Misztikus.Srilanka.Utazás.

Misztikus.
Sri Lanka.
Utazás.

“OTTHON A VILÁGOT ISMERED MEG, UTAZVA ÖNMAGADAT.”

Hamvas Béla

15 NAP EGY ÉLETRE SZÓLÓ KALANDOKKAL ÉS TELJES ELLÁTÁSSAL

Misztikus Sri Lanka Utazás

15 napos misztikus körutazás Sri Lankán a buddhizmus bölcsőjében, fenséges buddhista templomok, sztupák, bódhi fák, meditációs központok földjére, ősi buddhista szertartásokkal, zarándok úttal az Ádám csúcsra, beavatásokkal, szakrális helyekkel, turisták számára elérhetetlen programokkal, a szerzetesekkel közös mantrázásokkal, elefántokkal és terepjáró szafarival, őserdővel és mangrove folyó túrával, Ázsia legnagyobb fekvő Buddhájával, 4* és 5* szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel az Indiai-óceán partján, Induruwa arany homokos óceán partján egy luxus resortban.

Mindezt egy helyi buddhista vezető szerzetes és egy buddhista tanító kíséretében…

Időpont: 2023. március 13. és 27. között
Az idei politikai és gazdasági történések miatt jogosan fogalmazódik meg leendő utasainkban a kérdés, hogy biztonságos-e már Srí Lankára utazni? Mi és azok, akik velünk utaztak októberben Sri Lankára,
csak azt tudjuk mondani, hogy: IGEN!

Az októberi útunk alatt is minden a legnagyobb rendben volt már. Ezeket korábban is mondtuk és posztoltuk a FB oldalunkon, de most újabb szuper hírekkel tudunk szolgálni. Ezek a hírek az esetleg még kételkedő emberek számára is megnyugtatóak lesznek:

Srí Lanka, ez a gyönyörű és misztikus sziget hivatalosan is felkerült a legbiztonságosabb országok listájára!

Jelenleg a világ 12. legbiztonságosabb utazási országa az amerikai worldpackers.com (3,7 millió utas és host) közkedvelt, nemzetközi utazásokkal foglalkozó weboldal legfrissebb közösségi kutatása alapján!

 

All in One, azaz Minden Egyben!

Repülőjegyek, illetékek, teljes ellátás italok nélkül, a buszon korlátlan ásványvíz és friss gyümölcsök, templomok, meditációk, szertartások, tisztító gyakorlatok, transzferek, belépők, idegenvezetők és élő beszélgetések, személyes tanácsok és tanítások egy buddhista vezető szerzetestől és egy buddhista tanítótól.

A körút részét képezik a következő túrák is:

 • Szafari a Yala Nemzeti Parkban privát terepjárókkal
 • Szent Fog Ereklye templom
 • Mangrove folyón motorcsónakázás és naplemente
 • Szertartás szerzetesekkel a lakatlan szigeten
 • Ádám-csúcs zarándoklat
 • Sithulpawwa sziklatemplom
 • Királyi botanikus kert
 • Két napos elvonulás Bhanthéval
 • Dél-Ázsia legnagyobb fekvő buddhája
 • Bálnales az óceánban (opcionális)

Nincsenek rejtett kiadások!
Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.
Csak minimális költőpénzre van szükséged.

AZÉRT ÉRZED A HÍVÁST, MERT ITT A HELYED. MEGÉRDEMLED.
KÉSZÜLJ ÉLETED NAGY UTAZÁSÁRA! NE MARADJ LE, TARTS VELÜNK TE IS MÁRCIUSBAN!

Élménybeszámoló videók

Képek

Ne maradj le, gyere velünk te is!

A Misztikus Sri Lanka Utazáshoz korlátozott számban
és ideig van lehetőséged csatlakozni.
Jelentkezz 2023. január 13-ig!

Vár rád életed nagy lehetősége!

Különleges út

Egy helyi buddhista vezető szerzetes kíséretében közelebbről is megismerkedünk az Indiai-óceán gyöngyszemével, Sri Lanka csodálatos és szinte érintetlen kultúrájával. Lélekemelő beszélgetések, közös meditációk és mantrázások a szerzetesekkel. Komoly belső munkán és tisztuláson megyünk keresztül, melyek végül feltöltenek minket erővel és energiával. Olyan programokon is részt tudsz venni, amelyeken normál turistaként nem lenne lehetőséged. Megtapasztalhatod az igazi buddhista hagyományt, az egzotikus és spirituális életjelenetek felüdülő élményét, mindezt a helyiek kedves, mosolygós, barátságos közegében.

Áldások

Sri Lanka neve sugárzó, fénylő országot jelent. Ez sokat elárul arról, ami ott vár ránk. Beszélgetünk a helyi lakosokkal, a buddhista szerzetesekkel, megismerkedünk az autentikus buddhista hagyományokkal, szokásokkal, szertartásokkal. Együtt leszünk végig a “mi Bhanthénkkal”, akinek a tiszta, feltétel nélküli, univerzális szeretetet sugárzó lénye eddig mindenkit elbűvölt. Ő hűen tükrözi a Buddha által átadott Metta meditáció hatásosságát és eredményességét. Különleges lényétől különleges tanításokat kapunk, s közben a kérdéseinkre is megkapjuk a válaszokat. Testközelből tapasztaljuk meg a szakrális helyek egyedi energiáit, a csodát és misztikumot egyszerre. Mindemellett a sziget természeti kincseit és különleges állatvilágát is közvetlen közelről ismerjük meg.

Pihenés

A testet, lelket, szellemet megérintő, felejthetetlen körút végén pedig 3 napos pihenés egy luxus resortban az Indiai-óceán partján. Itt lesz időnk elmélyíteni magunkban a megtapasztalt és megélt történéseket, élményeket, és az ezekből nyert energiákat meg tudjuk majd osztani otthon a szeretteinkkel, barátainkkal és munkatársainkkal is. Eddigi tapasztalatok alapján azt látjuk, hogy egyre több ember sorsa változik meg pozitív irányban az út végére, tesznek le sok éves vagy évtizedes terheket, és kezdik el élni azt az életet, amit megálmodtak maguknak.
Ezáltal a világ is jobb lesz egy kicsivel 🙂
A lágy óceáni szellő simogatása búcsúztat majd bennünket a csodálatos élményektől és szigettől.

RÉSZLETES PROGRAM, MENETRENDEK ÉS HELYSZÍNEK

Misztikus Sri Lanka Utazás

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretne kiszakadni a mókuskerékből, az itthoni “mátrix”-ból, akinek hiányzik önmaga, aki szereti Sri Lankát, aki még nem volt Sri Lankán, aki volt már, csak nem velünk, aki szereti a buddhizmust és meg szeretné ismerni testközelből, de elsősorban nem mint vallást, hanem mint szellemi utat és útmutatást önmagunkhoz, aki szereti megismerni mások kultúráját, aki szereti a spiritualitást, aki szeret utazni egy jó csapattal, akit hajt a tettvágy, hogy találkozzon az igazi Önvalójával, vagy egyszerűen csak szeretne velünk tartani 🙂

Részletes programok

1. nap, Március 13.

Budapest ~ Dubai ~ Colombo

Utazás az Emirates Légitársaság járatával Dubaiba, majd onnan tovább utazunk Colomboba, Sri Lanka legnagyobb városába. Kényelmes útunk lesz, októberben is így mentünk. Dubai körülbelül féltávon van, így 10 órás utat két részletben tudjuk le.

Infó

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Igény esetén lehetőség van egyágyas elhelyezésre felár ellenében.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

2. nap, Március 14.

Sri Lanka szigete, nyitókör és szertartás

Érkezés Sri Lankára a kora reggeli órákban. A reptéren már vár ránk a buddhista vezető szerzetes testvérünk és kis csapata. Már a reptéren megkapjuk az első áldásunkat a szerzetestől. Igen nagy dolog ez Sri Lankán, mert ilyen meglehetősen ritkán történik a reptéren, főleg fehér emberekkel. Ezért a személyzet egy része is be szokott állni a sorba, hogy utánunk ők is áldást kapjanak. Mintegy 3 órás buszozás után megérkezünk a Kandybe, a sziget közepén lévő, hegyekkel körülvett szent városba. Ugyanis itt található a világ talán legszentebb és legértékesebb buddhista ereklyéje, magának a történelmi Buddhának az egyik foga. Ahol őrzik, az egy nagyon szép palota, vallási és történelmi jelentősége miatt az UNESCO az egész várost a világörökség részévé nyilvánította. Annak, hogy a szent fog hogy is jutott el erre a csodás szigetre, nagyon kalandos története van…

Egy helyi étteremben ebédelünk. Ebéd után elfoglaljuk a szobánkat a hotelben és pihenünk egy nagyot. Késő délután egy nyítókörrel kezdünk, majd közös kis szertartást, meditációt, mantrázást tartunk a hotel gyönyörű kertjében a szerzetessel. Kandy körülbelül 550 m magasan helyezkedik el az átlagos tengerszint felett. Sri Lanka több vallású ország, és többségük buddhista. Este a szállodában vacsorázunk és után jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Mai mantrázás: Pirith mantra a szerzetessel közösen, aminek segítségével a tudaton keresztül eljuthatunk a szívünkhöz, a szívközpontunkba. Ennek eredményeként csökkenhet a stressz és segíthet megérteni, hogy kik is vagyunk valójában, mit is csinálunk ebben a manifesztált világban…

Cinnamon Citadel, Kandy

Szálloda elérhetősége: kattints ide

3. nap, Március 15.

A Szent Fogereklye templom és a Királyi botanikus kert

Reggeli után utunk Kandy belvárosába vezet, a Sri Dalada Maligawa, avagy a Szent Fogereklye templomába. Itt helyezték el Buddha fog relikviáit, ez Sri Lanka legspirituálisabb helye. A helyi szerzetesek szerdánként jelképesen megmosdatják az ereklyét illatosított vízben és virágokban. Erről a szentelt vízről úgy tartják, hogy gyógyító ereje van és a szertartások végén a jelenlévők között szét szokták osztani. Ezen a helyen, a belső körben,a fő szentélyben közösen fogunk mantrázni a szerzetessel. Fontos, hogy az egész túra erről a szent helyről induljon, megkapjuk a szükséges áldást a következő közel két hétre.

Ezután megnézzük az egykori angol gyarmat legszebb és legnagyobb botanikus kertjét, melyet 1371-ben nyitottak meg. Ez a csodálatos hely a 18. században a Kandy herceg rezidenciája volt. A kertekben több mint 4000 különféle növényfaj található, amelyek Ázsia legkiválóbbjai közé tartoznak. A csúcspont a látványos orchidea gyűjtemény és a hatalmas pálmafák sugárútja. A virágos növények tömkelege mellett gyógynövények és fűszerek széles gyűjteménye is megtalálható a kertekben. A több mint 60 hektárnyi, fenségesen megtervezett kert pázsitot, pavilonokat és növényházakat magában foglaló Srí Lanka-i, ázsiai és nemzetközi növényvilág rendkívüli tárháza. 

Ebéd ebben a gyönyörű kertben.

Este visszamegyünk a szállodába és ott vacsorázunk.

A mai szertartás: Szertartás a Buddhához, lótusz virágokkal és védelmező mantrákkal. A mai szertartás segíthet megszabadulni bizonyos betegségektől, mint például a fejfájástól és a hosszantartó pszichés problémáktól. Áldást kérünk és kapunk a Sri Lankán töltött és az azt követő időkre is.

Cinnamon Citadel, Kandy

Szálloda elérhetősége: kattints ide

4. nap, Március 16.

Ceylon tea gyár, vízesések és az Ádám-csúcs

Reggelit követően pár órás buszút vár ránk, majd megérkezünk az Ádám csúcshoz, melyet a történelem szent zarándokhelyként jegyez és ősidők óta a tisztelet tárgya. A krónikák megemlítik, hogy az ország több uralkodója is ellátogatott ide. Kezdetben csak buddhista zarándokhely volt, de a későbbi időkben már a hinduk és a mohamedánok és a keresztények is magukénak tekintették. 

Ebéd egy helyi étteremben. Útközben megállunk egy brit időszakban létrehozott tea gyárban. Itt lesz lehetőség megnézni hogyan készül a híres Ceylon Tea, és ezt meg is kóstolhatjuk. Ez alatt az út alatt gyönyörű kilátás nyílik a környék csodálatos növényeire. Útközben találkozunk még vízesésekkel és hatalmas teaültetvényekkel is. 

Minden Sri Lankainak életében legalább egyszer illik megküzdenie a csúcsra vezető 5500 lépcsővel. Így évente több tízezren zarándokolnak ide a december közepétől március végéig tartó csúcsidőszakban. Az Ádám-csúcs (2243 m), mint zarándokhely külön érdekessége, hogy mind a négy világvallás elismeri, csak a sziklában felismerhető közel 180 centis lábnyomot tulajdonítják másnak. A buddhisták természetesen azt állítják, hogy a lábnyom Buddhától származik. A hinduk úgy vélik, hogy a lábnyom nem másé, mint Shiva lábnyoma. A muszlimok és keresztények pedig úgy hiszik, hogy ez Ádám első lépése, miután száműzték az Édenkertből.

Korai vacsora után felkészülés az Ádám-csúcs megmászárása, majd jöhet egy kis alvás, vagy elmélyült készülődés, és éjszaka, tehát másnap 02:00 körül indulunk megmászni a szent hegyet.

Magical Mountain Resort Nallathanniya, Adam’s Peak

Szálloda elérhetősége: kattints ide

5. nap, Március 17.

Ádám-csúcs meghódítása

Hajnali 2:00-kor indulunk fel a csúcsra! A zarándoklat egyik célja a hegytetőn lévő 2×1 méteres, hosszúkás szikla mélyedés elérése. A buddhisták szerint ez Buddha lábnyoma, amit a szigeten tett látogatásakor hagyott hátra. Tehát ez a zarándokközpont sokat segít mind a négy vallási közösségnek, hogy megosszák hitüket és integrálódjanak. 

De ami ennél jóval fontosabb, az a belső út, a belső tűz, a belső Napunk felébresztése és éberen tartása. Ugyanis szerencsés esetben a hegy csúcsáról tudjuk majd megnézni azt a fantasztikus és lenyűgöző napfelkeltét, amely a bennünk élő belső tűznek a megtestesült szimbóluma is egyben. A teremtő tűzé. Annak a teremtő tűznek, amellyel olyan életet álmodhatunk magunknak, amilyet szeretnénk. És meg is tudjuk azt valósítani! Állni a hegytetőn a zarándoklat után olyan érzés, mintha a sziget vagy a földi paradicsom tetején állnánk.

Fontos! Érdemes készülni erre a zarándoklatra. 5.500 lépcsőt kell megmászni, több órás utat jelent felfelé a hegyen, ezért minimum a közepes fizikai állóképesség és kondíció javasolt. Természetesen ez a program sem kötelező, aki nem tart velünk legalább aludhat egy jót 🙂

Reggeli a visszaérkezés után 10.00 óra körül lesz. Ebéd a hotelben.

A délutánt pihenéssel, kis városnézéssel, meditációval és hálaadással töltjük majd.

A mai szertartás: a hála, a kitartás, az alázat gyakorlása, a fizikai korlátaink kiszélesítése mellett egy megtisztuló és a belső tűz felébresztését szolgáló szertartás lesz az egész zarándoklat. Elejétől a végéig. Javarészt csendben töltjük majd a felfelé és lefelé utat, felajánlva mindezt saját magunk és a világ fejlődésének.

Magical Mountain Resort Nallathanniya, Adam’s Peak

Szálloda elérhetősége: kattints ide

6. nap, Március 18.

Ravana vízesés és Tissamaharama

Reggeli után egy egész napos utazás vár ránk, de maga az út csak 4 óra körülbelül.  Azonban útközben ellátogatunk a gyönyörű Ravana vízeséshez is, ahol elfogyasszuk majd a finom ebédünket. Ezt a vízesést a hajdani legendás Ravana királyról nevezték el, aki az elrabolt Sita hercegnőt a vízesés mögötti barlangban rejtette el. A brlan mai neve Ravana Ella barlang. A barlangban végzett ásatások alapján kiderült, hogy már 25,000 éve is laktak itt emberek.

Tissamaharama a sziget délnyugati részén fekszik, Sri Lanka egyik ősi fővárosa volt. Ma ennek az ősrégi fővárosnak már csak különböző maradványai vannak jelen a térben, mint például a különösen magas sztúpák. Tissamaharama egy buddhista zarándokközpont is egyeben.

A vacsoránk már a hotelben lesz.

Oak Ray Wild Yala, Tissamaharama

Szálloda elérhetősége: kattints ide

7. nap, Március 19.

Sithulpawwa Buddhista Sziklatemplom

A mai és a holnapi nap a gyakorlásé és a Buddha szellemi tanításainak befogadásáé. Reggeli után elvonulunk a Sithulpawwa Buddhista Templomba. A délelőtti programban megtanuljuk és alkalmazzuk a sétáló és az ülő meditációt. A közös ebéd után kérdéseket tehetünk fel a Bhanthénak, a “mi szerzetesünknek” a buddhizmussal és a buddhista gyakorlatokkal vagy az élet nagy kérdéseivel kapcsolatban. A meditációk között délután és este is közös teázásokon veszünk részt. Mivel ezt az éjszakát ebben a városban töltjük, lehetőségünk van a válaszokat mélyebben átgondolni. 

Sithulpawwa az ősi “Cittalpabbata” szóból származik, melynek jelentése: A csendes elme hegye.

A történelmi bizonyítékok szerint ez a híres kolostorkomplexum az i.e. 2. században épült. Ekkor és ezt követően is a környező barlangokban több mint 500 megvilágosodott, azaz felébredt Arahant élt. Jelenleg is élnek az erdőben ilyen szellemi szinten lévő szerzetesek, akik teljesen elvonultak a világi élettől, de nagy ritkán azért lehet velük találkozni. 

Ebéd a templom falai között a hegytetőn.

Jelenleg nagy területen szétszórt műemlékek találhatóak. A fő sziklán lévő Sztupát a közelmúltban felújították. A fő szikla déli részén több szerzetesi épület található. Ez a hely nagyon népszerű zarándokközpont.

A vacsora már a hotelben lesz.

A mai szertartás: A mai gyakorlatok segíthetik megtapasztalni a tudatos énünket, az önvalónkat, továbbá erősíthetik a tudatos jelenlétet, amelyek közelebb vihetnek minket a felébredés állapotához.

Oak Ray Wild Yala, Tissamaharama

Szálloda elérhetősége: kattints ide

8. nap, Március 20.

Sithulpawwa Buddhista Templom és Yala Nemzeti Park
Reggeli után folytatjuk a tanításokban való elmélyülést. Tovább gyakoroljuk az előző napon megtanult sétáló és ülő meditációt, hogy sikeresen tudjuk alkalmazni a mindennapokban is. A hely egyedi energetikája már évezredek óta vonza ide a felébredni, megvilágosodni vágyó gyakorlókat. De talán inkább úgy helyes, hogy az itt gyakorlók közül sokan elérték már ezt az állapotot. Ugyanis aki a megvilágosodásra vágyik az sosem világosodhat meg.

Ebédelni egy helyi étteremben fogunk, majd terepjárókra szállunk és irány a Yala Nemzeti Park! Ez Sri Lanka leglátogatottabb nemzeti parkja a külföldi és a helyi turisták körében egyaránt, melynek területe: 1572 km2. Nemcsak területének nagysága, hanem változatos domborzata is ideális lakhelyéül szolgál a különböző állatoknak. A Yala Nemzeti Parkban lehet a világon talán a legjobban megfigyelni és lefényképezni a vadon élő leopárdokat és itt látható Srí Lanka nemzeti madara, a dzsungeltyúk is. A Yala változatos ökoszisztémáiról, valamint kiemelkedően gazdag és sokszínű élővilágáról híres. Tüskés bozótosok, száraz és nedves erdőségek, lápos vidékek, gazdag vízi élőhelyek, homokos tengerpartok, lagúnák és part menti mangróve-erdők jellemzik. A nemzeti park számos állatnak ad otthont, flórája mellett faunája is páratlanul gazdag. Megtalálható itt az elefánt, a vízibivaly, a cibetmacska, az ajakos medve, a lóri és a makákó, a mocsári és a bordás krokodil, a tengeri teknős, a páva, továbbá több mint kétszáz egyéb madárfaj. A világ egyik legnagyobb leopárd populációja is itt található.

Vacsora már a hotelben. Hacsak nem szolgáltunk mi vacsoraként a szafarin valamelyik leopárdnak.

A ma délelőtti szertartás: A mai gyakorlatok segíthetik megtapasztalni a tudatos énünket, az önvalónkat, továbbá erősíthetik a tudatos jelenlétet, amelyek közelebb vihetnek minket a felébredés állapotához.

Oak Ray Wild Yala, Tissamaharama

Szálloda elérhetősége: kattints ide

9. nap, Március 21.

Induruwa és Madu River mangrove szafari

Reggeli után egy hosszabb út vár ránk egyenesen Induruwa városába, ahol egy helyi vendéglőben megebédelünk, és naplementekor ellátogatunk a gyönyörű Madu mongrove folyón egy motorcsónakos kalandra és egy különleges szertartásra. A Madu folyó egy egyedülálló természeti látnivaló Srí Lankán. Gyönyörű folyó, ahol keveredik a sós tengervíz és a folyók édes vize, aminek köszönhetően különleges a folyó partjának flórája és faunája: mangrove fák, fahéj, madarak, halak, krokodilok láthatok itt.

Ez a Sri Lanka egyik utolsó vizes élőhelye több mint 900 hektár területen terült el, és nagy részét vízzel borították. A Madu folyóban összesen 64 sziget található. A Madu folyót körülvevő terület mind mocsaras amelyet mangrove erdők borítanak. A 24 mangrove fajból 14 található ezen a területen. A legfontosabb dolog az, hogy a mangrove hatalmas szerepet játszik az erózió megelőzésében. A hajóút egyik célja, hogy bejárjuk a mangrove erdők titkos átjáróit és megnézzük az ökológiáját, közelebbről megvizsgáljuk ezt a komplex vizes élőhely-ökoszisztémát. Illetve ha minden jól jön ki és az istenek is úgy akarják, akkor egy gyönyörű naplementét is láthatunk a csónakokból.

A folyón található egy Buddhista kolostor is, egy kis szigeten, ahol már várnak minket a szerzetesek egy ősi szertartásra!

Vacsora és szállás már a Pandanus hotelben Iduruwában.

A mai szertartás: Egy másik erőteljes mantrázás és szertartás vár ránk a kis szigeten lévő kolostorban, együtt a szerzetesekkel, melynek eredménye, hogy csökkenti vagy megszünteti a stresszes gondolatokat, a stresszes párkapcsolatokat, segít csökkenteni a vérnyomás problémákat és daganatos betegségeket és elősegíti a hosszú és békés életet.

Pandanus Hotel, Induruwa

Szálloda elérhetősége: kattints ide

10-11. nap, Március 22-23.

Induruwa és Bhanthe temploma

Ezt a két napot teljes mértékben a gyakorlásra, meditációkra, imákra és mantrákra szánjuk. Bhanthe templomában leszünk reggeli és vacsora között, az ebédet is itt fogjuk fogyasztani, amit nagy szeretettel és gondossággal készítenek nekünk.

Bhanthe temploma a hotelhez közel található, körülbelül 30 perc lesz busszal. A buszon ráhangolódunk, hogy ne csak testben, hanem a szellemünkkel és a tudatunkkal is tisztán legyünk jelen ezen a két napon. A templom egy kis hegy tetején helyezkedik el, ahol Dél-Ázsia legnagyobb fekvő buddhája található. Mindamellett, hogy elragadó látvány, rendkívül jó a templom akusztikája és energetikája is. Folytatjuk a tanításokban és a gyakorlásokban való elmélyülést. Tovább gyakoroljuk a korábban megtanult sétáló és ülő meditációt, hogy sikeresen tudjuk alkalmazni majd a mindennapokban is. A délután folyamán a még felmerülő kérdésekre kapunk válaszokat, lesznek Damma beszélgetések. A meditációk és tanítások elmélyítése után visszatérünk a való világba, hogy a tanultakat átültessük az életünkbe.

Vacsora már a hotelben.

A két nap szertartásai és gyakorlatai: Ezek a gyakorlatok segíthetik megtapasztalni a tudatos énünket, az önvalónkat, továbbá erősíthetik a tudatos jelenlétet, amelyek közelebb vihetnek minket a felébredés állapotához. Az univerzális szeretet, azaz a Metta meditáció elmélyítése olyan védelmet adhat nekünk, ahogy egy anya védelmezi a gyermekét a saját testével a veszélyben.

Pandanus Hotel, Induruwa

Szálloda elérhetősége: kattints ide

12-13. nap, Március 24-25.

Bálnales és pihenés az India-óceán partján
Ezeken a napokon szabad program, elmélyíthetjük az út során szerzett élményeinket, élvezhetjük a napsütést és az óceánt, a pálmafákat és egymás társaságát. A tapasztalatunk az, hogy ezen a két napon helyére kerülnek a dolgok, egy másik szemüvegen keresztül látjuk majd a világot és önmagunkat, más emberként érkezünk haza. Ezt a megnövekedett energiaszintet otthon meg tudjuk osztani a családdal, a barátok között és a munkahelyen egyaránt. És egy kicsit jobb lesz a világ…

Az első nap reggelén, azaz inkább a hajnalán egy olyan kalandra hívjuk a vállalkozó kedvűeket, ami szerintünk kihagyhatatlan. De mivel nem mindenki gondolja ugyanígy, ezért ez egy fakultatív program lesz (65 USD/fő a díja). Csak az jön, aki szeretne bálnát látni! Missirába megyünk, Innen hajózunk ki, egyenesen a kék bálnák vonulási útvonalához. Reggeli a buszon lesz, a bálnales alatt kapunk gyümölcsöket és ebédre már a hotelben vagyunk. 

Ebéd után napozás, óceánban fürdés és relaxáció…

A mai szertartás: Ezeken a napokon a saját szertartásaink eredményeit élvezhetjük.

Pandanus Hotel, Induruwa

Szálloda elérhetősége: kattints ide

14. nap, Március 26.

Záró szertartás, záró kör és hazaindulás
Ebéd a pálmafák árnyékában az India-óceán partján, és csak kora délután hagyjuk el a resortot. A reptérre vezető úton még megállunk egy záró szertasra  egy rendkívüli meglepetés vár ránk! A részleteket csak az tudja meg, aki velünk tart majd 🙂 A meglepetéseknek és a közel két hetes programnak köszönhetően frissen, kipihenten, erővel és energiával feltöltekezve, megerősödve tudunk nekivágni a haza útnak.
A mai szertartás: Ez is a meglepetés részeEz is a meglepetés része. 🙂

15. nap, Március 27.

Hazautazás a Dubai Budapest útvonalon
A kora hajnali órákban indulunk el Colomboból Dubai-ba. Itt rövid várakozás után repülünk tovább Magyarországra az 5 csillagos Emirates menetrend szerinti járatával. Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

“A boldogság különös dolog: ha megosztjuk másokkal, megsokszorozza magát.”

Paulo Coelho

Azt kívánjuk neked, hogy te is oszd meg mindazt a szépet, csodásat, örömtelit és boldogot, amit ezen a csodálatos úton megtapasztaltál és a részeddé, lényeddé vált.

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Felár ellenében lehetőség van egyágyas szobákra is.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

NÉZD MEG VELÜNK A CSODÁS SRI LANKÁT!

Járd be velünk Te is ezeket a csodálatos helyeket!
Jelentkezz 2023. január 13-ig!
A Misztikus Sri Lanka Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.

Mindaz amire vágysz

Akik már átélték

“Sokkal többet kaptam ettől az utazástól, mint valaha is gondoltam volna. Minden egyes program egy csoda volt számomra. Hálásan köszönöm!”
L. Eszter

Most biztos kacagni, vagy homlokot ráncolni fogtok, de leírom: a spiritualitásról mindig azt hittem, hogy valami ezoterikus kapaszkodó a való világban kissé sikertelen, klimaxos nőknek, avagy fiatalabbak esetén szívjunk füvet és élvezzük a tökig érő gazt a kertben az elfogadás nevében… Ehelyett kiderült, hogy ez roppant magas szintű tudatosságot és szellemi-lelki igényességet jelent, mely sorsdöntő hatású az ember boldogulásában. Ahogy mondtam, életem legkülönlegesebb utazása! Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy odakeveredtem Zanzibárra. A tanultak szellemében már hajlamos vagyok elhinni, hogy ez nem egy véletlen műve volt. 😉 A helyszín pazar volt, egy földi paradicsom, a tanításokon élvezettel vettem részt, mindent nagyon köszönök! Különösen tetszett, hogy nem ex-katedra jelleggel oktattatok, hanem segítő szándékú jóbarátként osztottátok meg velünk a ti életutatok során szerzett tapasztalataitokat!

N. Ferenc

“Köszönöm szépen, élményekben gazdag utazás volt! Nagyon sokat tanultam, hasznos volt, és nagyon jó volt együtt lenni veletek ezen a csodálatos utazáson, köszönök mindent!”
Z. Judit

Többet adott, mint amit el mertem képzelni. Voltam már többször utazáson. De azt eddig nem sikerült megtapasztalnom, hogy olyanokkal utazzak, akik valóban figyelnek rám. Fantasztikusak vagytok. Minden szertartás adott valamit, amit elvihetek és ez felbecsülhetetlen érték számomra. Ennyit nagyon rég nevettem. A többiek is nagyon helyesek voltak és az a közvetlenség, amit ott megélhettem, az elképesztő volt.”

K. Piroska

“Rendezvényszervezésből diplomázott gyakorlott szakemberként sem tudtam volna lazább, precízebb, körültekintőbb programot, utazást összehozni, megszervezni és lebonyolítani. A lelketek is benne volt. A szervezett programok mellett volt énidő is, ami nagyon fontos. Gratulálok.”
H. Tünde

Nagyon sokat tanultam az utazás alatt. Egyrészt a tanítóktól, másrészt az ott élő emberek léthez való viszonyulásából. Erőteljes pozitív életszemlélet hatotta át ezt a két hetet. Megtanultam, hogy ne ragadjak meg olyan élethelyzetben, ami nem szolgálja az épülésemet. Köszönöm Nektek.

S. Margit

Az álmaidon dolgozunk

Sri Lankán és Magyarországon elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindent
megtegyünk a te maradandó, felejthetetlen utazásod és élményed érdekében.

Bhanthe Kudumeeriye Somissara Thero

Buddhista vezető szerzetes, a csoport helyi vezetője

“Az élet nevet rajtad, amikor boldogtalan vagy. Az élet mosolyog rád, amikor boldog vagy. De amikor másokat teszel boldoggá, az élet tiszteleg előtted.”

Jászberényi Tamás

A Misztikus Utazások alapítója és vezetője

Az utazást, mint belső és mint fizikai élményt, és mindezek fontosságát szeretném átadni mindenkinek, aki a velünk tart. Csakúgy, mint a szabadság érzését, amely nem csak a fizikai korlátozások megszűnését jelenti, hanem egyben felszabadulást is az elme hamis uralma alól.

ELVISZÜNK TÉGED IS, TARTS VELÜNK!

A Misztikus Sri Lanka Utazást neked állítottuk össze,
hiszen azért vagy itt, mert érdekel. 🙂

Jelentkezz 2023.január 13-ig!

Mielőbb hozd meg a döntést és elviszünk téged is.

Ismerj meg bennünket!

Múlt, jelen, jövő

Több mint 16 év szoros kapcsolat a keleti országokkal és kultúrákkal, több mint 45 személyesen meglátogatott ország, misztikus utazások több kontinensen, spirituális kutatás, önismereti munka, szertartások, böjtölések és elvonulások tapasztalatát, évezredek távlatán átívelő sámán hagyományt, buddhista tanok és meditációk, öngyógyító technikák és légzőgyakorlatok tapasztalatát egyesítettük azért, hogy ez az út megvalósulhasson.

Küldetés & Vízió

A saját álmaink után szeretnénk megvalósítani mások álmát is. Írások, filmek, elbeszélések helyett teljes valójában mutatjuk meg Sri Lankát. Emellett, ami még fontosabb, egy teljes képet önmagadról, az irányító gondolatokról és szokásokról, és arról, hogy mindezeket hogyan tudod magad is irányítani, uralni a magad és a világ számára hasznossá tenni.

Mindezt azért, hogy a Sri Lankán felhalmozott belső erőt és energiát hazaérkezve be tudjuk építeni a saját, mindennapi életünkbe, így sikeresebben, boldogabban és egészségesebben élhetünk. S hogy ezt az egészet meg tudjuk osztani másokkal is! Így egy kicsit jobb lesz a világ…

Csatlakozz a csapathoz

Tedd meg az első lépést
életed nagy útján

A Misztikus Sri Lanka Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged
csatlakozni.
Jelentkezz 2023. január 13-ig!
Ne maradj le életed nagy lehetőségéről.

G

RÉSZVÉTELI DÍJ:

MOST 200.000 FT ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNNYEL:

Azaz 705,000 helyett 505,000 Ft + 1,440 USD/fő 2023. január 13-ig történő befizetés esetén!

505,000 Ft + 1,990 USD/fő 2023. január 27-ig történő befizetés esetén!
(A fenti árak 40 fő esetén érvényesek, egyéb eseteben +150 USD/fő)

F
A részvételi díj tartalmazza: A teljes ellátást (napi 3 főétkezés + az étkezések között snack, gyümölcsök, ásványvíz), ősi szertartások, meditációk, gyakorlások, előadások, közös mantrázások a szerzetesekkel, folyamatos természeti jelenlét, tisztító gyakorlatok, különleges szembesülés valódi lényünkkel, megtapasztalások magunkról, tanulás, továbbá nemzetközi repülőjegyek, reptéri illetékek, transzferek, belépők, helyi idegenforgalmi adók és idegenvezetők.

A részvételi díjban benne vannak a következő túrák is:

 • Szafari a Yala Nemzeti Parkban privát terepjárókkal
 • Szent Fog Ereklye templom
 • Mangrove folyón motorcsónakázás és naplemente
 • Szertartás szerzetesekkel a lakatlan szigeten
 • Ádám-csúcs zarándoklat
 • Sithulpawwa sziklatemplom
 • Királyi botanikus kert
 • Két napos elvonulás Bhanthéval
 • Dél-Ázsia legnagyobb fekvő buddhája
 • Bálnales az óceánban (opcionális)

A részvételi díj NEM tartalmazza: a sri lankai vízumot (50 USD), borravalók díját (50 USD) és az esetleges biztosításokat.

Illetve Bhanthénak és a templomoknak szánt felajánlásokat, támogatásokat, melyeket mindenki saját belső sugallata alapján tegyen majd meg.

Igény esetén a sztornó + BBP (Baleset, Betegség, Poggyász) biztosítás ügyintézését ingyenesen vállaljuk.

Nincsenek rejtett kiadások!

Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

Az utazáshoz feltétele a haza érkezéstől számított hat hónapnál hosszabb érvényességű útlevél. Ezek az árak 390 HUF/USD árfolyamig értendőek. Amennyiben ez alá esik az árfolyam, abban az esetben az árak emelkednek.
Minimum létszám 25 fő.

Erősítsd meg foglalásodat vagy írj nekünk!

A helyedet az alábbi módon biztosíthatod

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. Válaszd ki, hogy „foglalás megerősítése”!
3. Küldd el a foglalásod megerősítését az “ÜZENET ELKÜLDÉSE” gombbal
4. Kollégánk hamarosan felhív, hogy minden részletet megbeszéljetek

Elérhetőségek:

Utazom.com Kft. utazási iroda
Engedélyszám: U-001218
1052 Budapest, Károly körút 6.
zsolt.petho@utazom.com

Misztikus információk:
+36 30 99 33 166

Ahol már beszéltek rólunk

Média megjelenések

Akikkel megvalósul az álom

Partnerereink

MISZTIKUS.SRILANKA.UTAZÁS.

15 napos misztikus körutazás Sri Lankán a Buddhizmus bölcsőjében, fenséges buddhista templomok, sztupák, bó-fák, meditációs központok földjére, ősi buddhista szertartásokkal, beavatásokkal, szakrális helyekkel, turisták számára elérhetetlen programokkal, a szerzetesekkel közös mantrázásokkal, elefántokkal, mangrove túrával, Ázsia legnagyobb fekvő Buddhájával, nagyon jó szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel az Indiai-óceán partján, Beruwela arany homokos strandján egy luxus resortban.

Mindezt egy helyi Buddhista vezető szerzetes és egy Buddhista tanító kíséretében…