Misztikus.ZANZIBÁR.Utazás.
Misztikus.
zanzibár.
Utazás.
„OTTHON A VILÁGOT ISMERED MEG, UTAZVA ÖNMAGADAT.”

Hamvas Béla

16 FELEJTHETETLEN NAP PROGRAMOKKAL ÉS TELJES ELLÁTÁSSAL

Misztikus Zanzibár Utazás

Szeretnél valami újat, máshogy utazni mint eddig, különleges és tartalmas utazást?
Nagy változás előtt állsz az életedben vagy éppen utána? Új életet akarsz kezdeni? Akkor a legjobb helyen vagy!

16 napos misztikus utazás Afrika keleti partjának egyik gyöngyszemére, Zanzibárra, a természettel egyensúlyban élő ősi népek hagyatékával és tanításaival, szertartásokkal, beavatásokkal, meditációkkal, öngyógyító technikákkal, sok sok nevetéssel, egy igazi csapattal, delfinekkel, lakatlan szigettel és a Hakuna Matata életérzéssel.

Továbbá szárazföldi óriásteknősökkel, cseppkőbarlanggal, föld alatti tóval, lakatlan szigetekkel, Stone Town és fűszer túrával, helyi iskola látogatással, vásárlással, Szafari Blue, azaz egész napos hajós kirándulás + a lakatlan szigeten grill ebéddel, szertűzzel és afrikai dobosokkal az óceánparton, tisztító és jelenlét gyakorlatokkal, az önvaló tudatosításával, az őselemek felébresztésével, az elme lecsendesítésével és öngyógyító technikákkal az Indiai-óceán fehér homokos partján lévő pálmafás luxus butique hotelben.

 

+1000 USD felár helyett most AJÁNDÉK DELUXE LUXUS BUNGALÓK MINDEN JELENTKEZŐKNEK!
LIMITÁLT JELENTKEZÉS, CSAK 11 BUNGALÓ, MAXIMUM 22 EMBER!

Időpont: 2024. Augusztus 13. és 28. között

ÚJDONSÁGOK!

Egy LUXUS BUTIQUE HOTELBEN**** közvetlenül a fehér homokos óceánparton, egy tanzániai maszáj falu vezetőjével és két maszáj harcossal Tanzániából.

3 napos fakultatív szafari kirándulás Tanzániában privát terepjárókkal, saját szakáccsal, bicikli túrával.

 

EXTRA! A maszájok egyenesen Tanzániából jönnek, csak miattunk, a mi meghívásunkra. Átadják a tudásukat, tapasztalataikat, szertartásaikat, bölcsességüket és sok minden mást is, amit a természeti népek képviselőitől érdemes meghallgatni, megtanulni és megszívlelni. Meghitt és bensőséges beszélgetések elé nézünk újból. Annyira máshogy látjuk mi itt Európában az életet mint ők, pedig a mai világban kifejezetten fontos, hogy lássunk ilyen megközelítést is arról, hogy hogyan lehet és érdemes élni, bárhol legyen is az ember fia…

All in One, azaz Minden Egyben: Light all inclusive ellátás (napi 3x főétkezés + az étkezések között snackek, ásványvíz és helyi frissítő italok), ősi szertartások az elemekkel, tanítások a természeti népek hagyatékával, meditációk, gyakorlások, előadások, emlékeztetések, folyamatos természeti jelenlét, tisztító gyakorlatok, különleges szembesülés valódi lényünkkel, megtapasztalások önmagunkról, tanulás, elfogadás, azonosulás a természettel.
Továbbá a nemzetközi repülőjegyek, adók és reptéri illetékek, transzferek, belépők, helyi idegenforgalmi adók és idegenvezetők.

És olyan mély dolgok is, amelyeket nem lehet ide leírni. Ezeket csak megélni, megtapasztalni, érezni, átélni lehet…

.Továbbá a következő túrák is az utazás részét képezik

*Iskola látogatás
*Fűszer túra kóstolással
*Delfinekkel úszás az India-óceánban
*Szertűz és szertartás az óceánparton
*Börtön-sziget szárazföldi óriásteknősökkel
*Kuza barlang föld alatti tóval és közös dobolással
*Záróbuli tábortűzzel az óceánparton afrikai dobosokkal
*Safari Blue, hajós szafari ebéddel és lakatlan sziget túrával
*Stone Town város látogatás + Freddie Mercury szülőháza (opcionális)

Amire számíthatsz még:
*Tanítások és emlékeztetések a tudat, az elme, az egó és az Önvaló mélyebb megértéséhez
*Szertartás az óceánparton tábortűzzel és afrikai dobosokkal
*Különleges meditációk, mantrák és légzőgyakorlatok
*Kapcsolódás önmagadhoz és a természethez
*Öngyógyító technikák és gyakorlatok
*Jelenlét gyakorlatok
*Gong meditáció
*Karma tisztítás

 

AZÉRT ÉRZED A HÍVÁST ERRE AZ ÚTRA, MERT ITT A HELYED. MEGÉRDEMLED.

ÉLETED NAGY UTAZÁSA VÁR RÁD, GYERE ÉS TARTS VELÜNK TE IS!
SZERETETTEL VÁRUNK.

NE MARADJ LE, ELVISZÜNK TÉGED IS AUGUSZTUSBAN!

Élménybeszámoló videók

Képek a korábbi utakról

Ne maradj le, gyere velünk!

A Misztikus Zanzibár Utazáshoz korlátozott számban
és ideig van lehetőséged csatlakozni.
Jelentkezz 2024.05.31-ig!

Vár rád életed nagy lehetősége!

Különleges út

A tanításokon, jelenlét gyakorlatokon, szertartásokon, légzőgyakorlatokon, a zenén, az önfeledt szabad táncon, az érintésen keresztül mélyebb betekintést kaphatsz önmagadról, a szenvedéseid forrásáról, azok lehetséges megoldásáról, a természeti népek és gyógyító sámánjaik hagyatékáról, rejtett kincseiről, ősi tudásáról. Amit ezeken felül kapsz: a tudat, az elme és az egó működésének megértése, feltérképezése, és a valódi kapcsolat felébresztése az Önvalóddal. Lesz még gong meditáció és tisztítás, lesz hangtál meditáció és más különleges meditációk is. Komoly belső munkán és tisztuláson megyünk keresztül, melyek végül feltöltenek minket erővel és energiával. Mindezeket a csodákat megfűszerezzük az afrikai népek kedvességével és vendégszeretetével.

Áldások

Beszélgetünk a helyi lakosokkal, megismerkedünk hagyományaikkal, szokásaikkal, mindennapi életükkel. Testközelből tapasztalhatjuk meg a különleges természeti helyek és az ősi elemek még különlegesebb energiáit, erejét, a varázslatot és a misztikumot egyszerre. Az anyatermészet és az elemek közelsége és megélése olyan áldásban részesíthet minket, amely egy életre megváltoztathat bennünket. Az élet legváratlanabb pillanataiban kapjuk a legnagyobb áldásokat, onnan, ahonnan a legkevésbé számítunk rá. Ráneveljük majd a szemünket, hogy meglássa ezeket az áldásokat. Mert az áldások eddig is ott voltak körülöttünk, csak nem vettük észre őket.

Pihenés

A testet, lelket, szellemet megérintő, felejthetetlen út központja egy pálmafás, mangrove erdős hotel lesz az Indiai-óceán fehér homokos partján, ahol lesz időnk elmélyíteni a tapasztalatokat, tanításokat és megéléseket. A hotel egy Eco resort, azaz környezettudatos hotel. Igazából Boutique Hotel, ami azt jelenti, hogy sokkal szebb és othonosabb, mint egy normál hotel, és adnak az apró részletekre is. Innen megyünk majd úszni az óceánban a szabadon élő delfinekkel, túrázunk az esőerdőben, találkozunk szárazföldi óriás teknősökkel is, és még sorolhatnánk. Az itt nyert energiát meg tudjuk majd osztani otthon a szeretteinkkel, barátainkkal és munkatársainkkal is. És kicsit jobbá válunk mi is és a világ is…

RÉSZLETES PROGRAM, MENETREND ÉS HELYSZÍNEK

Misztikus Zanzibár Utazás

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretné végre igazán szabadnak érezni magát, amellett, hogy egy egzotikus utazást nem csak felszínes érzelmi regenerálódásra, hanem gyökeres változást adó, belső utazásra is felhasználja, ahol nem csak a napfény és sós tengervíz méregtelenítése zajlik, hanem nyitottak vagyunk arra, hogy felgöngyölítsük a szőnyeget és kisöpörjük alóla a szemetet.

Ajánljuk továbbá ezt az utat minden kalandornak, aki szeretné jobban megismerni önmagát, a természetet és a természeti népek kulturáját, hagyatékát, aki szereti a spiritualitást és a különleges, erőteljes szertartásokat, aki szeret utazni, akit hajt a tettvágy, szeretne felkészülni valami új, nagyobb léptékű dologra, esetleg éppen lezárni egy korábbit, vagy egyszerűen csak szeretne velünk tartani!

És azoknak is ajánljuk, akik már megtalálták az útjukat és szeretnének még fejlődni…

Ezek a misztikus programok várnak rád az Úton

együtt együt 

  • Ősi szertartások
  • Jelenlét gyakorlatok
  • Gong tisztítás és meditáció 
  • Kapcsolódás önmagunkhoz 
  • Öngyógyító technikák és gyakorlatok
  • Az elme lecsillapítására szolgáló technikák
  • Különleges meditációk, mantrák, és légzőgyakorlatok
  • Szertartás az óceánparton tábortűzzel és afrikai dobosokkal
  • Tanítások és emlékeztetések a tudat, az elme, az egó és az Önvaló mélyebb megértéséhez 

Mindezek egy nagyon különleges helyen, egy közvetlenül az Indiai-óceán partján elhelyezkedő luxus hotelben, ahol egy különleges, az óceánban található „medence” is vár minket, amiben függetlenül az ár/apály helyzettől, mindig lesz óceánvíz. Továbbá van a hotelnek egy saját partja is pár percre a hoteltől, ahol akár kilómétereket is sétálhatunk a hófehér homokban. Ebben az erős természeti környezetben minden tanítás, szertartás, meditáció, zene és érintés sokkal mélyebb rétegekbe megy, mint ahogy azt általában megszokhattuk.

Kezdők számára pedig tökéletes hely az Úton való induláshoz. Semmilyen előképzettség nem szükséges az úthoz. Sőt! Néha kifejezetten nagy előnyt jelent. Ezzel együtt meleg szívvel ajánljuk haladóknak is, mert máshol nem hallott gyakorlatok, szertartások, tanítások lesznek.

Mindegy, hogy hol tartasz az Úton, mert csak onnan tudsz elindulni, ahol éppen most vagy…

Természetesen egyik programon sem kötelező részt venni. Csak érdemes. Ez egy szabad utazás, mindenki a szerint dönt majd, ahogy legbelül érzi. De a tapasztalat azt mutatja, hogy azok, akik egyáltalán nem akartak részt venni a délutáni programokon, ők ültek ott az első között minden délután, mert annyira várták már, hogy folytatódjon…

A 3 napos tanzániai szafari részletei:

Az érintetlen rezervátumok és természetes helyükön élő vadállatok otthonába hívunk téged Tanzániába. Privát terepjárók várnak minket reptéren, majd egy egynapos túra és egy éjszaka a Tarangire Nemzeti Parkban, ahol csordákban élnek a zsiráfok, elefántok, zebrák, gnúk, gazellák és oroszlánok. A következő napot a világ legnagyobb vulkáni kráterben lévő tónál töltjük, a Ngorongoro Nemzeti Parkban amely 25 000 állatfajnak ad otthont. Itt a kráterben van a legsűrűbb oroszlán populáció is. A kráter peremén leopárdok, afrikai elefántok és kafferbivalyok élnek. Továbbá vízilovak, marabuk, flamingók és más különleges élőlények várnak. A visszaúton egy kilátó pontról megnézzük a Manyara tavat is. A harmadik napon csinálunk egy bicikli túrát a közeli faluba, hogy jobban tudjunk kapcsolódni a helyiekkel és Afrikával. Itt lehetőség lesz vásárolni mindenféle klassz kézműves dolgot és egyéb vásárfiát. Délután pedig a legkésőbbi járattal repülünk vissza Zanzibárra.

Alkalmunk lesz továbbá beszerezni a világ legritkább kristályát, amit többen drágakőnek tartanak, hiszen a Tanzanit 1000-szer ritkább mint a gyámánt! És csak Tanzániában található egyedül a világon!

A Tanzánia túra tartalmazza a repülőjegyeket és illetékeket, a reptéri transzfereket mindkét országban, a privát terepjárókat, a teljes ellátást, 2 éjszaka szállást a szafari területén és egy jó minőségű szállodában, ásványvizeket, gyümölcsöket és a fent említett összes programot.
Ára: 1,100 USD (min. 15 fő esetén indulunk)

Részletes programok

1. nap I Augusztus 13.

Budapest ~ Dubaj ~ Zanzibár

Utazás a Emirates FlyDubai járatával Dubajon keresztül Zanzibárra.  A gépen töltjük az éjszakát, lehet majd aludni vagy izgatottan várni a leszállást, miközben megnézünk egy két filmet és eszünk egy finomat. Kora reggel kiszállunk a repülőgépből, átmegyünk a másik kapuhoz, egy kis várakozás, majd beszállunk a következő gépbe és indulunk is tovább. Így másnap kora délután már Zanzibáron is vagyunk.

Infó

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik.

Igény esetén lehetőség van egyágyas elhelyezésre felár ellenében.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

2. nap I Augusztus 14.

Megérkezés lélekben is, nyitó kör és szertartás, átrendeződés

Zanzibárra a kora délutánii órákban érkezünk, a transzfer után pedig már a nyugodt, óceánparti, fehér homokos, pálmafás hotelünkben vagyunk! Ezen a helyen maradunk végig és csillag túrában derítjük majd fel a sziget csodáit. Erre a 14 napra el is felejthetjük az összes korlátozást, szigorítást és szabályozást! Csak a szabadság, a napfény, a fehér homok és az Indiai-óceán, a tanulás, emlékezés, kikapcsolódás, meditációk, szertartások, tisztulások, a belső munka, egy igazi csapat, de leginkább Önmagad vár. Megérdemled.

Plusz a sziget többi természeti csodája.

Ha úgy érezzük, akkor ma, de holnap biztosan megcsináljuk a nyitó kört és nyitó szertartást.

White Paradise Boutique Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

3-5. nap I Augusztus 15~17.

A természeti népek hagyatéka, tanítások és meditációk

A délutáni meditációk és a napi tanítások egy gyönyörű helyen, közvetlenül az Indiai-óceán mellett, egy afrikai nádfedeles épületben lesznek megtartva.

Kezdetnek az emberi tájképet “festjük” meg. Gyakran esik szó láthatatlan kiterjedésünkről úgy, mint szellem, lélek, étertest. Annak érdekében, hogy megértsük a lényt, saját lényünket, amely szellemi tapasztalások szilánkjaiból szeretne egész képet kapni magáról, a földi síkon kezdünk az emberi lényünk megértésébe. Ki vagyok én? Mi/ki az elme, az egó, a tudat, Önvaló. Mit keresek itt?

Az elhangzott lelkivilág, szellemi kiterjedés, energiatest, csakrák szemszögéből megfigyeljük, megbeszéljük, hogy a világra adott reakciók közül melyek azok, amelyekből kiválóan érthetünk. Megértjük viselkedésünk és motivációink, a félelem, stressz és szeretet valódi természetét. Miközben megértjük reakcióink jeleit, egyre inkább elválik majd saját lényünk az őt fogságban tartó elmétől és egótól. Ez az első mozdulat, hogy megemeljük létünk szőnyegét, hogy később mindent kisöpörjünk a szőnyeg alól, ami kényelmi, vagy tudati okokból eddig ott volt.

A foglalkozások után kis szünetet tartunk, majd pedig folytatjuk a programot a maszáj falu vezetőjével és a két harcossal, akik egy tanzániai kis faluból jönnel el hozzánk, hogy megosszák velünk azt a több ezer éves kultúrát, hagyományt, tudást és bölcsességet, amit apáról fiúra örökítenek át generációról generációra. Betekintést kaphatunk első kézből annak az egymillió maszájnak az életéről, belső, független rendszeréről, szokásaikról és szertartásaikról, akik az anyaföldön élnek, ott, ahonnan sokak szerint maga az emberiség, az emberi lét elindult egykor ezen a bolygón…

White Paradise Boutique Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

6. nap I Augusztus 18.

Delfinekkel úszás az óceánban és hajós szafari lakatlan szigettel

Ma megismerjük más szempontból is Zanzibár természeti csodáit és erejét. Kis buszozás után a sziget déli részéről csónakokkal bemegyünk az óceán egy olyan különleges részére, ahol a szabadon élő delfinekkel tudunk úszni, találkozni és együtt lenni a természetes otthonukban. Snorkelingezés lesz, azaz búvárszemüvegben és pipában láthatjuk őket.

Korán reggel indulunk, hogy elérjük a delfineket mielőtt messzebbre úsznának az óceánban. A Kizimkazi öböl két delfin fajnak is otthont ad. Kis csónakokkal fogunk a delfinek után menni és amikor lehetőség adódik rá beugrunk, megcsodáljuk őket a természetes élőhelyükön és “együtt” úszunk velük. Ők lesznek a gyorsabbak.

Különleges dolog így együtt lenni a föld talán legintelligensebb állataival.

Ezt követően átmegyünk egy másik kikötőbe, hajókra szállunk és indul a Szafari Blue. Ez Zanzibár talán legszebb túrája! Lakatlan szigetek, homokzátony, érintetlen területek és olyan színei a természetnek, melyeket talán még sosem láttunk. Az egyik szigeten ízletes grill ételeket készítenek majd nekünk a helyiek, és lesznek friss gyümölcsök és italok is.

Ezt követően kapcsolódhatunk egy, a szigeten élő 500 éves Baobab fával is. Ennek a speciális fának a rövid története az, hogy egyszer egy viharban már kidőlt, és úgy tűnt, hogy elpusztul. De annyira nagy volt benne az élni akarás, hogy a mai napig él és virul. Ezeknek a fáknak az életkora elérheti az 1,500 évet! A naplementében térünk majd vissza a hotelbe.

A visszaúton hajókázás a naplementében és vízállástól függően megállunk egy lakatlan szigeten pár órára…

A vacsorát már a hotelben töltjük el.

White Paradise Boutique Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

7-9. nap I Augusztus 19~21.

A természeti népek hagyatéka, tanítások és meditációk

Folytatjuk a délutáni meditációkat, mantrákat és tanításokat, a szertartásokat, a természeti népek hagyatékának és tanításainak átadását.

A változás egyszerű és egyben nagy kihívás. Nagyon sok bátorság szükségeltetik hozzá és véget nem érő kitartás. Az a változás, ami kevés fájdalommal jár, az kis változás. A valódi változáshoz a fa lehulló gyümölcséből először a magvaknak kell a földbe jutni, majd új fának kell sarjadni. Megszületsz diófának, a képesség és a tehetség ami benned van, ezen program szerint tudna szárba szökkenni. Viszont a neveltetés és egyéb társadalmi hatások következtében szilvafának ismered meg magad. Vigyázz, mert nem csak a társadalom a ludas! Te is benne vagy a játékban! A változásokat ez a hamis azonosulás teszi fájdalmassá, mert a természet elkezdett visszaterelgetni az eredendő létezésedbe. A valódi változás legtöbbször fájdalommal jár és szinte mindig észrevétlenül kúszik be az életedbe. Egy szerelem, betegség, vagy hatalom, jólét és elismerés formájában. A fájdalom jogos jelzés és jelzi számodra, hogy állj meg és maradj csendben. Csak figyelj. Áldozz, majd szentelj magadra is időt. Ha nincs azonosulás, nincs gondolat. Ha nincs gondolat, nincs gond. Ha nincs gond, nincs fájdalom. S ha nincs fájdalom… Három dolog marad biztos az életedben, a örök Változás, a Jelen pillanat és Te. Tehát amikor a változás kopogtat nálad, nyiss ajtót, mert különben a kéményen fog bekúszni.

  1. nap, 19-én egész napos túra: A reggelit követő útunk célpontja a Fűszer túra, de előtte meglátogatunk még egy helyi iskolát, ahol átadhatjuk az ajándékainkat az ott tanuló kis nebulóknak. Zanzibár volt az egykori fűszer kereskedelem központja, a világ legnagyobb fűszerszigeteként tartották számon. Most is számtalan fűszerféleséget termesztenek a szigeten és exportálnak is innen a világ számos pontjára. A mindennapjainkban szereplő fűszereken túl az indiai konyha fűszereinek szinte minden fajtájával megismerkedhetünk. A túrán ízlelhetjük, szagolhatjuk, és meg is vásárolhatjuk az egyedi fűszereket és gyümölcsöket.

Ebéd a fűszertúra területén, majd Zanzibár Citybe megyünk, azon belül is az óvárosba, Stone Townba. Az óváros híres az ománi szultán által épített palotáról, Freddie Mercury szülőhelyéről, a piacáról és fűszer kereskedelméről. Itt először kis hajókra szállunk és átmegyünk a közeli Börtön-szigetre. A nevéből adódik, hogy egy börtön épült itt, ám sosem használták ezt a börtönt börtönként. A sziget másról lett híres. Történetesen 1920 körül a Seychelles-szigetek kormányzója néhány aldabrai óriás teknőst küldött zanzibári kollégájának ajándékba, aki a Changuu, azaz Börtön szigeten szállásolta el őket. Itt annyira jól érezték magukat, hogy ma egy több száz fős populáció él a szigeten. A legidősebb 197 éves! Testközelből találkozhatunk a tekikkel és meg is etethetjük őket. A Börtön-szigetről visszamegyünk Stone Townba és belekóstólunk az afrikai nyüzsgő életbe. Sok érdekességet tartogat ez a program is számunkra. Nagy élmény a helyiekkel való találkozás ebben a környezetben is.

White Paradise Boutique Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

10. nap I Augusztus 22.

Tarangire szafari Tanzánia, éjszaka a nemzeti parkban

Azokkal, akik jönnek a három napos szafari túrára Tanzániába, kora reggel elindulunk a reptérre, ahonnan egy rövid repülőút után megérkezünk Afrika egyik legszebb országába. A reptéren privát terepjárók várnak minket és megkezdődik a kalandtúra! Elmegyünk a Tarangire Nemzeti Parkba ahol zsiráfok, elefántok, zebrák, leopárdok, gazellák, vadkutyák, különleges madárfajok és más állatok várnak minket a természetes élőhelyükön. Az egész napot, sőt az éjszakát is itt fogjuk tölteni majd kényelmes sátrakban, ahonnan teljes testközelből megtapasztalhatjuk és átélhetjük az állatok közelségét és a természetvédelmi park erős és különleges energiáját. Természetesen mindenhol maximális biztonságban leszünk, éjjel-nappal tapasztalt őrök vigyáznak majd ránk.

Az ebédet és a vacsorát egy egy különleges helyen, a rezervátum területén fogjuk elfogyasztani. Saját szakácsunk lesz végig Tanzániában, szuper afrikai ételeket készít majd nekünk!

Tarangire camp site, Tanzania

Szálloda elérhetősége: kattints ide

Akik Zanzibáron maradnak, rájuk 3 napos pihenő vár szabad foglalkozással, gyakorlással, relaxációval és az Indiai-óceán csodáival.

11. nap I Augusztus 23.

Ngorongoro szafari, vulkáni kráter, Manyara-tó távolról

Reggeli után újra terepjárókba szállunk és elindulunk Ngorongoro Nemzeti Parkba, mely a Szerengeti ökoszisztéma és az UNESCO világörökség része. Itt a világ legnagyobb vulkáni kráterében kialakult tavat fogjuk meglátogatni. A kráter egy hatalmas vulkán felrobbanása és összeomlása után keletkezett 2-3 millió évvel ezelőtt, amelynek környékén környékén 25 000 állat faj él, többek között itt van a legsűrűbb oroszlán populáció is. Találkozhatunk továbbá afrikai elefánttal, kaffer bivallyal, leopárddal, orrszarvúval, vízilóval, gnúval és más különleges állattal is.

Ebéd a rezervátumban egy olyan helyen, amire minden valószínűség szerint még nem volt példa az életünk során. Vacsora már a hotelben.

Amani na Upendo Resort, Tanzania

Szálloda elérhetősége: kattints ide

12. nap I Augusztus 24.

Biciklis falu látogatás és vásárlás, repülés vissza Zanzibárra

Reggeli után biciklikre pattanunk és egy másik szemüvegen keresztül nézzük majd meg az embereket, a tájat és a falut. Mexikóban ez a biciklis túra nagy élmény volt, mindenki szerette, így gondoltuk Afrikában is csinálunk egy ilyet. A faluban lehetőség lesz kézműves termékeket, ruhákat és más vásárfiát venni. A falu látogatás úgy értendő, hogy a bicikli túra során amit látunk gyalog és a bicikliről. Nincs külön szervezett falu látogatás.

Ebéd a hotelben, aztán kis pihenő. Az utolsó járattal visszarepülünk Zanzibárra, ahol már várnak minket a buszok, hogy elvigyenek minket a hotelünkbe.

Vacsora a szokott helyen.

Tarthatunk majd élménybeszámolót a többieknek, ha valaki esetleg nem tartott velünk. Sok kalandos történetet tudunk majd megosztani, az egyszer biztos!

White Paradise Boutique Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

13. nap I Augusztus 25.

Kuza barlang túra és közös dobolás a helyiekkel

Az ember társas lény, egyik leghőbb vágya: hogy megérintsék és megérinthessen másokat, vagy egymás szemébe tudjanak nézni tisztán, őszintén, miközben feltétel nélküli elfogadásban és befogadásban vannak egymással. Manapság az „elidegenedés és elmagányosodás” korát éljük, meglehetősen ritkán találkozunk a szeretet e csodálatos kifejező eszközeivel. Kapcsolatok mennek tönkre, vagy el sem kezdődnek, mert nem tudjuk, mikor és hogyan fejezzük ki azt, ami bennünk van. Léteznek technikák, amelyek közelebb vihetnek minket ehhez a csodához. TE vagy saját magad gyógyítója!

Ebéd után pedig újabb kalandra fel! Elmegyünk a Kuza barlanghoz, ahol egy cseppkőbarlang és kristály tiszta vizű tó vár minket, hogy egyesüljünk velük. Átvesszük az energiájukat, ők pedig a miénket, megtisztítva ezáltal minket a számunkra felesleges blokkoktól, lerakódásoktól, elakadásoktól. Mély, belső kalandok indulnak el egy olyan helyen, ahol a Földön élő első emberi faj egyedei élhettek korábban. A tisztulás után a barlangból származó régészeti leleteket nézünk majd meg. Végezetül pedig egy nagy közös dobkört indítunk, ahol a helyiek tanítanak majd nekünk ősi, törzsi ritmusokat!

Vacsora és szabad program a hotelben.

White Paradise Boutique Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

14. nap I Augusztus 26.

Összefoglalás és záró szertartás az óceán parton dobosokkal

A mai napon összefoglaljuk az eddig tanultak, sokat gyakorlunk, hogy kellően elmélyüljenek a gyakorlatok, és otthon is a segítségünkre legyenek.

Este a naplementekor az óceánparton tartjuk meg a záró szertartást egy hatalmas tábortűz mellett. A szertartás segít a kívánságainkat eljuttatni az égbe és azon túl is, ahol a szellemek, az égi segítők a segítségünkre lesznek abban, hogy mindezek megvalósuljanak. A szertartás után afrikai törzsi dobosok jönnek, és zenélnek nekünk. Mi pedig táncolunk a tűz körül a fehér homokban és a csillagok fényében, miközben mindezt az India-óceán morajlása festi majd alá. Felejthetetlen élménynek ígérkezik…

White Paradise Boutique Resort****

Szálloda elérhetősége: kattints ide

15. nap I Augusztus 27.

Utolsó séta a parton, zárókör és készülődés

Délutaán megtartjuk a zárókört a szokásos helyünkön. Itt lehet majd talán először nyilvánvalóan észrevenni a különbséget  a nyitókörben elhangzottak és a most elhangzó dolgok között: az érzések, a gondolatok, az energiaszint, a boldogság érzés, a tudatosság, az önmagunkról alkotott kép, a saját helyünk megítélése a világban egy teljesen más szintre kerül. Az előző út sokaknak életük legmeghatározóbb útja, élménye és tapasztalata lett.

Máshogy látják már az életüket, a szerepüket, az életfeladatukat, az emberi kapcsolataikat, a lehetőségeiket, egyszóval szinte mindent. Ez várható most is.

Az egész napunkat a hotelben töltjük még, csak másnap kora reggel búcsúzunk ettől a csodálatos helytől, az emberektől, az óceántól, a fehér homokos parttól, a pálmafáktól. De legfőképpen régi énünktől, akit a szigeten hagyunk!

Lesz időnk még pihenni, összepakolni a bőröndöket, mert csak másnap kora reggel indulunk a reptérre.

16. nap I Augusztus 28.

Repülés Magyarországra

Kora reggeli indulás a reptérre, majd repülés Dubajon keresztül az Emirates FlyDubai járatával Budapestre. Érkezés Magyarországra a késő esti órákban. Itthon pedig megoszthatjuk a családdal, barátokkal, munkatársakkal, ismerősökkel azt a bennünk megnövekedett energiát, hálát, szeretetet és tiszteletet, amit az út után érzetünk és tapasztaltunk minden szinten.

“Több ezer gyertyát gyújthatnak meg egyetlen gyertyáról, de a gyertya életét nem fogják megrövidíteni. A boldogság sem csökken soha azáltal, hogy megosztják.”
Buddha

Azt kívánjuk neked, hogy sokszorozódjon a boldogság benned, miközben te is megosztod mindazt a szépet, csodásat, örömtelit és boldogot, amit ezen a misztikus utazáson megéltél, megtapasztaltál és a részeddé vált.

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Felár ellenében lehetőség van egyágyas szobákra is.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

NÉZD MEG VELÜNK A CSODÁS ZANZIBÁRT!

Járd be velünk te is ezeket a csodálatos helyeket.
Jelentkezz 2024.05.31-ig!
A Misztikus Zanzibár Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.

Mindaz amire vágysz

Akik már átélték

“Sokkal többet kaptam ettől az utazástól, mint valaha is gondoltam volna. Minden egyes program egy csoda volt számomra. Hálásan köszönöm!”
L. Eszter

Most biztos kacagni, vagy homlokot ráncolni fogtok, de leírom: a spiritualitásról mindig azt hittem, hogy valami ezoterikus kapaszkodó a való világban kissé sikertelen, klimaxos nőknek, avagy fiatalabbak esetén szívjunk füvet és élvezzük a tökig érő gazt a kertben az elfogadás nevében… Ehelyett kiderült, hogy ez roppant magas szintű tudatosságot és szellemi-lelki igényességet jelent, mely sorsdöntő hatású az ember boldogulásában. Ahogy mondtam, életem legkülönlegesebb utazása! Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy odakeveredtem Zanzibárra. A tanultak szellemében már hajlamos vagyok elhinni, hogy ez nem egy véletlen műve volt. 😉 A helyszín pazar volt, egy földi paradicsom, a tanításokon élvezettel vettem részt, mindent nagyon köszönök! Különösen tetszett, hogy nem ex-katedra jelleggel oktattatok, hanem segítő szándékú jóbarátként osztottátok meg velünk a ti életutatok során szerzett tapasztalataitokat!

N. Ferenc

“Köszönöm szépen, élményekben gazdag utazás volt! Nagyon sokat tanultam, hasznos volt, és nagyon jó volt együtt lenni veletek ezen a csodálatos utazáson, köszönök mindent!”
Z. Judit

Többet adott, mint amit el mertem képzelni. Voltam már többször utazáson. De azt eddig nem sikerült megtapasztalnom, hogy olyanokkal utazzak, akik valóban figyelnek rám. Fantasztikusak vagytok. Minden szertartás adott valamit, amit elvihetek és ez felbecsülhetetlen érték számomra. Ennyit nagyon rég nevettem. A többiek is nagyon helyesek voltak és az a közvetlenség, amit ott megélhettem, az elképesztő volt.”

K. Piroska

“Rendezvényszervezésből diplomázott gyakorlott szakemberként sem tudtam volna lazább, precízebb, körültekintőbb programot, utazást összehozni, megszervezni és lebonyolítani. A lelketek is benne volt. A szervezett programok mellett volt énidő is, ami nagyon fontos. Gratulálok.”
H. Tünde

Nagyon sokat tanultam az utazás alatt. Egyrészt a tanítóktól, másrészt az ott élő emberek léthez való viszonyulásából. Erőteljes pozitív életszemlélet hatotta át ezt a két hetet. Megtanultam, hogy ne ragadjak meg olyan élethelyzetben, ami nem szolgálja az épülésemet. Köszönöm Nektek.

S. Margit

Az álmaidon dolgozunk

Zanzibáron és Magyarországon is elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindent
megtegyünk a te életre szóló utazásod és a mély belső átalakulásod érdekében.

Parino Ndiriamba

Maszáj törzs és a falu vezetője, Tanzánia

Amikor 13 évesen lándzsával és egy késsel elejtettem egy oroszlánt, hogy harcos legyek, akkor harcossá váltam. A törzsem és a falum védelmezőjévé. Ezt követően a bölcsek mást is láttak…
Arról mesélünk majd, hogy víz és áram nélkül hogy lehet életben maradni, bízva Ngai-ban, az egy Istenben.

Jászberényi Tamás

A Misztikus Utazások alapítója és vezetője

Az utazást, mint belső és mint fizikai élményt, s mindezek fontosságát szeretném átadni mindenkinek, aki a velünk tart. Csakúgy, mint a szabadság érzését, amely nem csak a fizikai korlátozások megszűnését jelenti, hanem egyben felszabadulást is az elme hamis uralma alól. Hogy végre a saját életünket éljük…

ELVISZÜNK TÉGED IS, TARTS VELÜNK!

A Misztikus Zanzibár Utazást neked állítottuk össze, hiszen azért vagy itt, mert érdekel. 🙂
Jelentkezz 2024.05.31-ig!

Mielőbb hozd meg a döntést és elviszünk téged is.

Ismerj meg bennünket!
Múlt, jelen, jövő

Több mint 20 év szoros kapcsolat a keleti országokkal és kultúrákkal, több mint 50 személyesen meglátogatott ország, misztikus utazások több kontinensen, spirituális kutatás, önismereti munka, szertartások, böjtölések és elvonulások tapasztalatát és évezredek távlatán átívelő sámán hagyományokat egyesítettük, hogy ez az út megvalósulhasson.

Küldetés és Vízió

A saját álmaink után szeretnénk megvalósítani mások álmát is. Írások, filmek, elbeszélések helyett teljes valójában mutatjuk meg Zanzibárt. Emellett minden résztvevőt támogatunk abban, hogy egy teljesebb képe legyen önmagáról, az irányító gondolatokról és szokásokról, arról, hogy mindezeket hogy tudja saját maga irányítani, befolyásolni és uralni. Azért, hogy mindenki azt az életet tudja élni, amit megálmodott magának, amiért ide született, amiért érdemes felkelni minden nap.

A küldetésünk, hogy megtörténjen az a kattanás minél több elmében, tudatban vagy bárhol ott legbelül. Amikor felteszi valaki a kérdést: Miiiii vaaaaaaan!? Mit csináltam eddiiiiig!? Miért pont ííííííííígy!? Mert ezeknek a kérdéseknek még akkor is van létjogosultságuk, amikor úgy érezzük, hogy minden a legnagyobb rendben van. Vagy mi már mindent tudunk. Hiszen mindig van hova fejlődni, mindig találunk javítandó gondolat mintákat, szokásokat vagy éppen hiedelmeket. Mindig tudunk újat tanulni. Egészen a felébredésig. És ami talán még ennél is fontosabb az az, hogy akkor innetől más kérdéseket tegyünk fel: Hogyan tovább? Hogy tudom úgy alakítani az életemet, hogy az tényleg a boldogságomat szolgálja? Hogy tehetem meg mindezt úgy, hogy nem távolodok el azoktók, azaz közel maradnak hozzám azok, akik igazán fontosak nekem?

Szóval a lehetőség adott, rajtunk áll, hogy mit kezdünk vele…

“A törekvő szívnek nem szabad barátságot kötnie a halogató értelemmel.”
Sri Chinmoy

Megértve kicsit jobban magunkat illetve feltöltekezve a sok szép és hasznos tapasztalástól, a Zanzibáron felhalmozott belső erőt és energiát hazaérkezve be tudjuk áramoltatni a saját, mindennapi életünkbe. Így egyre sikeresebben, boldogabban és egészségesebben élhetjük az életünket. A gyokorlások és a tudatos jelenlét, a figyelem által felismerhetjük a hasztalan, idejét múlt rutinokat és szokásokat, amelyek eddig gátoltak abban, hogy azok legyünk, akik valójában vagyunk, hogy azt az életet tudjuk élni, amiért ide jöttünk a Földre. Lehetőségünk lesz rá, hogy lecseréljük ezeket mintákat, és a rendelkezésünkre álló eszközökkel egy új életet kezdhetünk még ebben a testben. Képesek lehetünk egy boldogabb életet álmodni magunknak és meg is valósítani mindazt.

Így méltók leszünk a sorsunkra.

S hogy mindezt meg tudjuk osztani másokkal is! És egy kicsit jobb lesz a világ…

Csatlakozz a csapathoz te is!

Tedd meg az első lépést
életed nagy útján

Jelentkezz 2024.05.31-ig!

A Misztikus Zanzibár Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged
csatlakozni.

Életed nagy lehetősége vár rád, ne maradj le! Ez jár neked.

G

MOST 200.000 FT ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNNYEL:

711,000 Ft helyett most 511,000 Ft + 2,660 USD/fő 2024.05.31-ig történő befizetés esetén.
Ezt követően a teljes áron való jelentkezés 2024.06.30-ig.

+1000 USD felár helyett most AJÁNDÉK DELUXE LUXUS BUNGALÓK MINDEN JELENTKEZŐKNEK! (csak 11 db van belőle!)

A 3 napos szafari díja Tanzániában a meghirdetett programmal: +1,100 USD/fő

F

A részvételi díj tartalmazza: Light all inclusive (napi 3x főétkezés + az étkezések között ásványvíz és helyi frissítő italok), ősi szertartások az elemekkel, tanítások a természeti népek hagyatékával, meditációk, gyakorlások, előadások, emlékeztetések, folyamatos természeti jelenlét, tisztító gyakorlatok, különleges szembesülés valódi lényünkkel, megtapasztalások önmagunkról, tanulás, elfogadás, azonosulás a természettel.
Továbbá a nemzetközi repülőjegyek, adók és reptéri illetékek, transzferek, belépők, helyi idegenforgalmi adók és idegenvezetők.

A részvételi díjban benne vannak a következő túrák is:

Iskola látogatás
Fűszer túra kóstolással és ebéddel
Úszás delfinekkel az India-óceánban
Szertűz és szertartás az óceánparton
Börtön-sziget szárazföldi óriásteknősökkel
Kuza barlang föld alatti tóval és közös dobolással
Záróbuli tábortűzzel az óceánparton afrikai dobosokkal
Safari Blue, azaz hajós szafari ebéddel és lakatlan sziget túrával
Stone Town város látogatás + Freddie Mercury szülőháza (opcionális)

A részvételi díj NEM tartalmazza
A borravalókat (50 USD), a vízum díját (50 USD), az esetleges biztosítások díját és tesztek költségét.

Igény esetén a sztornó + BBP (Baleset, Betegség, Poggyász) biztosítás ügyintézését ingyenesen vállaljuk.

Nincsenek rejtett kiadások!

Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

Az utazáshoz feltétele a haza érkezéstől számított hat hónapnál hosszabb érvényességű útlevél.  Minimum létszám 25 fő.

Erősítsd meg foglalásodat vagy írj nekünk!
Zanzibár utazás 2024

A helyedet az alábbi módon biztosíthatod

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. Válaszd ki, hogy „foglalás megerősítése” vagy „érdeklődés”!
3. Küldd el nekünk az „Elküldés” gombbal
4. Kollégánk hamarosan felhív, hogy minden részletet megbeszéljetek
5. ​A foglalásodat 40% előleg befizetésével tudod véglegesíteni.

Elérhetőségek

Repjegyek és biztosítások:
Utazom.com Kft. utazási iroda
Engedélyszám: U-001218
zsolt.petho@utazom.com

Szállás, étkezés és földi szolgáltatások:
Tlapnet Company Limited, Zanzibar
P.O. Box 3989
Registration number: 128-670-343

Misztikus információk:
+36 30 9933 166 vagy +36 20 289 2808
Ahol már beszéltek rólunk

Média megjelenések

Akikkel megvalósul az álom

Partnererünk

MISZTIKUS.ZANZIBÁR.UTAZÁS.

16 napos misztikus utazás Afrika keleti partjának egyik gyöngyszemére, Zanzibárra, a természettel egyensúlyban élő ősi népek hagyatékával és tanításaival, szertartásokkal, beavatásokkal, meditációkkal, öngyógyító technikákkal, sok sok nevetéssel, egy igazi csapattal, delfinekkel, dzsungellel, barlanggal és föld alatti tóval, lakatlan szigettel és a Hakuna Matata életérzéssel.

Egy LUXUS BUTIQUE HOTELBEN**** közvetlenül a fehér homokos óceánparton, egy tanzániai maszáj falu vezetőjével és két maszáj harcossal.