Misztikus.Srilanka.Utazás.
Misztikus.
srilanka.
Utazás.
“OTTHON A VILÁGOT ISMERED MEG, UTAZVA ÖNMAGADAT.”

Hamvas Béla

15 FELEJTHETETLEN NAP PROGRAMOKKAL ÉS TELJES ELLÁTÁSSAL

Misztikus Sri Lanka Utazás

15 napos misztikus körutazás Sri Lankán a Buddhizmus bölcsőjében teljes ellátással, a fenséges buddhista templomok, sztupák, bó-fák, meditációs központok földjére, ősi szertartásokkal, beavatásokkal, szakrális helyekkel, elvonulással, turisták számára elérhetetlen programokkal, a szerzetesekkel közös mantrázásokkal, buddhista kolostorral, elefántokkal, mangrove túrával, Ázsia legnagyobb fekvő Buddhájával, nagyon jó szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel az Indiai-óceán partján, Beruwela arany homokos strandján egy luxus resortban.

Mindezt egy helyi Buddhista vezető szerzetes és egy Buddhista tanító kíséretében…

Az utazás részét képezik a következő túrák is:

 • Elefánt rezervátum és fürdetés
 • Szent Fog ereklye templom
 • Mangrove folyón motorcsónakázás
 • Szertartás szerzetesekkel a lakatlan szigeten
 • Barlang templomok
 • Sigiriya sziklavár
 • Királyi botanikus kert
 • Nemzetközi Buddhista Központ
Időpont: 2022. október 12~26.
Repülőjegyek, illetékek, teljes ellátás, étkezések között ásványvíz és friss gyümölcsök, templomok, meditációk, szertartások, beavatások, tisztító gyakorlatok, transzferek, belépők, idegenvezetők és élő beszélgetések, személyes tanácsok és tanítások
egy Buddhista vezető szerzetestől és egy Buddhista tanítótól.

Nincs szükség oltásra! Elég egy negatív PCR teszt az utazáshoz.

Nincsenek rejtett kiadások!
Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.
Csak minimális költőpénzre van szükséged.

KÉSZÜLJ ÉLETED NAGY UTAZÁSÁRA! NE MARADJ LE, TARTS VELÜNK TE IS OKTÓBERBEN!

Élménybeszámoló videók

Különleges út

Egy helyi Buddhista vezető szerzetes kíséretében közelebbről is megismerkedünk az Indiai-óceán gyöngyszemével, Sri Lanka csodálatos és szinte érintetlen kultúrájával. Lélekemelő beszélgetések, közös meditációk és mantrázások a szerzetesekkel. Komoly belső munkán és tisztuláson megyünk keresztül, melyek végül feltöltenek minket erővel és energiával. Olyan programokon is részt tudsz venni, amelyeken normál turistaként nem lenne lehetőséged. Megtapasztalhatod az igazi Buddhista hagyományt, az egzotikus és spirituális életjelenetek felüdülő élményét, mindezt a helyiek kedves, mosolygós, barátságos közegében.

Áldások

Sri Lanka neve sugárzó, fénylő országot jelent. Ez sokat elárul arról, ami ott vár ránk. Beszélgetünk a helyi lakosokkal, a buddhista szerzetesekkel, megismerkedünk az autentikus buddhista hagyományokkal, szokásokkal, szertartásokkal. Együtt meditálunk egy nemzetközi buddhista központban a többi szerzetessel. Különleges tanításokat kapunk, s közben a kérdéseinkre is megkapjuk a válaszokat. Testközelből tapasztaljuk meg a szakrális helyek egyedi energiáit, a csodát és misztikumot egyszerre. Mindemellett a sziget természeti kincseit és különleges állatvilágát is közvetlen közelről ismerjük meg.

Pihenés

A testet, lelket, szellemet megérintő, felejthetetlen körút végén pedig 3 napos pihenés egy luxus resortban az Indiai-óceán partján. Itt lesz időnk elmélyíteni magunkban a megtapasztalt és megélt történéseket, élményeket, és az ezekből nyert energiákat meg tudjuk majd osztani otthon a szeretteinkkel, barátainkkal és munkatársainkkal is. Eddigi tapasztalatok alapján azt látjuk, hogy egyre több ember sorsa változik meg pozitív irányban az út végére, tesztnek sok éves vagy évtizedes terheket. És a világ is jobb lesz egy kicsivel 🙂 A lágy óceáni szellő simogatása búcsúztat majd bennünket a csodálatos élményektől és szigettől.

RÉSZLETES PROGRAM, MENETRENDEK ÉS HELYSZÍNEK

Misztikus Sri Lanka Utazás
Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne kiszakadni a mókuskerékből, az itthoni “mátrix”-ból, akinek hiányzik önmaga, aki szereti Sri Lankát, aki még nem volt Sri Lankán, aki volt már, csak nem velünk, aki szereti a Buddhizmust és meg szeretné ismerni testközelből, de elsősorban nem mint vallást, hanem mint szellemi utat és útmutatást Önmagunkhoz, aki szereti megismerni mások kultúráját, aki szereti a spiritualitást, aki szeret utazni egy jó csapattal, akit hajt a tettvágy, hogy találkozzon Önmagával, vagy egyszerűen csak szeretne velünk tartani 🙂

Részletes programok

1. nap, október 12.

Budapest ~ Dubai ~ Colombo

Utazás a világ egyik legjobb légitársaságával, az Emirates járatával Dubaiba, majd egy rövid pihenőt követően tovább utazunk Colomboba, Sri Lanka legnagyobb városába.

Infó

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Igény esetén lehetőség van egyágyas elhelyezésre felár ellenében. A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

2. nap, október 13.

Sri Lanka és közös mantra a szerzetessel

Érkezés Sri Lankára a reggeli órákban. A reptéren már vár ránk Buddhista vezető szerzetes barátunk és csapata. Mintegy 45 perces buszozás után megérkezünk a Colombóba, és egy helyi étteremben ebédelünk. Ebéd után elfoglaljuk a szobánkat, és egy közös mantrázást tartunk a hotel gyönyörű kertjében a szerzetessel. A mantrázást követően szabad program Colombóban, mivel csak ezt az egy napot fogjuk ebben a városban tölteni. Este visszamegyünk a szállodába, majd vacsora után jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Mai mantrázás: Pirith mantra a szerzetessel közösen, aminek segítségével a tudaton keresztül eljutunk a szívünkhöz. Ennek eredményeként csökken a stressz és segít megérteni, hogy kik vagyunk valójában.

Pegasus Reef Hotel****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

3. nap, október 14.

Abhayagiri Vihara kolostor, Isumuruniya Vihara, Sri Maha Bodhi

Reggeli után egy hosszabb út vár ránk, egyenesen Arunadhapurába megyünk. Ebéd után ellátogatunk az Abhayagiri Vihara kolostorba. Ez a hely a nemzet egyik legszentebb buddhista zarándokhelye. Az Északi Kolostor székhelye volt és eredeti őrzője a Fog ereklyének, ami a legendák szerint konkrétan Buddha egyik fogát jelenti. Innen elmegyük megnézni Isumuruniya-t, mely egy buddhista templom. Itt élt Pulastya, aki a hét nagy bölcs Rishi egyike. A helynek kb. 5000 éves története van. Ezután megnézzük az i.e. 288-ban ültetett Sri Maha Bodhi fügefát, melyet szentként tisztelnek. Állítólag azon Bódhi fa hajtása ez a fügefa, amely alatt Buddha megvilágosodott

A mai szertartás: Szertartás Buddhához, virágokkal és védelmező mantrákkal. A mai szertartás segít megszabadulni bizonyos betegségektől, mint például a fejfájástól és a hosszantartó pszichés problémáktól.

Colombo for hotels****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

4. nap, október 15.

Dagaba Kiri Vihara, Lankathilaka templom Buddha szobor

Reggel Polonnaruwába megyünk, ahol először egy ősi sztúpát, a Kiri Viharát nézzük meg. A Parakramabahu királynő építtette sztúpa eredeti neve “Rupavathi Stupa”, mely 900 éves és mindez idáig eredeti állapotában áll fenn. Ezután egy másik szakrális helyre, Lankathilaka templomhoz megyünk, melynek bejáratánál két hatalmas, téglából készült oszlop található. A legmagasabb 58 méter magas. Az épület téglából készült, a külső falak kifinomult tervekkel és faragványokkal vannak borítva. A Buddha-szobor szintén teljesen agyagtéglából készült és 12,5 méter magas. Az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította a helyet.

A mai szertartás: Virágokkal és sétáló meditációval ajánljuk fel figyelmünket Buddhának, mely alatt védelmező mantrákat énekelünk. A mai szertartás védelmet nyújt nekünk és gyermekeinknek, segíti a tanulást, fejleszti a memóriát és hosszú életet biztosít.

Colombo for hotels****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

5. nap, október 16.

Sigiriya, az Oroszlán szikla
Ma is egy nagyon kalandos napunk lesz. Úticélunk az a világhíres ősi sziklavár, amely a Srí Lanka középső tartományában lévő Dambulla város közelében található. A név egy történelmi és régészeti helyszínt jelöl, amelynek legmarkánsabb jellemzője egy monumentális, mintegy 200 méter magas szikla. Az ősi Srí Lanka-i krónika, a Csúlavamsza, szerint ezt a helyszínt választotta új fővárosa helyszínéül Kásjapa király (477 – 495). Palotáját az itt található szikla tetejére építtette, és a szikla falaira színes freskókat rajzoltatott. A sziklán felfelé vezető út mintegy félénél, egy kisebb alapterületű, vízszintes szirten kaput emeltetett, amely egy hatalmas oroszlánt formáz. A hely erről az építményről kapta a nevét. A fővárost és a királyi palotát a király halála után elhagyták, és a 14. századig buddhista kolostorként működött.

Szigirija ma UNESCO világörökségi helyszín, az ősi várostervezés egyik legépebben fennmaradt példája.

A mai szertartás: A sziklavár a hely szelleméhez illő kis szertartást tartunk majd, kapcsolódunk a levegő elemmel is.

Colombo for hotels****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

6. nap, október 17.

Dambulla barlangtemplom, Matale Aluvihare templom

Reggeli után indulunk Dambullába, majd ebédünk elfogyasztása után elindulunk felfedezni a Dambulla barlangtemplomot. Az öt Viharából (Vihara: templom, kolostor) álló barlang komplexum látványos környezetben fekszik egy hatalmas sziklán, körülbelül 340 méterrel(!) a tengerszint felett. A barlang fő szobra Buddha életnagyságú képe. A mennyezetet és a falakat színes falfestmények borítják, amelyek követik a szikla természetes redőit, ábrázolva a buddhizmus és Srí Lanka történetét. Innen átmegyünk az Aluvihare településen található kőtemplomba. Ez az a  történelmi hely, ahol a Páli Kánont először írták le szövegesen pálmalevelekre. A Páli Kánon a legteljesebben fennmaradt korai buddhista kánon.

A mai szertartás: A mai Buddha szertartás a valódi boldog élet elérését segíti, megóv a negatív történésektől az életünkben, és amely által az élet nagylelkű lesz hozzánk.

Hotel Topaz****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

7. nap, október 18.

Sri Subodharama Nemzetközi Buddhista Központ

A mai és a holnapi nap teljesen a buddhizmusé. Reggeli után elvonulunk a Sri Subodharama Nemzetközi Buddhista Központba. A délelőtti programban megtanuljuk és alkalmazzuk a sétáló és az ülő meditációt. A közös ebéd után kérdéseket tehetünk fel a szerzeteseknek a buddhizmussal és a buddhista gyakorlatokkal kapcsolatban. A meditációk között délután és este is közös teázásokon veszünk részt. Mivel ezt az éjszakát itt töltjük, lehetőségünk van a válaszokat mélyebben átgondolni.

A mai szertartás: A mai gyakorlatok segítik megtapasztalni a tudatos énünket, az önvalónkat, továbbá erősítik a tudatos jelenlétet.

Hotel Topaz****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

8. nap, október 19.

Sri Subodharama Nemzetközi Buddhista Központ

Reggeli után folytatjuk a tanításokban való elmélyülést. Tovább gyakoroljuk az előző nap megtanult sétáló és ülő meditációt, hogy sikeresen tudjuk alkalmazni a mindennapokban is. A délután folyamán a még felmerülő kérdésekre kapunk válaszokat. A meditációk és tanítások elmélyítése után visszatérünk a való világba, hogy a tanultakat átültessük az életünkbe.

A mai szertartás: A mai gyakorlatok segítik megtapasztalni a tudatos énünket, az önvalónkat, továbbá erősítik a tudatos jelenlétet.

Hotel Topaz****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

9. nap, október 20.

A Szent Fog ereklye temploma és Pinnawala

Reggeli után utunk Kandy városába vezet, a Sri Dalada Maligawa, avagy a Szent Fog ereklye templomába. Itt helyezték el Buddha fogrelikviáját, ez Sri Lanka legspirituálisabb helye. A helyi szerzetesek szerdánként jelképesen megmosdatják az ereklyét illatosított vízben és virágokban. Erről a szentelt vízről úgy tartják, hogy gyógyító ereje van és szertartások végén a jelenlévők között szét szokták osztani. Ezen a helyen, a belső körben, közösen fogunk mantrázni a szerzetesekkel. Következő állomásunk a Pinnawala Elefánt árvaház, amelynek különlegessége, hogy az elefántok szabadon mozoghatnak. Ez is egy életre szóló élménnyel gazdagít minket. Ráadásul együtt megyünk le a folyóhoz az elefánt csordával, ahol ők inni és fürdeni fognak!

A mai szertartás: Ez a legerősebb spirituális hely egész Sri Lankán. A szertartás alatt lótusz virággal a kezünkben fogalmazzuk meg, erősítjük fel a jókívánságainkat és kéréseinket, és írjuk be azokat az Akashába. A mai szertartás középpontjában a család áll.

Hotel Topaz****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

10. nap, október 21.

Királyi botanikus kert és Beruwala óceánpart

Reggeli után elindulunk az óceánpartra, de útközben megnézzük az egykori angol gyarmat legszebb és legnagyobb botanikus kertjét, melyet 1371-ben nyitottak meg. Ez a csodálatos hely a 18. században a Kandy herceg rezidenciája volt. A kertekben több mint 4000 különféle növényfaj található, amelyek Ázsia legkiválóbbjai közé tartoznak. A csúcspont a látványos orchidea gyűjtemény és a hatalmas pálmafák sugárútja. A virágos növények tömkelege mellett gyógynövények és fűszerek széles gyűjteménye is megtalálható a kertekben. A több mint 60 hektárnyi, fenségesen megtervezett kert pázsitot, pavilonokat és növényházakat magában foglaló Srí Lanka-i, ázsiai és nemzetközi növényvilág rendkívüli tárháza.

Ebéd egy helyi étteremben.

Késő délután pedig elérjük a hosszú, arany színű homokkal borított Indiai-óceán partját és elfoglaljuk a szállásunkat. A vacsorát már a hotelben költjük el.

The Palms****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

11. nap, október 22.

Mangrove hajóút a Madu folyón, szertartás a szerzetesekkel egy lakaltlan szigeten

A következő három nap az önfeledt pihenésről, fürdőzésről, napozásról szól majd az óceánparton, de délelőttre betettünk még valamit érdekességet… Egy különleges kirándulásra megyünk. A Madu folyón fogunk csónakázni a mangrove erdőkben. A folyó egy egyedülálló természeti csoda, hiszen a sós tengervíz és a folyó édes vize keveredik, ennek következtében a folyópart flórája és faunája egyedi képet alkot. A folyón található egy Buddhista kolostor is, egy kis szigeten, ahol már várnak minket a szerzetesek egy ősi szertartásra!

A mai szertartás: Egy másik erőteljes mantrázás és szertartás vár ránk a kis szigeten lévő kolostorban, együtt a szerzetesekkel, melynek eredménye, hogy csökkenti vagy megszünteti a stresszes gondolatokat, a stresszes párkapcsolatokat, segít csökkenteni a vérnyomás problémákat és daganatos betegségeket és elősegíti a hosszú és békés életet. 

The Palms****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

12-13. nap, október 23-24.

Beruwala óceánpart

Ezeken a napokon szabad program a beach resortban, ahol elmélyíthetjük az út során szerzett élményeinket, élvezhetjük a napsütést és az óceánt, a pálmafákat és egymás társaságát. A tapasztalatunk az, hogy ezen a két napon helyére kerülnek a dolgok, egy másik szemüvegen keresztül látjuk majd a világot és önmagunkat, más emberként érkezünk haza. Ezt a megnövekedett energiaszintet otthon meg tudjuk osztani a családdal, a barátok között és a munkahelyen egyaránt. És egy kicsit jobb lesz a világ…

A mai szertartás: Ezeken a napokon a saját szertartásaink eredményeit élvezhetjük 🙂

The Palms****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

14. nap, október 25.

Záró szertartás és reptér

Ebéd a pálmafák árnyékában, és csak kora délután hagyjuk el a resortot, búcsúzóul egy közös mantrázással az óceán parton. A reptérre vezető úton egy rendkívüli meglepetés vár ránk! A részleteket csak az tudja meg, aki velünk tart majd 🙂 A meglepetéseknek és a közel két hetes programnak köszönhetően frissen, kipihenten, erővel és energiával feltöltekezve, megerősödve tudunk nekivágni a haza útnak.

A mai szertartás: Ez is a meglepetés része 🙂

15. nap, október 26.

Hazautazás a Dubai ~ Budapest útvonalon

A kora hajnali órákban indulunk el Colomboból Dubai-ba. Itt rövid várakozás után repülünk tovább Magyarországra az 5 csillagos Emirates menetrend szerinti járatával. Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban. 

“A boldogság különös dolog: ha megosztjuk másokkal, megsokszorozza magát.”

Paulo Coelho

Azt kívánjuk neked, hogy te is oszd meg mindazt a szépet, csodásat, örömtelit és boldogot, amit ezen a csodálatos úton megtapasztaltál és a részeddég, lényeddé vált.

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Felár ellenében lehetőség van egyágyas szobákra is.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

NÉZD MEG VELÜNK A CSODÁS SRI LANKÁT!

Járd be velünk Te is ezeket a csodálatos helyeket! Jelentkezz 2022. szeptember 21-ig!
A Misztikus Sri Lanka Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.

Mindaz amire vágysz

Akik már átélték

“Sokkal többet kaptam ettől az utazástól, mint valaha is gondoltam volna. Minden egyes program egy csoda volt számomra. Hálásan köszönöm!”
L. Eszter

Most biztos kacagni, vagy homlokot ráncolni fogtok, de leírom: a spiritualitásról mindig azt hittem, hogy valami ezoterikus kapaszkodó a való világban kissé sikertelen, klimaxos nőknek, avagy fiatalabbak esetén szívjunk füvet és élvezzük a tökig érő gazt a kertben az elfogadás nevében… Ehelyett kiderült, hogy ez roppant magas szintű tudatosságot és szellemi-lelki igényességet jelent, mely sorsdöntő hatású az ember boldogulásában. Ahogy mondtam, életem legkülönlegesebb utazása! Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy odakeveredtem Zanzibárra. A tanultak szellemében már hajlamos vagyok elhinni, hogy ez nem egy véletlen műve volt. 😉 A helyszín pazar volt, egy földi paradicsom, a tanításokon élvezettel vettem részt, mindent nagyon köszönök! Különösen tetszett, hogy nem ex-katedra jelleggel oktattatok, hanem segítő szándékú jóbarátként osztottátok meg velünk a ti életutatok során szerzett tapasztalataitokat!

N. Ferenc

“Köszönöm szépen, élményekben gazdag utazás volt! Nagyon sokat tanultam, hasznos volt, és nagyon jó volt együtt lenni veletek ezen a csodálatos utazáson, köszönök mindent!”
Z. Judit

Többet adott, mint amit el mertem képzelni. Voltam már többször utazáson. De azt eddig nem sikerült megtapasztalnom, hogy olyanokkal utazzak, akik valóban figyelnek rám. Fantasztikusak vagytok. Minden szertartás adott valamit, amit elvihetek és ez felbecsülhetetlen érték számomra. Ennyit nagyon rég nevettem. A többiek is nagyon helyesek voltak és az a közvetlenség, amit ott megélhettem, az elképesztő volt.”

K. Piroska

“Rendezvényszervezésből diplomázott gyakorlott szakemberként sem tudtam volna lazább, precízebb, körültekintőbb programot, utazást összehozni, megszervezni és lebonyolítani. A lelketek is benne volt. A szervezett programok mellett volt énidő is, ami nagyon fontos. Gratulálok.”
H. Tünde

Nagyon sokat tanultam az utazás alatt. Egyrészt a tanítóktól, másrészt az ott élő emberek léthez való viszonyulásából. Erőteljes pozitív életszemlélet hatotta át ezt a két hetet. Megtanultam, hogy ne ragadjak meg olyan élethelyzetben, ami nem szolgálja az épülésemet. Köszönöm Nektek.

S. Margit

Az álmaidon dolgozunk

Sri Lankán és Magyarországon elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindent
megtegyünk a te maradandó, felejthetetlen utazásod és élményed érdekében.

Bhanthe Kudumeeriye Somissara Thero

Buddhista vezető szerzetes, a csoport helyi vezetője

“Az élet nevet rajtad, amikor boldogtalan vagy. Az élet mosolyog rád, amikor boldog vagy. De amikor másokat teszel boldoggá, az élet tiszteleg előtted.”

Jászberényi Tamás

A Misztikus Utazások alapítója és vezetője

Az utazást, mint belső és mint fizikai élményt, és mindezek fontosságát szeretném átadni mindenkinek, aki a velünk tart. Csakúgy, mint a szabadság érzését, amely nem csak a fizikai korlátozások megszűnését jelenti, hanem egyben felszabadulást is az elme hamis uralma alól.

ELVISZÜNK TÉGED IS, TARTS VELÜNK!

A Misztikus Sri Lanka Utazást neked állítottuk össze,
hiszen azért vagy itt, mert érdekel. 🙂
Jelentkezz 2022. szeptember 21-ig!
Mielőbb hozd meg a döntést és elviszünk téged is.

Ismerj meg bennünket!

Múlt, jelen, jövő
Több mint 10 év szoros kapcsolat a keleti országokkal és kultúrákkal, több mint 45 személyesen meglátogatott ország, misztikus utazások több kontinensen, spirituális kutatás, önismereti munka, szertartások, böjtölések és elvonulások tapasztalatát, évezredek távlatán átívelő sámán hagyományt, buddhista tanok és meditációk, öngyógyító technikák és légzőgyakorlatok tapasztalatát egyesítettük azért, hogy ez az út megvalósulhasson.

Küldetés & Vízió

A saját álmaink után szeretnénk megvalósítani mások álmát is. Írások, filmek, elbeszélések helyett teljes valójában mutatjuk meg Sri Lankát. Emellett, ami még fontosabb, egy teljes képet önmagadról, az irányító gondolatokról és szokásokról, és arról, hogy mindezeket hogyan tudod magad is irányítani, uralni a magad és a világ számára hasznossá tenni.

Mindezt azért, hogy a Sri Lankán felhalmozott belső erőt és energiát hazaérkezve be tudjuk építeni a saját, mindennapi életünkbe, így sikeresebben, boldogabban és egészségesebben élhetünk. S hogy ezt az egészet meg tudjuk osztani másokkal is! Így egy kicsit jobb lesz a világ…

Csatlakozz a csapathoz

Tedd meg az első lépést
életed nagy útján

A Misztikus Sri Lanka Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged
csatlakozni. Jelentkezz 2022. szeptember 21-ig!
Ne maradj le életed nagy lehetőségéről.

MOST 200.000 FT ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNNYEL:

G
RÉSZVÉTELI DÍJ:

MOST 100,000 Forint kedvezménnyel!

Azaz 1,080,000 helyett 908,000 Ft + 400 USD/fő szeptember 21-ig történő befizetés esetén!
(A fenti ár 40 fő esetén érvényes, egyéb eseteben +150 USD/fő)

F

A részvételi díj tartalmazza: A teljes ellátást (napi 3 főétkezés + az étkezések között snack, gyümölcsök, ásványvíz), ősi szertartások, meditációk, gyakorlások, előadások, közös mantrázások a szerzetesekkel, folyamatos természeti jelenlét, tisztító gyakorlatok, különleges szembesülés valódi lényünkkel, megtapasztalások magunkról, tanulás, továbbá nemzetközi repülőjegyek, reptéri illetékek, transzferek, belépők, helyi idegenforgalmi adók és idegenvezetők.

Továbbá tartalmazza: a sri lankai vízumot, a vízum kiállítás díját és a borravalók díját is.

A részvételi díjban benne vannak a következő túrák is:

 • Elefánt rezervátum és fürdetés
 • Szent Fog ereklye templom
 • Mangrove folyón motorcsónakázás
 • Szertartás szerzetesekkel a lakatlan szigeten
 • Barlang templomok
 • Sigiriya sziklavár
 • Királyi botanikus kert
 • Nemzetközi Buddhista Központ
A részvételi díj NEM tartalmazza: Az esetleges biztosítások díját.

Igény esetén a sztornó + BBP (Baleset, Betegség, Poggyász) biztosítás ügyintézését ingyenesen vállaljuk.

A pénzed és a befizetésed 100% biztonságban van!

Nincsenek rejtett kiadások!

Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

Az utazáshoz feltétele a haza érkezéstől számított hat hónapnál hosszabb érvényességű útlevél. Ezektől eltérő esetekben az árak emelkednek. Minimum létszám 25 fő.

Erősítsd meg foglalásodat vagy írj nekünk!

A helyedet az alábbi módon biztosíthatod

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. Válaszd ki, hogy „foglalás megerősítése”!
3. Küldd el a foglalásod megerősítését az “ÜZENET ELKÜLDÉSE” gombbal
4. Kollégánk hamarosan felhív, hogy minden részletet megbeszéljetek

Elérhetőségek

Jetwing Hungary Utazási és Kereskedelmi Kft.
7400 Kaposvár, Fő u. 53.
Engedélyszám: U-000387
Tel: 06 30/999 4646 vagy 06 82/511 190 munkaidőben
info@jetwing.hu

Misztikus információk:
+36 30 99 33 166 (Viberen vagy WhatsAppon hívjatok kérlek, mert éppen Indiában vagyunk 🙂

Ahol már beszéltek rólunk

Média megjelenések

Akikkel megvalósul az álom

Partnerereink

MISZTIKUS.SRILANKA.UTAZÁS.

15 napos misztikus körutazás Sri Lankán a Buddhizmus bölcsőjében, fenséges buddhista templomok, sztupák, bó-fák, meditációs központok földjére, ősi buddhista szertartásokkal, beavatásokkal, szakrális helyekkel, turisták számára elérhetetlen programokkal, a szerzetesekkel közös mantrázásokkal, elefántokkal, mangrove túrával, Ázsia legnagyobb fekvő Buddhájával, nagyon jó szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel az Indiai-óceán partján, Beruwela arany homokos strandján egy luxus resortban.

Mindezt egy helyi Buddhista vezető szerzetes és egy Buddhista tanító kíséretében…