03-ig!
Mielőbb hozd meg a döntést és elviszünk téged is.

Ismerj meg bennünket!
Múlt, jelen, jövő

Több mint 10 év szoros kapcsolat a keleti országokkal és kultúrákkal, több mint 45 személyesen meglátogatott ország, misztikus utazások több kontinensen, spirituális kutatás, önismereti munka, szertartások, böjtölések tapasztalatát és évezredek távlatán átívelő sámán hagyományt egyesítettük, hogy ez az út megvalósulhasson.

Küldetés & Vízió

A saját álmaink után szeretnénk megvalósítani mások álmát is. Írások, filmek, elbeszélések helyett teljes valójában mutatjuk meg Zanzibárt. Emellett, ami még fontosabb, egy teljes képet önmagadról, az irányító gondolatokról és szokásokról, és arról, hogy mindezeket hogyan tudod magad is irányítani, uralni a magad és a világ számára hasznossá tenni.

Mindezt azért, hogy a Zanzibáron felhalmozott belső erőt és energiát hazaérkezve be tudjuk építeni a saját, mindennapi életünkbe, így sikeresebben, boldogabban és egészségesebben élhetünk. S hogy ezt az egészet meg tudjuk osztani másokkal! És egy kicsit jobb lesz a világ…

Csatlakozz a csapathoz

Tedd meg az első lépést
életed nagy útján

A Misztikus Zanzibár Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged
csatlakozni.
Jelentkezz 2023.01.03-ig!
Ne maradj le életed nagy lehetőségéről!
G
RÉSZVÉTELI DÍJ:

Most 433,000 Ft + 2,190 USD/fő december 12-ig történő befizetés esetén!
A fenti árak 40 fő esetén érvényesek, egyébként +150 USD/fő

Nagyobb méretű Prémium szobákban óceánra néző nagy terasszal:
+ 500 USD/fő (csak néhány darab van!)

A 3 napos szafari díja Tanzániában a meghirdetett programmal:
+ 1,000 USD/fő (minimum létszám 15 fő)

F
A részvételi díj tartalmazza: All inclusive ellátás (napi 3 főétkezés + az étkezések között snack, gyümölcsök, ásványvíz, üdítők, és alkoholos italok, melyeket csak mértékkel javaslunk fogyasztani), ősi szertartások az elemekkel, tanítások a természeti népek hagyatékával, meditációk, gyakorlások, előadások, folyamatos természeti jelenlét, tisztító gyakorlatok, különleges szembesülés valódi lényünkkel, megtapasztalások magunkról, tanulás, azonosulás a természettel, továbbá nemzetközi repülőjegyek, reptéri illetékek, transzferek, belépők, helyi idegenforgalmi adók és idegenvezetők.
A részvételi díjban benne vannak a következő túrák is:

 • Úszás delfinekkel az India-óceánban
 • Safari Blue, hajós szafari ebéddel és lakatlan sziget túrával
 • Jozani-esőerdő majmokkal és mahagóni fákkal
 • Börtön-sziget szárazföldi óriásteknősökkel
 • Stone Town város látogatás
 • Falu és óvoda látogatás
 • Fűszer túra kóstolással
A részvételi díj NEM tartalmazza a vízumdíjat (50 USD), a borravalókat (50 USD) illetve a biztosításokat.

Igény esetén a sztornó + BBP (Baleset, Betegség, Poggyász) biztosítás ügyintézését ingyenesen vállaljuk.

Nincsenek rejtett kiadások!

Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

Az utazáshoz feltétele a haza érkezéstől számított hat hónapnál hosszabb érvényességű útlevél. A fenti árak 390 USD/HUF árfolyamig érvényesek. Ezektől eltérő esetekben az árak emelkednek. Minimum létszám 25 fő.

Erősítsd meg foglalásodat vagy írj nekünk!

A helyedet az alábbi módon biztosíthatod

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. Válaszd ki, hogy „foglalás megerősítése”!
3. Küldd el a foglalásod megerősítését az “ÜZENET ELKÜLDÉSE” gombbal
4. Kollégánk hamarosan felhív, hogy minden részletet megbeszéljetek

Elérhetőségek

Utazom.com Kft. utazási iroda
Engedélyszám: U-001218
1052 Budapest, Károly körút 6.
zsolt.petho@utazom.com

Misztikus információk:
+36 20 289 2808

Ahol már beszéltek rólunk

Média megjelenések

Akikkel megvalósul az álom

Partnerereink

MISZTIKUS.ZANZIBÁR.UTAZÁS.

15 napos misztikus utazás Afrika keleti partjának egyik gyöngyszemére, Zanzibárra, a természettel egyensúlyban élő ősi népek hagyatékával és tanításaival, szertartásokkal, beavatásokkal, meditációkkal, delfinekkel, szárazföldi óriásteknősökkel, esőerdő túrával, lakatlan szigetekkel, Stone Town és fűszer túrával, helyi falu látogatással és vásárlással, Blue Szafari, azaz hajós kirándulás lakatlan szigettel, szertűzzel az óceánparton, tisztító és jelenlét gyakorlatokkal, az önvaló tudatosításával, az őselemek felébresztésével, az elme lecsendesítésével és öngyógyító technikákkal az Indiai-óceán fehér homokos partján lévő pálmafás resortban.