Misztikus.MEXIKÓ.Utazás.

Misztikus.
MEXIKÓ.
Utazás.

„OTTHON A VILÁGOT ISMERED MEG, UTAZVA ÖNMAGADAT.”

Hamvas Béla

14 FELEJTHETETLEN NAP PROGRAMOKKAL ÉS ALL INCLUSIVE ELLÁTÁSSAL

Misztikus Mexikó Utazás


Időpont:
2024 március 12~25. között.

Szeretnél valami újat, máshogy utazni mint eddig, különleges és tartalmas utazást?
Nagy változás előtt állsz az életedben vagy éppen utána? Új életet akarsz kezdeni? Akkor a legjobb helyen vagy!

14 napos misztikus körutazás Amerika legrégibb civilizációjának bölcsőjébe, Mexikóba, az azték és maja kultúra helyszínére, a buja őserdőben megbúvó piramisok, misztikus romvárosok földjére sámán szertartásokkal, szent helyekkel, izzasztókunyhóval, szent növény szertartással, cenote meditációval, kiváló szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel egy all inclusive luxus hotelben Cozumel szigetén,  a Karib-tenger fehér homokos partján, ahol a tengervíz a türkiz számtalan árnyalatában pompázik.

Mindezt egy mexikói gyógyító sámán kíséretében és egy maja sámánnal…

 

ÚJDONSÁGOK!

7 éjszakát töltünk az őserdő és egy laguna melletti, 9/10 értékelésű resortban, a hajdani maja birodalom fővárosában, Cobában. Innen séta távolságra vannak az ősi maja kultúra első fővárosának piramisai, bicikli távolságra egy gyönyörű Cenote (kristálytiszta vizű, a felszínről megközelíthető barlang, a Földanya méhe), és nagyon közel autóval egy kis maja falu. 

A körút végén 3 nap Cozumel szigetén egy luxus hotelben a Karib-tenger hófehér homkos partján! Cozumel a világ egyik legszebb szigete, búvár és snorkeling paradicsom, lenyűgöző tengeralatti élővilággal és egyéb csodákkal. Méltó zárása lesz ennek a két hétnek! 

Az első jelentkezőknek felár helyett ajándék tengerre néző szoba Cozumelen!
(csak 10 db van belőle!)

A következő programok is körút részét képezik:
Hanggyógyítás
Copal szertartás
Cozumel sziget
Cobai piramisok
Maja falu látogatás
Temazcal szertartás
Bicikli túra Cobában
Cenote csend meditáció
Tulumi piramis és a Szív kapuja
Kristály szertatás a maja sámánnal
Chitchen Itza piramis és megújuló szertartás
Ősi tradicionális sámán szertartások (opcionális)

All in One, azaz Minden Egyben!
Light all inclusive Cobában és all inclusive a Karib-tenger partján a resortokban, ősi szertartások az 5 elemmel, szent helyek, sámán szertartások, különleges erőterek, piramisok, meditációk, tisztító gyakorlatok, öngyógyító technikák, nemzetközi repülőjegyek, reptéri illetékek, transzferek, belépők, idegenvezetők, és élő beszélgetések, személyes tanácsok és tanítások a sámántól.

Nincsenek rejtett kiadások!

Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

AZÉRT ÉRZED A HÍVÁST, MERT ITT A HELYED. MEGÉRDEMLED.
ÉLETED NAGY UTAZÁSA VÁR RÁD, GYERE ÉS TARTS VELÜNK TE IS!
SZERETETTEL VÁRUNK

KÉSZÜLJ ÉLETED NAGY UTAZÁSÁRA MÁRCIUSBAN!

Élménybeszámoló videók

Fotók

Ne maradj le, gyere velünk!

A Misztikus Mexikó Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.
Jelentkezz 2023. december 11-ig!

Ne maradj le életed nagy utazásáról!

Különleges út

Helyi sámán kíséretével közelebbről is megismerkedünk Mexikó rejtett kincseivel, akár négyszemközt is beszélgethetünk a sámánnal, komoly belső munkán és tisztuláson megyünk végig, melyek végül feltölthetnek minket erővel és energiával. Olyan helyekre viszünk, ahol megtapasztalhatod Mexikó valódi arcát, belekóstolhatsz az igazi, ősi maja hangulatba, megfűszerezve a különböző indián törzsek és a helyiek kedvességével és szeretetével. Továbbá őshonos szent növényekkel is dolgozunk majd…

Áldások

Beszélgetünk a helyi lakosokkal, megismerkedünk hagyományaikkal, szokásaikkal, mindennapi életükkel. Testközelből tapasztalhatjuk meg a különleges helyek még különlegesebb energiáit, a varázslatot és a misztikumot egyszerre. Mexikóban tett látogatásunk olyan áldásban is részesíthet minket, amely egy életre megváltoztathat bennünket. Az élet legváratlanabb pillanataiban kapjuk a legnagyobb áldásokat onnan, ahonnan a legkevésbé számítunk rá.

Pihenés

A testet, lelket, szellemet megérintő felejthetetlen körút végén pedig 3 napos pihenés egy resortban a Maya Riviera páratlan szépségű fehér homokos tengerpartján. Itt lesz időnk elmélyíteni magunkban a megtapasztalt és megélt történéseket, élményeket, és az ezekből nyert energiákat meg tudjuk majd osztani otthon a szeretteinkkel, barátainkkal és munkatársainkkal is. A karib-tengeri hangulat búcsúztat majd bennünket a csodálatos élményektől és ettől a misztikus országtól.

RÉSZLETES PROGRAM, MENETREND ÉS HELYSZÍNEK

Misztikus Mexikó Utazás

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretné végre igazán szabadnak érezni magát, amellett, hogy egy egzotikus utazást nem csak felszínes érzelmi regenerálódásra, hanem gyökeres változást adó, belső utazásra is felhasználja, ahol nem csak a napfény és sós tengervíz méregtelenítése zajlik, hanem nyitottak vagyunk arra, hogy felgöngyölítsük a szőnyeget és kisöpörjük alóla a szemetet.

Ajánljuk továbbá annak, aki szereti Mexikót, aki még nem volt Mexikóban, vagy aki volt már, csak nem velünk, aki szereti megismerni mások kultúráját, aki szereti a spiritualitást és a különleges szertartásokat, aki szeret utazni, akit hajt a tettvágy, aki szeretné jobban megismerni önmagát, aki szeretne új életet kezdeni ebben a testben, vagy egyszerűen csak szeretne velünk tartani!

Annak is ajánljuk, aki már megtalálta az útját és szeretne fejlődni még …

1. nap ~ Március 12.

Budapest ~ Frankfurt ~ Cancun ~ Playa del Carmen

Utazás a Lufthansa Légitársasággal Frankfurton keresztül Cancunba, ahonnan egyenesen Playa del Carmen városába visz minket a buszunk. A város és a hotelünk a Karib-tenger fehér homokos partján, a Maja Riviérán található.

A szobák elfoglalása után egy kis üdvözlő ceremónia Javier sámán barátunk társaságában a lemenő nap fényében, majd vacsora a szálloda éttermében.

Üdvözlő szertartás: Megérkezésünk örömére hálát adunk, hogy az utazásunk sikeres volt, és hálával fogadjuk be szívünkbe Mexikó spirituális és kulturális kincseit a naplemente és sámándob kíséretében. Köszöntjük a hely szellemét és megköszönjük, hogy befogad minket erre a két hétre.

Allegro Playacar 4* All Inclusive Beach Resort

Szálloda elérhetősége: kattints ide

Infó

Az elhelyezés a megadott vagy a velük egy besorolású szállodákban történik. Igény esetén lehetőség van egyágyas elhelyezésre felár ellenében.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk magunknak a meghirdetett minőség megtartása mellett!

2. nap ~ Március 13.

Copal szertartás ~ nyitókör ~ naplemente meditáció

A mai naptól amikor a program lehetővé teszi, a reggelt meditációval, közös mantrával és igény esetén közös jógával kezdjük. Ma is így kezdünk. Ezután reggeli, kis ejtőzés és egy nyítókörrel folytatjuk az összehangolódást, elkezdünk közösséggé, csapattá vagy inkább egy törzzsé formálódni. Körbe ülve közelebbről is megismerjük egymást. Az ismerkedés egy Copal szertartással kezdődik. A Copal egy nagyon erős tisztító hatású gyanta, melyet a sámánok extázis és energia tisztításra, a népi gyógyászatban pedig fájdalomcsillapításra használnak. Jelképezi az élet ciklikus mivoltát, a fent és lent örök körforgását.

Napközben szabadprogram, élvezzük a karibi napsütést és a langyos, türkizkék tengert. Este pedig közös ének, mantrázás és meditáció a naplementében.

Nyitó szertartás: A világos kopált az ősi közép- és dél-amerikai kultúrák tisztításra és a tisztánlátás erősítésére, szent mivolta miatt pedig általánosan szinte mindenféle rituáléknál használták. A népi gyógyászatban is ismert volt a fájdalomcsillapító hatása pl. fogfájásnál, vagy jó ellenszernek vélték hasmenés ellen. Az esőerdők sámánjai bizonyos fajtáit az eksztázis eléréséhez használták. De a népi hitvilágban még ma is védelmezőként füstölik fekete mágia és boszorkányság ellen.

Allegro Playacar 4* All Inclusive Beach Resort

Szálloda elérhetősége: kattints ide

3. nap ~ Március 14.

Chichen Itza ~ megújuló szertartás

Egy korai reggeli után megkezdjük az utazásunkat a Yucatán-félszigeten. Első úticélunk Chichén Itza, a legismertebb maja város, és sokan nem tudják, hogy a világ hét új csodája közé sorolták. A romváros legimpozánsabb épülete a spanyol hódítók által “El Castillo” (a kastély) néven emlegetett főpiramis, Kukulkán, a tollas kígyóisten tiszteletére emelt páratlan épület. A mintegy 55 méter magas piramis a maja naptár szimbóluma alapján épült. Kilenc fokozata (terasza) van, ez a maja hitvilágban a halál kilenc bugyrát szimbolizálta. A lépcsősorok mindegyikének 91 lépcsője van, és ha a főbejárat nagy lépcsőjét is beleszámítjuk, akkor 365-öt kapunk, azaz az év napjainak számát. Kimagasló építészeti tudományuknak köszönhető, hogy minden napéjegyenlőségkor a lenyugvó nap utolsó fényei egy tekergőző kígyó, a tollaskígyó árnyékát festik a piramis lépcsőire.

Az estét egy nagyon különleges hotelben fogjuk tölteni az őserdőben, közel a maja közösséghez, sétatávolságra a Cobai piramishoz, egy mangrove lagúna partján! A hotel teljesen biztonságos, nincsenek veszélyes állatok.

Kiváló helyszín lesz a következő napok szertartásaihoz és gyakorlataihoz.

A megújulás szertartása: Chichen Itza piramisánál összekapcsolódunk a maja tollaskígyó isten, Kukulkán energiájával (ez a Kundalini energia maja megfelelője). A szertartásban lezárjuk a régi életünket és el fogjuk ültetni az új életünk magját, ezzel szimbolikusan egy új életciklust kezdünk. Elengedünk minden régi, hasztalan energiát és elkezdünk valami újat. Olyat, ami nemcsak a saját életünket teszi szebbé, jobbá és gazdagabbá, hanem mások életét is.

Kaab Hotel, Cobá I Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

4. nap ~ Március 15.

Lelkek összekapcsolódása ~ Temazcal szertartás

A reggeli után a napunkat ismét meditációval kezdjük, ez segít minket felkészülni a délutáni Temazcal szertartásra. A hotelünk udvarán teljes nyugalomban és csendben, az őserdő ölelésében található egy gyönyörű, kőből készült izzasztókunyhó, azaz Temazcal. Javier fogja vezetni a szertartást, aki 30 éve gyakorolja már, és igen nagy tapasztalatra tett szert ebben a témában is. A Temazcal, azaz izzasztókunyhó szertartás nem csak a maja indiánoknál volt ismert, hanem a többi indián nemzetség mellett az ősi magyarság is rendszeresen alkalmazta ezt az erős tisztító szertartást a pozitív, egészséget javító és támogató hatásai miatt.

A szertartás szellemi töltete és üzenete talán még fontosabb, mint a fizikai testre gyakorolt hatása.

Ebéd és vacsora resortban.

Temazcal, azaz izzasztókunyhó szertartás az őserdőben. Tisztán megélhető benne a négy elemmel való közvetlen kapcsolat. Ott van a föld, amin ülünk, a levegő, a gőz, amit belélegzünk, a víz, amit a kövekre locsol a szer vezetője, és a tűz, melyben a köveket felforrósítják. Röviden összefoglalva megtisztulás és újjászületés vár ránk. Mindhárom szinten (test, lélek, szellem) gyógyít. A gőz belélegezve izzadást vált ki, ezzel kiégeti a méreganyagokat a szervezetből. Az imák, fohászok, énekek a lelket tisztítják és a gondok, örömök megfogalmazása által a szellemi úton való járást is segítik.

Kaab Hotel, Cobá I Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

5. nap ~ Március 16.

Cenote szertartás teljes csendben ~ Maja falu látogatás és kristály szertartás a maja sámánnal

Reggeli után újból belevágunk a kalandokba és elindulunk vissza az őserdőbe, az itt található egyik cenotéba. Viszont most biciklivel fogunk menni, hogy ezzel is előkészítsük a  mélyebb kapcsolódást a helyiekkel és a természettel. Itt egy erős belső munkán és tisztító szertartáson veszünk részt. A cenote (kiejtése: szenote) természetes módon kialakult kútszerű karsztképződmény. A cenoték általában nagyjából kör alakú nyílással rendelkeznek, faluk nagyon meredek, sokszor függőleges. Az aljukon összegyűlő víz legtöbbször igen tiszta felszín alatti víz, ezért a cenoték közelében lakó emberek ősidők óta ezekből nyerték ivóvizüket. A Yucatán-félszigeten 7000 és 8000 közé tehető a cenoték száma. 

Különleges élmény, megtapasztalás, fejlődési és belső tisztulási lehetőség egy ilyen természetes képződményben csendben eltölteni ennyi időt. Lehetőség lesz úszni a tiszta vízben, vagy alámerülni, esetleg lefeküdni a sziklákra. Közben különböző hangszerek fognak megszólalni és Javier énekelni is nekünk. Mindezek segíteni fogják a belső folyamatainkat.

Ebéd a resortban.

A délutánt és az estét pedig egy közeli maja közösséggel és a sámánjukkal töltjük majd. Betekintést kapunk a maja indiánok mindennapi életébe, megnézzük a gyógynövényeket, amelyekkel dolgoznak, találkozunk az Apocalypto című film egyik szereplőjével, részt veszünk egy energetizáló kristály szertartáson. A helyi közlekedést fogjuk választani, azaz a Collectivot. Ezzel is kapcsolódunk a helyi kultúrával és a helyiek hétköznapi életével.

Vacsora a resortban.

Cenote szertartás: A mai szer főleg a víz elemről, így az érzelmekről és érzésekről szól. Összekapcsolódunk a Föld vénájával, azaz a folyókkal és vízzekkel, amelyek eljuttatják az életet adó vizet a Föld legkisebb zugaiba is, ahogy a vér is eljut a testünk legkisebb részeibe. Ez a szertartás kimoshatja a fájdalmakat, a szenvedéseinket, a rossz érzéseinket. Helyettük pedig hasznos érzéseket és érzelmeket hozhat az életünkbe. Úgy is mondhatjuk, hogy visszahozza a lelkünket, hogy újra kapcsolódjunk vele tudatosan is. Mindezt teljes csendben fogjuk megélni, így a belső hangok, az érzelmek még erőteljesebben tudnak majd hozzánk szólni, kapcsolódni velünk.

Kristály szertartás: Guzman, a helyi sámán főként kristályokkal dolgozik. Ezen belül pedig az obszidiánnal. Ez a kristály egy nagy erős védelmező mezővel rendelkezik, tisztítja az aurát. Vulkanikus eredetű kő, mely az emberek által talán a legrégebben használt. Tisztíthatja a pszichét és az elmét. Segíthet bepillantani az elménk sötét, rejtett zugaiba is, hogy a felszabadíthassuk a régóta elnyomott, fel nem dolgozott blokkokat, letapadásokat.

Kaab Hotel, Cobá I Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

6. nap ~ Március 17.

Életerő növelés ~ Szent növény szertartás

A reggeli és ebéd utáni meditáció és életerő növelő gyakorlatok a sámán kultúrából. Ezen a napon böjtöt tartunk, ami segít a testi-lelki-szellemi tisztaságunkat. Csak zöldség és gyümölcs, vagy ha valaki enne, akkor is csak nagyon könnyű ételeket fogyasszunk! Napközben teljes ráhangolódás, pihenést, kikapcsolódás. Ezek készítenek majd fel minket a naplementekor kezdődő szertartásra, hogy ismét kapcsolódjunk a természettel, a fákkal és a csillagokkal úgy, ahogy még talán soha sem kapcsolódtunk.  A szertartás opcionális, fakultatív, külön díj ellenében történik (100 USD). Azaz csak azoknak szól, akik tényleg komolyan szeretnének részt venni rajta, dolgozni magukon, egyénileg és csoportosan is. Ez a szertartás abban is segíthet, hogy elmélyítsük az egységet Föld Anyával és a Teremtéssel egyaránt.

Naplementekor elkezdődik a szertartás és az ősi tradíciók szerint fog történni minden. A szertartás várhatóna napfelkeltéig tart majd.

Szent növény szertartás: A levegő és az akasha elem energiájával kapcsolódunk össze. A szertartásban egy szent növényből, ősi maja recept szerint készült tea lesz a segítségünkre, amely univerzális gyógynövény. A szertartás segíthet összekapcsolódni a legfelsőbb énünkkel, azaz az Önvalónkkal. Bepillantást kaphatunk abba az örök állapotba, ahol megszűnik a tér és idő, kapcsolódhatunk a bennünk élő egységgel és a végtelennel.

Kaab Hotel, Cobá I Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

7. nap ~ Március 18.

Meditáció ~ relaxáció ~ Sound Healing

A szokásos reggeli mantra vagy meditáció ezen a napon csak később lesz, mivel hajnalban jöttünk vissza az előző napi szertartásból. Délelőtt találkozunk majd a kései reggeli után, de az is lehet, hogy csak ebédnél vagy azután. 🙂 A helyzet adja majd, ezt nem lehet előre kiszámítani, mivel minden az előző napi szertartástól függ.. A lényeg, hogy mindent hagyjunk szabadon áramolni… Délelőtt pihenő, feltöltődés a lagunában, vagy a medencében. Késő délután pedig egy igen mély, több hangszeres Sound Healing (A hangterápia a magyar megfelelője, de az nem adja vissza annyira jól, mint amit valójában jelent. A szó szerinti megfelelője Hang Gyógyítás) lesz a hotelben, amit Javier és Tamás tart majd.

A késő délutáni hang gyógyítás segít abban, hogy még inkább összehangolódjunk saját magunkkal, egymással, és a természettel! Kiváló folytatása lesz az előző napi szertartásnak.

Sound Healing szertartás: A népi bölcsességek tudói is tisztában lehettek a hangok képességeivel, hiszen nem véletlenül alakultak ki az olyan mondások, mint: „összhangban lenni”, „azonos hullámhosszon vagyunk”, „a megfelelő hangot ütjük meg”, vagy például „egy húron pendülünk”. A hangterápia a komplementer medicina része, hiszen általában a hagyományos gyógymódok kiegészítéseképpen alkalmazzák. Magában foglalja azokat a megelőző és gyógyítást segítő eljárásokat, melyek hangot, ritmust, zenét alkalmaznak. Összhangba és azonos rezgésre kerülnek a sejtek, a szervek és a víz a testünkben, beindítva ezzel az öngyógyító folyamatokat.

Kaab Hotel, Cobá I Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

8. nap Március 19.

Cobai piramis ~ sétáló meditációk ~ Sound Healing

Reggeli után átsétálunk! a Cobai piramishoz. Cobá egy nagy jelentőségű maja régészeti lelőhely délkelet-Mexikóban, Quintana Roo államban. A klasszikus korban, 200 és 800 között az egész maja világ egyik legnagyobb városa volt, mígnem nagy riválisa, Chichén Itzá át nem vette a vezető szerepet a térségben és az irányítást Cobá felett. Nagyon erős a hely, nem véletlenül volt itt a a maja birodalom fővárosa 600 éven át! Amennyiben a lehetőségeink engedik, tartunk itt egy szert Javierrel.

Ebéd a resortban, majd kis pihenés, medencézés, relaxáció.

Folytatjuk az utazást a hangok hátán, meglovagoljuk őket, hogy aztán az égbe emelkedve szabadon szárnyalhassunk. A késő délutáni hanggyógyítás segít abban, hogy még inkább összehangolódjunk saját magunkkal, egymással, és a természettel! Kiváló folytatása lesz az előző napi hanggyógyításnak.

Majd vacsi és alvás.

Kaab Hotel, Cobá I Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

9. nap ~ Március 20

Energetizáló sámán gyakorlatok ~ Szent növény szertartás

A mai napon jobban elmélyülünk a sámán tanításokban. Energetizáló gyakorlatokat (Shamanic movements) különleges légzéstechnikákat tanulunk és gyakorlunk Javier vezetésével. Nemcsak a testünket, hanem a lelkünket és a szellemünket is megerősítjük ezekkel a gyakorlatokkal. Kiváló felkészülés lesz a délutáni szertartásra.

A ma délutáni szertartás egy másik szent növénnyel való kapcsolódásról szól. Ez is egy fakultatív program lesz (100 USD), csakúgy, mint az előző szertartás volt. Így csak azok lesznek ott, akiket hív ez az energia. És ez is csak annak, aki érzi a belső hívást arra, hogy egy eddig nem tapasztalt módon váljon a természet, a teremtés részévé. Félretéve az elme és az egó által irányított és képzelt létezést. Így bepillantást nyerhet az örök, változó és egyben változatlan Univerzum szeretet alapú működésébe, átélve a teljes egység élményét.

Méltó ünnepe a mai napnak, amikor is a fény és a sötétség egyensúlyba kerül egymással, egyenlő lesz a nappal és az éjjel hossza.

Ma van a tavaszi napéjegyenlőség napja!

A mai szertartás: segíthet lebontani a hamis képzeteket, korlátokat és hiedelmeket a létezésről, meghaladni a saját korlátainkat, felismerni a valódi lényünket, a létezésünket és működésünket.

Kaab Hotel, Cobá I Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

10. nap ~ Március 21.

Tulumi piramis ~ a Szív kapuja ~ Cozumel szigete

Reggeli után elindulunk az őserdőből Tulumba. Tulum a Yucatan-félsziget egyik turisztikai attrakciója, elsősorban a part menti maja romok miatt. A Tulum-i maja romok nem annyira látványosak, mint Chichén Itza vagy Uxmal, ám a fekvése – ez az egyetlen tenger mellé épült maja-azték város – egyedülállóvá teszi. Itt eltöltünk egy kis időt, mert csodás a látvány és a kilátás is erről a helyről.

Ezt követően megnézünk egy igazi mexikói művészeti alkotást, amely hűen tükrözi azt az érzelem világot és látásmódot, ami ezt a színes országot és kultúrát jellemzi. A helyiek azt a nevet adták neki, hogy: a Szív kapuja.

Ezután irány Cozumel szigete! Tulumból tovább megyünk a közelben található kikötőbe és kompra szállunk. A kompra csak gyalogosan tudunk felmenni, a túloldalon pedig várnak minket a taxik és 15 perc múlva már elfoglaljuk azt a hotelt, ahol a következő három napot pihenéssel, fürdőzéssel, napozással és az integrációval töltjük majd.

És a sziget természeti csodáinak felfedezéseivel. Búvárkodás, snorkeling, óriásteknősökkel úszás, vitorlázás és számtalan más különleges program vár itt minket!

All inclusive vacsora már a hotelben.

Mélia Cozumel All inclusive Beach resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

11-12. nap ~ Március 22. és 23.

Teljes kikapcsolódás Cozumel szigetén 

Két teljes napon át szabad program a beach resortban, közvetlenül a Karib-tenger partján, ahol elmélyíthetjük az út során szerzett élményeinket, tapasztalatainkat és megéléseinket, és ezek mellett élvezhetjük a napsütést és a Karib-tengert, a hófehér korallporos homokkal szórt tengerpartot, Cozumel szigetét és egymás társaságát. Esténként szervezhetünk közös beszélgetéseket is, ha van rá igény 🙂

A tapasztalatunk az, hogy ezeken a napokon helyére kerülnek a dolgok, egy másik szemüvegen keresztül látjuk majd a világot és önmagunkat, más emberként érkezünk haza. Ezt a megnövekedett energiaszintet otthon meg tudjuk osztani a családdal, a barátok között vagy a munkahelyen. És egy kicsit jobb lesz a világ…

Mélia Cozumel All inclusive Beach resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

13. nap ~ Március 24.

Zárókör és hazautazás

Reggel közös meditáció és ének a tengerparton, majd tartunk egy zárókört, ahol megosztjuk egymással az út adta csodákat, mélységeket és magasságokat, a tanultakat, a nehézségek, a megoldásokat vagy éppen a megoldandókat, az elengedéseket és az új tapasztalatokat, vagy bármit, amit szívesen osztunk meg egymással. Ez a közös beszélgetés keretet ad ennek a csodás útnak, és felkészít minket arra, hogy tudjuk vállalni önmagunkat, az érzéseinket magunk és mások előtt. És arra is, hogy egy boldog életet álmodjunk magunknak. Egy közös kis szertatással búcsúzunk ettől a csodálatos országtól, az emberektől, a Karib-tengertől, a hófehér homokos parttól, a pálmafáktól és az őselemektől.

És régi énünktől is, akit Mexikóban hagyunk! 

Normál esetben a reggeli után el kell hagyni a szobákat, ahogy ez más helyeken is lenni szokott. Ha sikerül megoldani, és a foglaltság miatt lesz rá lehetőség, akkor igyekszünk megoldani, hogy indulásig tudjunk maradni a szobákban.

Ebéd a resortban, és utána indulunk vissza a komppal. Majd onnan a buszunk kivisz minket a reptérre, és Cancunból Bécsbe repülünk a Austrian Airlines Légitársaság menetrend szerinti járatával.

Éjszaka a gépen.

14. nap ~ Március 25.

Hazaérkezés Budapestre

Bécs átszállással érkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

Mások boldogságáért nem mi vagyunk a felelősek. Az életben a mi feladatunk az, hogy hűek legyünk önmagunkhoz, minél több tapasztalatra tegyünk szert, és úgy bánjunk másokkal, ahogy szeretnénk, ha velünk bánnának.
Andrew Matthews

Azt kívánjuk neked, hogy te is maradj hű önmagadhoz, álmodj boldog életet magadnak és oszd meg mindazt a szépet, csodásat, örömtelit és boldogot, amit ezen a misztikus utazáson megéltél, megtapasztaltál, a részeddé vált.

És egy kicsit jobb lesz a világ…

NÉZD MEG VELÜNK A VARÁZSLATOS MEXIKÓT!

Járd be velünk te is ezeket a csodálatos helyeket!
Jelentkezz 2023. december 11-ig!
A Misztikus Mexikó Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.

Mindaz amire vágysz

Akik már átélték
“Sokkal többet kaptam ettől az utazástól, mint valaha is gondoltam volna. Minden egyes program egy csoda volt számomra. Hálásan köszönöm!”
L. Eszter

“Kerek egész lett az utazás. Nem véletlen, hogy jól sikerült, hiszen az égiek is támogatták Tamásék tiszta szándékát. Bőséges testi és lelki táplálékot kaptam. A legjobb ajándék, amit magamnak adtam.”

Gy. Bernadett

Most biztos kacagni, vagy homlokot ráncolni fogtok, de leírom: a spiritualitásról mindig azt hittem, hogy valami ezoterikus kapaszkodó a való világban kissé sikertelen, klimaxos nőknek, avagy fiatalabbak esetén szívjunk füvet és élvezzük a tökig érő gazt a kertben az elfogadás nevében… Ehelyett kiderült, hogy ez roppant magas szintű tudatosságot és szellemi-lelki igényességet jelent, mely sorsdöntő hatású az ember boldogulásában. Ahogy mondtam, életem legkülönlegesebb utazása! Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy odakeveredtem Zanzibárra. A tanultak szellemében már hajlamos vagyok elhinni, hogy ez nem egy véletlen műve volt. 😉 A helyszín pazar volt, egy földi paradicsom, a tanításokon élvezettel vettem részt, mindent nagyon köszönök! Különösen tetszett, hogy nem ex-katedra jelleggel oktattatok, hanem segítő szándékú jóbarátként osztottátok meg velünk a ti életutatok során szerzett tapasztalataitokat!”

N. Ferenc

Többet adott, mint amit el mertem képzelni. Voltam már többször utazáson. De azt eddig nem sikerült megtapasztalnom, hogy olyanokkal utazzak, akik valóban figyelnek rám. Fantasztikusak vagytok. Minden szertartás adott valamit, amit elvihetek és ez felbecsülhetetlen érték számomra. Ennyit nagyon rég nevettem. A többiek is nagyon helyesek voltak és az a közvetlenség, amit ott megélhettem, az elképesztő volt.”

K. Piroska

“Rendezvényszervezésből diplomázott gyakorlott szakemberként sem tudtam volna lazább, precízebb, körültekintőbb programot, utazást összehozni, megszervezni és lebonyolítani. A lelketek is benne volt. A szervezett programok mellett volt énidő is, ami nagyon fontos. Gratulálok.”
H. Tünde

“Köszönöm szépen, élményekben gazdag utazás volt! Nagyon sokat tanultam, hasznos volt, és nagyon jó volt együtt lenni veletek ezen a csodálatos utazáson, köszönök mindent!”
Z. Judit

Alapítók

Az álmaidon dolgozunk

Mexikóban és Magyarországon is elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindent
megtegyünk a te életre szóló utazásod és a mély belső átalakulásod érdekében.

Javier Bautista

a csoport helyi vezetője, gyógyító sámán

Sámánként az egész életemet mások szolgálatának szentelem. Az utazás alatt mindent megteszek, hogy megtapasztald a sámán szertartások gyógyító erejét. Mindezt megfűszerezzük rengeteg nevetéssel, zenével és tánccal, melyek megtartanak a jelenben, és gyógyírként hatnak a testre, lélekre és a szellemre.

Jászberényi Tamás

a Misztikus Utazások alapítója és vezetője

Az utazást, mint belső és mint fizikai élményt, és mindezek fontosságát szeretném átadni mindenkinek, aki a velünk tart. Csakúgy, mint a tudatos jelenlét megtapasztalását és annak a hétköznapokba történő integrálását.

Egy a Forrás és minden út oda vezet!

ELVISZÜNK TÉGED IS, TARTS VELÜNK!

A Misztikus Mexikó Utazást neked állítottuk össze, hiszen azért vagy itt, mert érdekel Mexikó.
Jelentkezz 2023. december 11-ig!

Mielőbb hozd meg a döntést és elviszünk téged is.

Ismerj meg bennünket!
Múlt, jelen, jövő

Több mint 20 év szoros kapcsolat a keleti országokkal és kultúrákkal, 50 személyesen meglátogatott ország, misztikus utazások több kontinensen, spirituális kutatás, önismereti munka, szertartások, böjtölések és elvonulások tapasztalatát és évezredek távlatán átívelő sámán hagyományt egyesítettük, hogy ez az út megvalósulhasson.

Küldetés és Vízió

A saját álmaink után szeretnénk megvalósítani mások álmát is. Írások, filmek, elbeszélések helyett teljes valójában mutatjuk meg Mexikó energiáját. Emellett minden résztvevőt támogatunk abban, hogy egy teljesebb képe legyen önmagáról, az irányító gondolatokról és szokásokról, arról, hogy mindezeket hogy tudja saját maga irányítani, befolyásolni és uralni. Azért, hogy mindenki azt az életet tudja élni, amit megálmodott magának, amiért ide született, amiért érdemes felkelni minden nap.

A küldetésünk, hogy megtörténjen az a kattanás minél több elmében, tudatban vagy bárhol ott legbelül. Az, amikor felteszi valaki a kérdést magának: Miiiii vaaaaaaan!? Mit csináltam eddiiiiig!? Miért pont ííííííííígy!? Mert ezeknek a kérdéseknek még akkor is van létjogosultságuk, amikor úgy érezzük, hogy minden a legnagyobb rendben van. Vagy amikor mi már mindent tudunk. (ez mondjuk eléggé veszélyes a fejlődés szempontjából 🙂 Hiszen mindig van hova fejlődni, mindig találunk javítandó gondolat mintákat, szokásokat vagy éppen hiedelmeket. Mindig tudunk újat tanulni. Egészen a felébredésig. És ami talán még ennél is fontosabb az az, hogy akkor innetől más kérdéseket tegyünk fel: Hogyan tovább? Hogy tudom úgy alakítani az életemet, hogy az tényleg a boldogságomat szolgálja? Hogy tehetem meg mindezt úgy, hogy nem távolodok el azoktók, azaz közel maradnak hozzám azok az emberek, akik igazán fontosak nekem?

Szóval a lehetőség adott, rajtunk áll, hogy mit kezdünk vele…

“A törekvő szívnek nem szabad barátságot kötnie a halogató értelemmel.”
Sri Chinmoy

Megértve kicsit jobban magunkat illetve feltöltekezve a sok szép és hasznos tapasztalástól a Mexikóban felhalmozott belső erőt és energiát hazaérkezve be tudjuk áramoltatni a saját életünkbe. Így egyre sikeresebben, boldogabban és egészségesebben élhetjük az életünket. A gyokorlások és a tudatos jelenlét, a figyelem által felismerhetjük a hasztalan, idejét múlt rutinokat és szokásokat, amelyek eddig gátoltak abban, hogy azok legyünk, akik valójában vagyunk, hogy azt az életet tudjuk élni, amiért ide jöttünk a Földre. Lehetőségünk lesz rá, hogy lecseréljük ezeket mintákat, és a rendelkezésünkre álló eszközökkel egy új életet kezdhetünk még ebben a testben. Képesek lehetünk egy boldogabb életet álmodni magunknak és meg is valósítani mindazt.
Így méltók lehetünk a sorsunkra.

S hogy mindezt meg tudjuk osztani másokkal is! Ily módon egy kicsit jobb lesz a világ…

Csatlakozz a csapathoz

Tedd meg az első lépést
életed nagy útján

A Misztikus Mexikó Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.
Jelentkezz 2023. december 11-ig!
Ne maradj le életed nagy lehetőségéről!

G

RÉSZVÉTELI DÍJ: 

MOST 200.000 Ft kedvezménnyel!

711.000 Ft helyett 511,000 Ft/fő + 2,660 USD december 11-ig történő befizetés esetén.

F

Az ár tartalmazza: Teljes ellátás Cobában az őserdőben, és all inclusive ellátás a tengerparti resortokban, ősi szertartások az 5 elemmel, szent helyek, sámán szertartások és energetizáló gyakorlatok, különleges erőterek, őserdő túra, piramisok, meditációk, tisztító gyakorlatok, öngyógyító technikák, nemzetközi repülőjegyek, reptéri illetékek, transzferek, belépők, idegenvezetők, buszok, előadások, továbbá élő beszélgetések, személyes tanácsok és tanítások a sámánoktól.

Igény esetén a sztornó + BBP (Baleset, Betegség, Poggyász) biztosítás ügyintézését ingyenesen vállaljuk.

A jelenlegi jogszabályok értelmében az utazáshoz nem szükséges semmi más, csak egy útlevél, ami a  hazaérkezés dátumától számított 6 hónapnál hosszabb érvényességű. És te! 😀

Minden egyben

A feltüntetett árak a borravalókon (50 USD) és a biztosításon kívül minden költséget tartalmaznak.

Nincsenek rejtett kiadások!
Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

A feltüntetett árakat minimum 25 fő jelentkezése esetén garantáljuk. Egyéb esetben az árak emelkednek.

Erősítsd meg foglalásodat vagy írj nekünk!

Mexikó Utazás 2024

A helyedet a következő módon biztosíthatod

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. Válaszd ki, hogy „foglalás megerősítése” vagy “érdeklődés”!
3. Küldd el nekünk az “Elküldés” gombbal
4. Kollégánk hamarosan felhív, hogy minden részletet megbeszéljetek
5. ​A foglalásodat 40% előleg befizetésével tudod véglegesíteni.

Elérhetőségek

Repjegyek és biztosítások:
Utazom.com Kft. utazási iroda
Engedélyszám: U-001218
zsolt.petho@utazom.com

Szállás, étkezés és földi szolgáltatások:
Adhitthana Spiritual Services S. A.
The Century Tower, floor 4.
Ricardo J. Alfaro Avenue
R.O.P.
Registration number: 155714213

Ahol már beszéltek rólunk
Média megjelenések
Akivel megvalósul az álom

Partnerünk

MISZTIKUS.MEXIKÓ.UTAZÁS.

14 napos misztikus körutazás Amerika legrégibb civilizációjának bölcsőjébe, Mexikóba, az azték és maja kultúra helyszínére, a buja őserdőben megbúvó piramisok, misztikus romvárosok földjére sámán szertartásokkal, szent helyekkel, izzasztókunyhóval, szent növény szertartással, cenote csend meditációval, kiváló szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel egy 4* all inclusive resortban a Maja Riviéra fehér homokos partján, ahol a tengervíz a türkiz számtalan árnyalatában pompázik.

Mindezt egy mexikói gyógyító sámán kíséretében és egy maja sámánnal…