Misztikus.MEXIKÓ.Utazás.

Misztikus.
MEXIKÓ.
Utazás.

“OTTHON A VILÁGOT ISMERED MEG, UTAZVA ÖNMAGADAT.”

Hamvas Béla

15 FELEJTHETETLEN NAP PROGRAMOKKAL ÉS TELJES ELLÁTÁSSAL

Misztikus Mexikó Utazás

15 napos misztikus körutazás Amerika legrégibb civilizációjának bölcsőjébe, Mexikóba, az olmék, azték és maja kultúra helyszínére, a buja őserdőben megbúvó maja piramisok, rejtélyes romvárosok földjére sámán szertartásokkal, szent helyekkel, izzasztókunyhóval, szent növény szertartással, kiváló szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel egy 4* resortban a Maja Riviéra fehér homokos partján, ahol a tengervíz a türkiz számtalan árnyalatában pompázik. ÚJDONSÁG! 7 éjszakát töltünk az őserdő szélén egy 9/10 értékelésű resortban, ami egy laguna partjára épült! Séta távolságra Coba, az ősi maja kultúra első fővárosának piramisától, bicikli távolságra egy gyönyörű Cenotétól, és nagyon közel autóval egy maja közösséghez, ahol az obszidián kristály szertartásunk lesz egy maja sámánnal. Továbbá lesz egy falu látogatással egybekötött közös vacsora is a majákkal. Érdekessége még ennek a helynek, hogy Mel Gibson “Apocalypto” című filmjének az egyik szereplője ebből a faluból származik, ezért hálája jeléül Mel Gibson iskolát épített itt, amit azóta is nagy örömmel használnak a helyi gyerekek. Mindezeket egy mexikói és egy maja sámán kíséretében…

Időpont: 2022 November 23. és December 07. között.

All in One, azaz Minden Egyben:

Teljes ellátás az Cobában, és all inclusive a Karib-tenger partján a resortokban, ősi szertartások az 5 elemmel, szent helyek, sámán szertartások, különleges erőterek, piramisok, meditációk, tisztító gyakorlatok, öngyógyító technikák, nemzetközi repülőjegyek, reptéri illetékek, transzferek, belépők, idegenvezetők, és élő beszélgetések, személyes tanácsok és tanítások a sámántól. Nincsenek rejtett kiadások! Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges. KÉSZÜLJ ÉLETED NAGY UTAZÁSÁRA! NE MARADJ LE, TARTS VELÜNK TE IS MÁRCIUSBAN!

Élménybeszámoló videók

Fotók

Ne maradj le, gyere velünk!

A Misztikus Mexikó Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.
Jelentkezz 2022. szeptember 21-ig!

Ne maradj le életed nagy utazásáról!

Különleges út

Helyi sámán kíséretével közelebbről is megismerkedünk Mexikó rejtett kincseivel, akár négyszemközt is beszélgethetünk a sámánnal, komoly belső munkán és tisztuláson megyünk végig, melyek végül feltölthetnek minket erővel és energiával. Olyan helyekre viszünk, ahol megtapasztalhatod Mexikó valódi arcát, belekóstolhatsz az igazi, ősi maja hangulatba, megfűszerezve a különböző indián törzsek és a helyiek kedvességével és szeretetével.

Áldások

Beszélgetünk a helyi lakosokkal, megismerkedünk hagyományaikkal, szokásaikkal, mindennapi életükkel. Testközelből tapasztalhatjuk meg a különleges helyek még különlegesebb energiáit, a varázslatot és a misztikumot egyszerre. Mexikóban tett látogatásunk olyan áldásban is részesíthet minket, amely egy életre megváltoztathat bennünket. Az élet legváratlanabb pillanataiban kapjuk a legnagyobb áldásokat onnan, ahonnan a legkevésbé számítunk rá.

Pihenés

A testet, lelket, szellemet megérintő felejthetetlen körút végén pedig 3 napos pihenés egy resortban a Maya Riviera páratlan szépségű fehér homokos tengerpartján. Itt lesz időnk elmélyíteni magunkban a megtapasztalt és megélt történéseket, élményeket, és az ezekből nyert energiákat meg tudjuk majd osztani otthon a szeretteinkkel, barátainkkal és munkatársainkkal is. A karib-tengeri hangulat búcsúztat majd bennünket a csodálatos élményektől és ettől a misztikus országtól.

RÉSZLETES PROGRAM, MENETREND ÉS HELYSZÍNEK

Misztikus Mexikó Utazás

Mindenkinek ajánljuk, aki szereti Mexikót, aki még nem volt Mexikóban, vagy aki volt már, csak nem velünk, aki szereti megismerni mások kultúráját, aki szereti a spiritualitást és a különleges szertartásokat, aki szeret utazni, akit hajt a tettvágy, aki szeretné jobban megismerni önmagát, aki szeretne új életet kezdeni, vagy egyszerűen csak szeretne velünk tartani!

1. nap November 23.

Budapest ~ Párizs ~ Cancun ~ Playa del Carmen

Utazás az Air France Légitársasággal Párizson keresztül Cancunba, ahonnan egyenesen Playa del Carmen visz minket a buszunk. A város és a hotelünk a Karib-tenger fehér homokos partján, a Maja Riviérán található. A szobák elfoglalása után egy kis üdvözlő ceremónia Javier sámán barátunk társaságában a lemenő nap fényében, majd vacsora a szálloda éttermében.

Üdvözlő szertartás: Megérkezésünk örömére hálát adunk, hogy az utazásunk sikeres volt, és hálával fogadjuk be szívünkbe Mexikó spirituális és kulturális kincseit a naplemente és sámándob kíséretében.

Allegro Playacar 4* All Inclusive Beach Resort

Szálloda elérhetősége: kattints ide

Infó

Az elhelyezés a megadott vagy a velük egy besorolású szállodákban történik. Igény esetén lehetőség van egyágyas elhelyezésre felár ellenében. A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk magunknak a meghirdetett minőség megtartása mellett!

2. nap November 24.

Copal szertartás ~ nyitókör ~ naplemente meditáció

A mai naptól minden reggelt meditációval, közös mantrával és igény esetén közös jógával kezdünk. Ezután reggeli, kis ejtőzés és a tengerparton körbe ülve közelebbről is megismerjük egymást. Az ismerkedés egy Copal szertartással kezdődik Javier sámán barátunk társaságában. A Copal egy nagyon erős tisztító hatású gyanta, melyet a sámánok extázis és energia tisztításra, a népi gyógyászatban pedig fájdalomcsillapításra használnak.

Napközben szabadprogram, élvezzük a karibi napsütést és a langyos, türkizkék tengert. Ez a pár nap alkalmat ad arra, hogy átálljunk a otthoni energiákból a mexikói energiákba. Este közös ének, mantrázás és meditáció a naplementében.

Nyitó szertartás: A világos kopált az ősi közép- és dél-amerikai kultúrák tisztításra és a tisztánlátás erősítésére, szent mivolta miatt pedig általánosan szinte mindenféle rituáléknál használták. A népi gyógyászatban is ismert volt a fájdalomcsillapító hatása pl. fogfájásnál, vagy jó ellenszernek vélték hasmenés ellen. Az esőerdők sámánjai bizonyos fajtáit az eksztázis eléréséhez használták. De a népi hitvilágban még ma is védelmezőként füstölik fekete mágia és boszorkányság ellen.

Allegro Playacar 4* All Inclusive Beach Resort

Szálloda elérhetősége: kattints ide

3. nap November 25.

Tanítások ~ meditációk ~ öngyógyítás

A napot közös mantrával és meditációval kezdjük. Reggeli után elkezdünk egy mélyebb szellemi munkát, melynek során közelebb kerülünk saját Önvalónkhoz, akinek annyira hiányzunk már. Lesznek különleges meditációk, beszélgetések és tanítások az elme és az egó működéséről, megnyilvánulásáról, továbbá arról, hogy miként tudjuk mi átvenni az irányítást.

Ezen tudás és gyakorlatok birtokában lehetőségünk lesz rá, hogy megszabaduljunk a felesleges aggodalmaktól, félelmektől, betegségektől, a múlt és jövő szenvedéseitől. Így végre elkezdhetjük élni a saját életünket! Saját életünk élése a másoké helyett rengeteg örömöt, boldogságot, sikert és kreativitást tud hozni nekünk.

Délután az öngyógyításé lesz a főszerep! Egyesével átvesszük a szervek hangjait, színüket és a speciális tisztító és energetizáló gyakorlatokat. Ezen gyakorlatok által beindulhatnak az öntisztító és öngyógyító folyamatok a szervekben, majd megkezdődhet a test öngyógyító munkája is…

Allegro Playacar 4* All Inclusive Beach Resort

Szálloda elérhetősége: kattints ide

4. nap November 26.

Chichen Itza ~ megújuló szertartás

Egy korai reggeli után megkezdjük az utazásunkat a Yucatán-félszigeten. Első úticélunk Chichén Itza, a legismertebb maja város, és sokan nem tudják, hogy a világ hét új csodája közé sorolták. A romváros legimpozánsabb épülete a spanyol hódítók által “El Castillo” (a kastély) néven emlegetett főpiramis, Kukulkán, a tollas kígyóisten tiszteletére emelt páratlan épület. A mintegy 55 méter magas piramis a maja naptár szimbóluma alapján épült. Kilenc fokozata (terasza) van, ez a maja hitvilágban a halál kilenc bugyrát szimbolizálta. A lépcsősorok mindegyikének 91 lépcsője van, és ha a főbejárat nagy lépcsőjét is beleszámítjuk, akkor 365-öt kapunk, azaz az év napjainak számát. Kimagasló építészeti tudományuknak köszönhető, hogy minden napéjegyenlőségkor a lenyugvó nap utolsó fényei egy tekergőző kígyó, a tollaskígyó árnyékát festik a piramis lépcsőire.

Az estét egy nagyon különleges hotelben fogjuk tölteni az őserdőben, közel a maja közösséghez, sétatávolságra a Cobai piramishoz, egy mangrove lagúna partján! A hotel teljesen biztonságos, nincsenek veszélyes állatok. Kiváló helyszín lesz a következő napok szertartásaihoz és gyakorlataihoz.

A megújulás szertartása: Chichen Itza piramisánál összekapcsolódunk a maja tollaskígyó isten, Kukulkán energiájával (ez a Kundalini energia maja megfelelője). A szertartásban lezárjuk a régi életünket és el fogjuk ültetni az új életünk magját, ezzel szimbolikusan egy új életciklust kezdünk. Elengedünk minden régi, hasztalan energiát és elkezdünk valami újat. Olyat, ami nemcsak a saját életünket teszi szebbé, jobbá és gazdagabbá, hanem mások életét is.

Kaab Hotel, Cobá Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

5. nap November 27.

Lelkek összekapcsolódása ~ Temazcal szertartás

A reggeli után a napunkat ismét meditációval kezdjük, melyben összekapcsolódnak a lelkek, és ez segít minket felkészülni a délutáni Temazcal szertartásra. A hotelünk udvarán teljes nyugalomban és csendben, az őserdő ölelésében található egy gyönyörű, kőből készült izzasztókunyhó, azaz Temazcal Javier fogja vezetni a szertartást, aki 30 éve gyakorolja már, és igen nagy tapasztalatra tett szert ebben a is. A Temazcal, azaz izzasztókunyhó szertartás, amely helyi szokás szerint egy kakaó szertartással lesz egybekötve. Ez az ősi szertartás nem csak a maja indiánoknál volt ismert, hanem a többi indián nemzetség mellett az ősi magyarság is rendszeresen alkalmazta ezt az erős tisztító szertartást a pozitív, egészséget javító és támogató hatásai miatt.

Temazcal, azaz izzasztókunyhó szertartás az őserdőben egy maja közösséggel és sámánjukkal. Tisztán megélhető benne a négy elemmel való közvetlen kapcsolat. Ott van a föld, amin ülünk, a levegő, a gőz, amit belélegzünk, a víz, amit a kövekre locsol a szer vezetője, és a tűz, melyben a köveket felforrósítják. Röviden összefoglalva megtisztulás és újjászületés vár ránk. Mindhárom szinten (test, lélek, szellem) gyógyít. A gőz belélegezve izzadást vált ki, ezzel kiégeti a méreganyagokat a szervezetből. Az imák, fohászok, énekek a lelket tisztítják és a gondok, örömök megfogalmazása által a szellemi úton való járást is segítik.

Kaab Hotel, Cobá Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

6. nap November 28.

Cenote szertartás teljes csendben

A napunkat ismét meditációval kezdjük, majd reggeli után újból felkerekedünk és elindulunk vissza az őserdőbe, az itt található egyik cenotéba. Viszont most biciklivel fogunk menni, hogy ezzel is előkészítsük a mélyebb kapcsolódást a helyiekkel és a természettel. Itt egy erős belső munkán és tisztító szertartáson veszünk részt. A cenote (kiejtése: szenote) természetes módon kialakult kútszerű karsztképződmény. A cenoték általában nagyjából kör alakú nyílással rendelkeznek, faluk nagyon meredek, sokszor függőleges. Az aljukon összegyűlő víz legtöbbször igen tiszta felszín alatti víz, ezért a cenoték közelében lakó emberek ősidők óta ezekből nyerték ivóvizüket. A Yucatán-félszigeten 7000 és 8000 közé tehető a cenoték száma.

Különleges élmény, megtapasztalás, fejlődési és belső tisztulási lehetőség egy ilyen természetes képződményben csendben eltölteni ennyi időt. Lehetőség lesz úszni a tiszta vízben, beugrani a barlang tetejéről, vagy alámerülni. Közben Javier különböző hangszereken fog játszani nekünk, ami segíteni fogja a belső folyamatokat.
Aki szeretné, a szertartás után felfedeyheti Coba rejtett kincseit biciklivel 🙂 Ebédre csak friss gyümölcsöket fogunk fogyasztani, a vacsora pedig már a hotelben lesz.

Cenote szertartás: A mai szer főleg a víz elemről, így az érzelmekről és érzésekről szól. Összekapcsolódunk a Föld vénájával, azaz a folyókkal és vizzekkel, amelyek eljuttatják az életet adó vizet a Föld legkisebb zugaiba is, ahogy a vér is eljut a testünk legkisebb részeibe. Ez a szertartás kimoshatja a a fájdalmakat, a szenvedéseinket, a rossz érzéseinket. Helyettük pedig hasznos érzéseket és érzelmeket hozhat az életünkbe. Úgy is mondhatjuk, hogy visszahozza a lelkünket, hogy újra kapcsolódjunk vele tudatosan is. Mindezt teljes csendben fogjuk megélni, így a belső hangok, az érzelmek még erőteljesebben tudnak majd hozzánk szólni, kapcsolódni velünk.

Kaab Hotel, Cobá Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

7. nap November 29.

Életerő növelés ~ Szent növény szertartás

A reggeli és ebéd utáni meditáció és életerő növelő gyakorlatok a sámán kultúrából. Ezek készítenek majd fel minket a naplementekor kezdődő szertartásra, hogy ismét kapcsolódjunk a természettel, a fákkal és a csillagokkal úgy, ahogy még talán soha sem kapcsolódtunk.  A szertartás opcionális, fakultatív, külön díj ellenében történik (100 USD). Azaz csak azoknak szól, akik tényleg komolyan szeretnének részt venni rajta, dolgozni magukon, egyénileg és csoportosan is. Ez a szertartás abban is segít, hogy elmélyítsük az egységet Föld Anyával és a Teremtéssel egyaránt.

Naplementekor elkezdődik a Szent növény szertartás. Az ősi tradíciók szerint fog történni minden. A szertartás napfelkeltéig tart majd.

Szent növény szertartás: A levegő és az akasha elem energiájával kapcsolódunk össze. A szertartásban egy szent növényből, ősi maja recept szerint készült tea lesz a segítségünkre, mely egyben univerzális gyógynövény is. A szertartás segíthet összakapcsolódni a legfelsőbb énünkkel, azaz az Önvalónkkal. Bepillantást kaphatunk abba az örök állapotba, ahol megszűnik a tér és idő, kapcsolódhatunk a bennünk élő végtelennel, olyan színeket és formákat pillanthatunk meg, melyeket földi szemünkkel még sosem láttunk.

Kaab Hotel, Cobá Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

8. nap November 30.

Meditáció ~ relaxáció ~ Sound Healing

A szokásos reggeli mantra és meditáció ezen a napon később lesz. Délelőtt találkozunk majd a kései reggeli után, de ay is lehet, hogy csak ebédnél 🙂 Délelőtt pihenő, feltöltődés a lagunában, vagy a medencében. Délután pedig egy igen mély, több hangszeres Sound Healing (A hangterápia a magyar megfelelője, de az nem adja vissza annyira jól, mint amit valójában jelent. A szó szerinti megfelelője Hang Gyógyítás) lesz a program.

A délutáni hang gyógyítás segít abban, hogy még inkább összehangolódjunk saját magunkkal, egymással, és a természettel! Kiváló folytatása lesz az előző napi szertartásnak.

Sound Healing szertartás: A népi bölcsességek tudói is tisztában lehettek a hangok képességeivel, hiszen nem véletlenül alakultak ki az olyan mondások, mint: „összhangban lenni”, „azonos hullámhosszon vagyunk”, „a megfelelő hangot ütjük meg”, vagy például „egy húron pendülünk”. A hangterápia a komplementer medicina része, hiszen általában a hagyományos gyógymódok kiegészítéseképpen alkalmazzák. Magában foglalja azokat a megelőző és gyógyítást segítő eljárásokat, melyek hangot, ritmust, zenét alkalmaznak. Összhangba és azonos rezgésre kerülnek a sejtek, a szervek és a víz a testünkben, beindítva ezzel az öngyógyító folyamatokat.

Kaab Hotel, Cobá Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

9. nap December 1.

Cobai piramis ~ Maja kristályszertartás, falu látogatás és vacsora
Reggeli után átsétálunk! a Cobai piramishoz. Cobá egy nagy jelentőségű maja régészeti lelőhely délkelet-Mexikóban, Quintana Roo államban. A klasszikus korban, 200 és 800 között az egész maja világ egyik legnagyobb városa volt, mígnem nagy riválisa, Chichén Itzá át nem vette a vezető szerepet a térségben és az irányítást Cobá felett. Amennyiben a lehetőségeink engedik, tartunk itt egy szert Javierrel. Ebéd a resortban. A délutánt és az estét pedig egy közeli maja közösséggel és a sámánjukkal töltjük majd. Betekintést kapunk a maja indiánok mindennapi életébe, megnézzük a gyógynövényeket, amelyekkel dolgoznak, találkozunk az Apocalypto című film egyik szereplőjével, részt veszünk egy energetizáló kristály szertartáson és a vacsorát is az indiánokkal fogyasszuk majd el. A helyi közlekedést fogjuk választani, ezzel is kapcsolódunk a helyi kultúrával és a helyiek hétköznapi életével, illetve őket támogatjuk.

Kaab Hotel, Cobá Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

10. nap December 2.

Tulumi piramis és a Szív kapuja

Reggel közös meditáció és ének. Majd ebéd után elindulunk az őserdőből Tulumba. Tulum a Yucatan-félsziget egyik turisztikai attrakciója, elsősorban a part menti maja romok miatt. A Tulum-i maja romok nem annyira látványosak, mint Chichén Itza vagy Uxmal, ám a fekvése – ez az egyetlen tenger mellé épült maja-tolték város – egyedülállóvá teszi. Ezt követően megnézünk egy igazi mexikói művészeti alkotást, amely hűen tükrözi azt az érzelem világot és látásmódot, ami ezt az országot és kultúrát jellemzi. Vacsora a hotelben.

Kaab Hotel, Cobá Google értékelés: 9/10

Szálloda elérhetősége: kattints ide

11-13. nap December 3. és 5. között

Teljes kikapcsolódás a Karib-tenger partján

Két teljes napon át szabad program a beach resortban, ahol elmélyíthetjük az út során szerzett élményeinket, élvezhetjük a napsütést és a tengert, a korallporos homokkal szórt tengerpartot és egymás társaságát. Esténként szervezünk közös beszélgetéseket is 🙂 Aki szeretné, úszhat a tengeri teknősökkel és szerencsés esetben rájákkal is! A tapasztalatunk az, hogy ezeken a napokon helyére kerülnek a dolgok, egy másik szemüvegen keresztül látjuk majd a világot és önmagunkat, más emberként érkezünk haza. Ezt a megnövekedett energiaszintet otthon meg tudjuk osztani a családdal, a barátok között és a munkahelyen egyaránt. És egy kicsit jobb lesz a világ…

Catalonia Riviera Maya All-inclusive

Szálloda elérhetősége: kattints ide Megnéznéd videón? Kattints ide!

14. nap December 6.

Zárókör és hazautazás

Reggel közös meditáció és ének. Reggeli után találkozunk újra a parton és tartunk egy zárókört, ahol megosztjuk egymással az út adta csodákat, mélységeket és magasságokat, a tanultakat, a nehézségek, a megoldásokat vagy éppen a megoldandókat, az elengedéseket és az új tapasztalatokat, vagy bármit, amit szívesen osztunk meg egymással. Ez a közös beszélgetés keretet ad ennek a csodás útnak, és felkészít minket arra, hogy tudjuk vállalni önmagunkat, az érzéseinket magunk és mások előtt. Egy közös kis szertatással búcsúzunk, és lesz még egy kis időnk is elbúcsúzni ettől a csodálatos országtól, az emberektől, az óceántól, a fehér homokos parttól, a pálmafáktól és az őselemektől.
És régi énünktől is, akit Mexikóban hagyunk!

Korai ebéd a resortban, és utána indulunk a reptérre. Buszunk kivisz minket a reptérre, majd Cancunból Amszterdamba repülünk a KLM Királyi Légitársaság menetrend szerinti járatával.

15. nap December 7.

Hazaérkezés Budapestre

Amszterdami átszállással érkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

“A boldogság különös dolog: ha megosztjuk másokkal, megsokszorozza önmagát”
Paulo Coelho

Azt kívánjuk neked, hogy te is oszd meg mindazt a szépet, csodásat, örömtelit és boldogot, amit ezen a misztikus utazáson megéltél, megtapasztaltál és a részeddé vált.

NÉZD MEG VELÜNK A CSODÁS MEXIKÓT!

Járd be velünk Te is ezeket a csodálatos helyeket! Jelentkezz 2022. szeptember 21-ig!
A Misztikus Mexikó Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.

Mindaz amire vágysz

Akik már átélték
“Sokkal többet kaptam ettől az utazástól, mint valaha is gondoltam volna. Minden egyes program egy csoda volt számomra. Hálásan köszönöm!”
L. Eszter

“Kerek egész lett az utazás. Nem véletlen, hogy jól sikerült, hiszen az égiek is támogatták Kati és Tamás tiszta szándékát. Bőséges testi és lelki táplálékot kaptam. A legjobb ajándék, amit magamnak adtam.”
Gy. Bernadett

“Köszönöm szépen, élményekben gazdag utazás volt! Nagyon sokat tanultam, hasznos volt, és nagyon jó volt együtt lenni veletek ezen a csodálatos utazáson, köszönök mindent!”
Z. Judit

Többet adott, mint amit el mertem képzelni. Voltam már többször utazáson. De azt eddig nem sikerült megtapasztalnom, hogy olyanokkal utazzak, akik valóban figyelnek rám. Fantasztikusak vagytok. Minden szertartás adott valamit, amit elvihetek és ez felbecsülhetetlen érték számomra. Ennyit nagyon rég nevettem. A többiek is nagyon helyesek voltak és az a közvetlenség, amit ott megélhettem, az elképesztő volt.”

K. Piroska

“Rendezvényszervezésből diplomázott gyakorlott szakemberként sem tudtam volna lazább, precízebb, körültekintőbb programot, utazást összehozni, megszervezni és lebonyolítani. A lelketek is benne volt. A szervezett programok mellett volt énidő is, ami nagyon fontos. Gratulálok.”
H. Tünde

Alapítók

Az álmaidon dolgozunk

Mexikóban és Magyarországon elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindent
megtegyünk a Te maradandó, felejthetetlen utazásod és élményed érdekében.

Javier Bautista

a csoport helyi vezetője, a sámán

Sámánként az egész életemet mások szolgálatának szentelem. Az utazás alatt mindent megteszek, hogy megtapasztald a sámán szertartások gyógyító erejét. Mindezt megfűszerezzük rengeteg nevetéssel, zenével és tánccal, melyek megtartanak a jelenben, és gyógyírként hatnak a testre, lélekre és a szellemre.

Jászberényi Tamás

a Misztikus Utazások alapítója és vezetője

Az utazást, mint belső és mint fizikai élményt, és mindezek fontosságát szeretném átadni mindenkinek, aki a velünk tart. Csakúgy, mint a tudatos jelenlét megtapasztalását és annak a hétköznapokba történő integrálását.

Egy a Forrás és minden út oda vezet!

ELVISZÜNK TÉGED IS, TARTS VELÜNK!

A Misztikus Mexikó Körutat neked állítottuk össze, hiszen azért vagy itt, mert érdekel Mexikó. Jelentkezz 2022. szeptember 21-ig!

Mielőbb hozd meg a döntést és jelentkezz! Elviszünk téged is.

Ismerj meg bennünket!
Múlt, jelen, jövő
Több mint 10 év szoros kapcsolat a keleti országokkal és kultúrákkal, misztikus utazások a világ számos országába, spirituális kutatás, önismereti munka, évezredek távlatán átívelő sámán hagyomány, valamint több mint 10 év utazásszervezési tapasztalatát egyesítettük, hogy ez az út megvalósulhasson.

Küldetés & Vízió

A saját álmaink után szeretnénk megvalósítani mások álmát is. Írások, filmek, elbeszélések helyett teljes valójában mutatjuk meg a misztikus Mexikó egy meghatározó régióját. Az ott rejlő titkokat, csodákat és az utcán heverő tanításokat egyaránt.

Mindezt azért, hogy a Mexikóban felhalmozott belső erőt és energiát hazaérkezve be tudjuk építeni a saját, mindennapi életünkbe, hogy sikeresebben, boldogabban, egészségesebben éljünk.

S hogy ezt az egészet meg tudjuk osztani másokkal is… És egy kicsit jobb lesz a világ.

Csatlakozz a csapathoz

Tedd meg az első lépést
életed nagy útján

A Misztikus Mexikó Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged
csatlakozni. Jelentkezz 2022. szeptember 21-ig!
Ne maradj le életed nagy lehetőségéről!

G
RÉSZVÉTELI DÍJ:  MOST 200.000 Ft kedvezménnyel! 644.000 Ft helyett 444,000 Ft/fő + 1.990 USD szeptember 21-ig történő befizetés esetén. (a fenti ár 40 fő esetén érvényes, egyébként +150 USD/fő) A pénzed és a befizetésed 100%-ban biztonságban van!
F
Az ár tartalmazza: Teljes ellátás Cobában az őserdőben, és all inclusive ellátás a tengerparti resortokban, ősi szertartások az 5 elemmel, szent helyek, sámán szertartások és energetizáló gyakorlatok, különleges erőterek, őserdő túra, piramisok, meditációk, tisztító gyakorlatok, öngyógyító technikák, nemzetközi repülőjegyek, reptéri illetékek, transzferek, belépők, idegenvezetők, előadások, buszok, továbbá élő beszélgetések, személyes tanácsok és tanítások a sámánoktól. Igény esetén a sztornó + BBP (Baleset, Betegség, Poggyász) biztosítás ügyintézését ingyenesen vállaljuk. A jelenlegi jogszabályok értelmében az utazáshoz szükséges 1 db negatív PCR teszt. Oltásra nincs szükség!

Minden egyben

A feltüntetett árak a borravalókon (50 USD) és a biztosításon kívül minden költséget tartalmaznak.

Nincsenek rejtett kiadások!
Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

Az utazáshoz a hazaérkezéstől számított hat hónapnál hosszabb érvényességű útlevél szükséges! A feltüntetett árakat minimum 25 fő jelentkezése esetén garantáljuk.

Erősítsd meg foglalásodat vagy írj nekünk!

Mexikó Utazás

A helyedet a következő módon biztosíthatod

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. Válaszd ki, hogy “foglalás megerősítés”!
3. Küldd el a foglalásod megerősítését az “ÜZENET ELKÜLDÉSE” gombbal!
4. Kollégánk hamarosan felhív, hogy minden kérdésedre választ adjon.
5. ​A foglalásodat 50% előleg befizetésével tudod véglegesíteni.

Elérhetőségek

Csoportos repülőjegy foglalás és biztosítások: Utazom.com Kft. Utazási Iroda Repülőjegy foglalási részleg:

zsolt.petho@utazom.com

Misztikus információk:
+36 30 99 33 166

Ahol már beszéltek rólunk
Média megjelenések
Akivel megvalósul az álom

Partnerünk

MISZTIKUS.MEXIKÓ.UTAZÁS.

15 napos misztikus körutazás Amerika legrégibb civilizációjának bölcsőjébe, Mexikóba, az olmék, azték és maja kultúra helyszínére, a buja őserdőben megbúvó maja piramisok, rejtélyes romvárosok földjére sámán szertartásokkal, szent helyekkel, maja izzasztókunyhóval, szent tea- és kristályszertartással, kiváló szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel egy 5* resortban a Maja Riviéra fehér homokos partján, ahol a tengervíz a türkizkék számtalan árnyalatában pompázik.

Mindezt egy mexikói és maja sámán kíséretében…