Misztikus.India.Utazás.

Misztikus.
india.
Utazás.

„OTTHON A VILÁGOT ISMERED MEG, UTAZVA ÖNMAGADAT.”

Hamvas Béla

15 FELEJTHETETLEN NAP PROGRAMOKKAL ÉS TELJES ELLÁTÁSSAL

Misztikus India Utazás

15 napos misztikus körutazás Dél-Indiába az 1000 éves templomok, szentélyek, jógaközpontok és ashramok földjére zarándokúttal, ősi szertartásokkal, beavatásokkal, szent helyekkel, különleges erőterekkel, poojákkal, karma tisztító gyakorlatokkal, nagyon jó, 4*-os szállodákkal, csodálatos természettel, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel egy 4* resortban közvetlenül az Indiai-óceán partján.

Mindezt két helyi Szvámi kíséretében…

Jóval a monszun időszak előtt (októberben kezdődik) és magyarországi, normál nyári hőmérséklettel!

Időpont: 2022. Augusztus 3-17.

All in One, azaz Minden Egyben:

Teljes ellátás, friss gyümölcsök, korlátlan palackozott ásványvíz, repülőjegyek, reptéri illetékek, a meghirdetett programok és szertartások, beavatások, a tisztító gyakorlatok, meditációk, a templomi felajánlások, transzferek, riksák, idegenvezetőket és belépők.
Továbbá személyes beszélgetések és tanácsok a szvámiktól.

AZÉRT ÉRZED A HÍVÁST, MERT ITT A HELYED. MEGÉRDEMLED.
ÉLETED NAGY UTAZÁSA VÁR RÁD, GYERE ÉS TARTS VELÜNK TE IS!
SZERETETTEL VÁRUNK
❤️

Különleges út

Helyi szvámi (hindu mester) kíséretében közelebbről is megismerkedünk Dél-India Tamil Nadu régiójának rejtett kincseivel, akár négyszemközt is beszélgethetünk a szvámival, komoly belső munkán és tisztuláson megyünk végig, melyek végül feltölthetnek minket erővel és energiával. Olyan helyekre viszünk, ahol a csapaton kívül szinte nem is lesz turista, megtapasztalhatod az igazi Indiát, a spiritualitás egy másik nézőpontjából, megfűszerezve a Tamilok kedvességével és szeretetével.
Az út során lehetőség lesz élő pálmalevél olvasásra, szemtől szemben a szvámival, kézben tartva a saját pálmaleveledet, továbbá a személyes pooják elvégzéséhez is tudunk segítséget nyújtani.

Áldások

Beszélgetünk a helyi lakosokkal, megismerkedünk hagyományaikkal, szokásaikkal, mindennapi életükkel. Testközelből tapasztalhatjuk meg a különleges helyek még különlegesebb energiáit, a varázslatot és a misztikumot egyszerre. Dél-Indiába tett látogatásunk olyan áldásban is részesíthet minket, amely egy életre megváltoztathat bennünket, megváltoztathatja az élet és saját magunkhoz való hozzáállásunkat. Az élet legváratlanabb pillanataiban kapjuk a legnagyobb áldásokat, onnan, ahonnan a legkevésbé számítunk rá…

Pihenés

Az út egyik fő célja pedig éppen az, hogy minél többet legyünk jelen az adott pillanatban, tevékenységben, szituációban. A tudatos jelenlét megtapasztalása igen sok energiával tölt fel minket, így a kipihentség érzése hamar utolérhet bárkit. És minél több időt töltünk a jelenben, annál kipihentebbek leszünk. A testet, lelket, szellemet megérintő, felejthetetlen körút végén pedig 3 napos pihenés egy 4* úszómedencés resortban az Indiai-óceán partján. Itt lesz időnk elmélyíteni magunkban a megtapasztalt és megélt történéseket, élményeket, és az ezekből nyert energiát meg tudjuk majd osztani otthon a szeretteinkkel, barátainkkal és munkatársainkkal is. A lágy óceáni szellő simogatása búcsúztat majd bennünket a csodálatos élményektől, Indiától, és a régi énünktől, akit itt hagyunk Indiában.

RÉSZLETES PROGRAM, MENETREND ÉS HELYSZÍNEK

Misztikus India Utazás

Mindenkinek ajánljuk, aki szereti Indiát vagy szeretné megismerni Indiát egy különleges módon, aki még nem volt Indiában, vagy aki volt már, csak nem velünk, aki szereti megismerni mások kultúráját, aki szereti a spiritualitást, a varázslatot és a misztikumot, aki szeret utazni, akit hajt a tettvágy és szeretné jobban megismerni önmagát, vagy egyszerűen csak szeretne velünk tartani!

Részletes programok

1. nap ~ augusztus 3.

Budapest, Dubai és Chennai

Utazás az 5 csillagos Emirates Airways légitársasággal Dubaiba, ahonnan rövid várakozási idő után egyenesen Dél-India és egyben Tamil Nadu egyik nagyvárosába, Chennai-ba visz a gépünk.

2. nap ~ augusztus 4.

Chennai, Kumbakonam

A szvámi és lelkes csapata fogad majd minket és megkapjuk indiai földön az első áldást. Frissítők után buszra szállunk és elindulunk Tamil Nadu egyik városába, Kumbakonamba. Tamil Nadu India egyik legnagyobb állama, a népesség itt eléri a 80 millió főt, területe pedig 130,000 km2, ami kb. másfélszer akkora, mint Magyarország. A tamil kultúra igen régi, a tamil nyelv a világ klasszikus nyelveinek egyike, irodalma több mint 2000 éves. Ahhoz, hogy energetikailag a legerősebb és legfontosabb helyeit meg tudjuk látogatni, buszra kell szállnunk és utazni kell. Olykor sokat, máskor keveset. A mai útunk kb. 3-4 óra lesz. Útközben pihenünk a buszon, beszélgetünk, mantrázunk a szvámikkal, és közben befogadjuk a hely energiáit, rezgéseit. A mai út végén egy 4* úszómedencés hotel vár minket az Indiai-óceán partján, ahol elfogyasztjuk majd az első nagyon finom indiai ebédünket. Délután úszkálhatunk, pihenhetünk és naplemente előtt megtartjuk a nyitókört, ami keretet ad ennek a csodálatos útnak. Ezt követően vacsora, utána pedig a jól megérdemelt alvás következik.

RKN Beach Resort 4*

Szálloda elérhetősége: kattints ide

3. nap ~ augusztus 5.

Kumbakonam, Thirubuvanam és Swamimalai

Reggeli után Thirubuvanam-ba megyünk (kb. 3 óra) az ottani világhírű Shiva templomba, ahol csak a mi csoportunknak tartott Tűzszertartáson veszünk rész, melyet szanszkrit nyelven tartanak majd a szerzetesek, és külön mantrázzák mindenki nevét egyesével egy több mint 1000 éves templomban! Ami még érdekessége a mai szernek, hogy kis hazánkért, Magyarországért is tartjuk. Nagyon erőteljes szertartás.

Ebéd és délutáni pihenés a medencés szállodánkban.

Este Swamimalaiba megyünk (kb. 20 perc) az ottani Kartik, vagy más néven Murugan templomba. Kartik a háború istene, Shiva és Parvati fia és Ganesha testvére a hindu mitológiában. Kartik a harcos férfi energiát képviseli, melyben egyesül az öt elem és a tiszta tudatosság ereje.

Shiva tűzszertartás: segíthet megtisztítani az egót és a karmát, továbbá segíthet kijönni a pénzügyi problémákból, a rontásból, átok alól és az ellenséges kapcsolatokból, helyzetekből.

Kartik szertartás: segítheti a sikeres üzleteket, a boldog házaséletet és párkapcsolatot, valamint a gyermekáldást.

Hotel Mayapuri Amira 4*

Szálloda elérhetősége: kattints ide

4. nap ~ augusztus 6.

Tanjore, Karaikudi és Rameswaram szigete
Reggel egy hosszabb út vár ránk egészen Rameswaram szigetéig. Útközben megállunk még Tanjore városában, a híres Shiva templomnál, ami a Világörökség része lett. Itt csak turistáskodni fogunk. 🙂 Utána Karaikudiban ebédelünk egy igazi tamil étteremben, ahol a helyiek is esznek, ami egy igazi kulináris élmény lesz. Az étterem a Chettinad palota mellett található!

Rameswaram Dél-India legkeletibb része, gyakorlatilag egy kis sziget, melyet egy 2 km hosszú híd köt össze a szárazfölddel. Valaha innen indult Ádám-hídja és kötötte össze Indiát Sri Lankával. Ezen keresztül vándoroltak át a Tamilok is Sri Lankára évszázadokkal ezelőtt. Ez a varázslatos hely olyan erős Dél-Indiában, mint Észak-Indiában Varanasi. Életében egyszer minden indiai ember igyekszik eljutni ide, vannak akik hónapokig zarándokolnak azért, hogy tiszteletüket tegyék itt, imádkozzanak és részt vegyenek azokon a szertartásokon, amiken mi is részt fogunk venni!

Este meglátogatjuk a Shiva templomot, ahol egy nagyon erős karmatisztító szertartáson veszünk részt. Itt 22 szent kútból egyenként programozott, felszentelt vízzel tisztítanak meg minket. Egyedülálló élmény…

A 22 szentelt vizes szertartás segíthet megtisztítani a lelkünket és az előző életeink karmáját.

JKR Resort 4*

Szálloda elérhetősége: kattints ide

5. nap ~ augusztus 7.

Hajnali lélek szertartás az óceánparton és Danushkodi

Hajnalban, reggeli előtt napfelkelte az óceán parton, ahova riksával érkezünk majd meg. A halott hozzátartozóink lelkét tisztítjuk meg és engedjük őket útjukra egy ősi szertartás segítségével. Szép és megható ez a szertartás.

Reggeli a hotelben és utána irány Danushkodi, azaz India vége! (kb. 30 perc) Ez az a pont, ahol véget ér India és ahonnan Sri Lanka csak 24 km. Megnézzük a 1964-es ciklonban elpusztult város romjait is. Itt ér össze a Bengáli-öböl és az India-óceán. Nagyon különleges hely még Indián belül is, sokáig nem vezetett ide út…

Ebéd a hotelben és utána egész délután pihenés, szabadprogram, medence, ejtőzés és szieszta…

A hajnali szertartás segíthet méltó búcsút venni elhunyt szeretteinktől, hogy lelkük szabadon távozhasson.

JKR Resort 4*

Szálloda elérhetősége: kattints ide

6. nap ~ augusztus 8.

Karaikal és bazár látogatás

Reggeli után tovább utazunk Karaikalba (kb. 6 óra), útközben ebéd, majd érkezés Karaikalba a délutáni órákban. A Szaturnusz templomba csak másnap megyünk, így délután lehetőség nyílik a nagyobb vásárlásra. A városban számtalan üzlet található. Ruha üzletek, cipő, ékszer, és souvenir boltok. A vásárláshoz riksákat fogunk rendelni a hotelhez és ki ki a maga kedvére és vérmérséklete szerint tudja majd el tölteni a szabadidejét vásárlással.

Vacsora a hotelben, majd pedig élvezhetjük a hotel tetején található medencéket a kilátást és egymás társaságát.

Hotel AVS Imperiaa

Szálloda elérhetősége: kattints ide

7. nap ~ augusztus 9.

Szaturnusz templom és Shiva szertartás

Reggeli után a Szaturnusz templomba megyünk (10 perc), amely igen erőteljesen képviseli ennek a bolygónak az energiáit, mint például felelősség, fegyelem, élethossz. Olyannyira erős a hely, hogy a helyiek szerint, ha egy műhold elhalad a templom felett, arra az időre megszűnik a jeladás a műholdról. Itt egy Szaturnusz szertartáson veszünk részt.

Ebéd hotelben, délután pihenés, medence és ahogy ismerjük az embereket, lesz még vásárlás 🙂

Vacsora előtt egy Shiva szertartásra megyünk Thirukadaiyur városába. A város illetve a templom csak 20 km-re van a hoteltől, így oda is gyorsan el fogunk jutni.

A Szaturnusz szertartás segíthet megóvni minket mindenfajta negatív hatástól. A Shiva szertartás segíthet a hosszú, boldog élet elérésében.

Hotel AVS Imperiaa

Szálloda elérhetősége: kattints ide

8. nap ~ augusztus 10.

Akasha szertartás és Thiruvannamalai
A mai nap reggelén Chidambaram-ba megyünk (kb.1 óra) a híres Akasha Templomba és egy speciális, csak a számunkra megtartott tűzszertartáson veszünk részt. A templom az Akasha, vagy ötödik elem energiájához van rendelve és úgy tartják a helyiek, hogy az energia az Univerzumból ezen a ponton lép be a Földre. Itt nemcsak magunkért, szeretteinkért, hanem egész Magyarország fejlődéséért és növekedéséért fogunk meditálni, felajánlásokat tenni, szertartást tartani. A templomban található egy színarany kupola is, amely 72,000 arany szeggel van rögzítve!

A szert követően ebéd a városban, majd elindulunk Tamil Nadu központi városába, Thiruvannamalai-ba (kb. 3 óra), amit a szentélyek, templomok és ashramok városának is neveznek.

Pihenő és vacsora a hotelben.

A mai szertartás jótékonyan hathat a családi életre és a spirituális energiákra.

Hotel Amoha 4*

Szálloda elérhetősége: kattints ide

9. nap ~ augusztus 11.

Zarándokút (Girivalam)
Délelőtt testileg és lelkileg is felkészülünk a zarándoklatra, majd délután egy közös meditációt követően elindulunk a szent hegy körüli zarándokútra és spirituális ünnepre, a Girivalamra. Aki szeretné, az a helyi hagyományokhoz híven mezítláb teheti majd meg ezt 14 km-es zarándok utat, mely egyszerre tisztíthatja meg a testet, a lelket és a szellemet.

Ezen az ünnepen 24 óra alatt több millió ember vesz majd részt, mely páratlan élményt nyújthat majd mindenkinek. Volt olyan alkalom is, amikor 15 millió emberrel együtt vettünk részt ezen a zarándoklaton. Magyar szemnek hihetetlenek ezek a számok, de igazak, és a sok ember ellenére minden rendben volt az egész csapattal végig a zarándokút során. Aki esetleg elfárad út közben, azt hazaszállítjuk. Úgy tartják, hogy az Arunachala körbejárása egyenértékű egy világkörüli úttal.

A mai zarándokút növelheti a spirituális erőnket és segíthet lebontani az EGO-t.

Hotel Amoha 4*

Szálloda elérhetősége: kattints ide

10. nap ~ augusztus 12.

Ramanashram, Skandashramam barlang és a Shiva komplexum

Reggeli után felmegyünk az Arunachala szent hegyen található barlangba, ahol a megvilágosodott Sri Ramana Maharshi 7 évig meditált. A barlanghoz közvetlenül a Ramanashramon keresztül jutunk el. A barlangban mi is meditálhatunk.

A visszaúton pedig egyéni meditáció és szabad program az Ashramban. Délután pedig Tamil Nadu legnagyobb Siva templom komplexumába megyünk egy szertartásra. A komplexum közvetlenül a szent hegy, az Arunachala lábánál található.

A mai zarándokút növelheti a spirituális erőnket és segíthet lebontani az EGO-t.

Hotel Amoha 4*

Szálloda elérhetősége: kattints ide

11-13. nap ~ augusztus 13-15

Mahabalipuram és az Indiai-óceán

Ezeken a napokon szabad program a beach resortban, ahol elmélyíthetjük az út során szerzett élményeinket, élvezhetjük a napsütést és az óceánt. A tapasztalatunk az, hogy ezen a három napon helyére kerülnek a dolgok, egy másik szemüvegen keresztül látjuk majd a világot és önmagunkat, más emberként érkezünk majd haza. Ezt a megnövekedett energiaszintet otthon meg tudjuk osztani a családdal, a barátok között és a munkahelyen egyaránt. És egy kicsit jobb lesz a világ…

Kényelmesebbé tettük a hazautazást! A megszokott délelőtti kijelentkezés helyett biztosítjuk mindenkinek, hogy csak a vacsora után, este 10 órakor kell elhagynia a szállást, így egész nap megtarthatjuk a szobánkat!

Ezeken a napokon a saját szertartásaink eredményeit élvezhetjük 🙂

Chariot Beach Resort

Szálloda elérhetősége: kattints ide

14. nap ~ augusztus 16.

Zárókör és hazautazás
Kényelmesebbé tettük a hazautazást! A megszokott délelőtti kijelentkezés helyett biztosítjuk mindenkinek, hogy csak a vacsora után, este 10 órakor kelljen elhagyni a szállást, így egész nap megtarthatjuk a szobánkat!

Délelőtt csinálunk egy meditációt és egy zárókört, keretet adva ezzel ennek a csodálatos útnak. Itt mindenki megoszthatja azokat az élményeket, érzéseket, megtapasztalásokat, amik ez alatt a két hét alatt érték.

Ebéd a resortban, délután szabadprogram, napozás, óceán part. Az egész napot itt töltjük még! Vacsora után bepakolás, és késő éjjel elindulunk a reptérre, ahonnan kora hajnalban indul a gépünk Dubaiba. Érzékeny búcsút veszünk Indiától…

Elbúcsúzunk régi énünktől is, akit a Indiában hagyunk, és egy teljesen új emberként érkezhetünk haza.

15. nap ~ augusztus 17.

Hazaérkezés Budapestre

Mivel előző nap késő estig maradtunk a szállodában, ezért viszonylag frissen, tisztán, kipihenten és kevesebb várakozással tudunk nekivágni a hazaútnak Chennaiból Dubaion keresztül az 5 csillagos Emirates Airways menetrendszerinti járatával. Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

“A boldogság különös dolog: ha megosztjuk másokkal, megsokszorozza önmagát”
Paulo Coelho

Azt kívánjuk neked, hogy te is oszd meg mindazt a szépet, csodásat, örömtelit és boldogot, amit ezen a misztikus utazáson megéltél, megtapasztaltál és a részeddé, lényedé vált.

Infó

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Igény esetén lehetőség van egyágyas elhelyezésre felár ellenében.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

NÉZD MEG VELÜNK A CSODÁS INDIÁT

Járd be velünk te is ezeket a csodálatos helyeket!
Jelentkezz 2022. június 16-ig!
A Misztikus India Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.

Mindaz amire vágysz

Akik már átélték

“Mindennel elégedett voltam, nagyon jól éreztem magamat, fantasztikus programok voltak fantasztikus emberekkel. Az ellátás, az ételek, a napközbeni gyümölcsök, minden megfelelő volt számomra. Köszönöm.”
K. Ildikó

„Olyan átfogó képet kaptunk, amiről álmodni sem mertem volna. A pálmalevelek megérintése szinte csoda volt számomra”
P. Tibor

“Sok élmény, sok tanulás önmagamról. Nagy élmény volt ez a belső utazás! A szervezés tökéletes volt, az étkezések finomak voltak. Köszönet érte minden szervezőnek!”

R. Éva

“Csak felsőfokon tudok róla beszélni. Még jobban megbecsülöm és értékelem, amim van. A szertartások felemelők voltak, nehéz szavakkal leírni az érzéseket. Egyelőre felfoghatatlan, mekkora ajándék számomra ez az út. Hetek, hónapok kellenek hozzá. Annyi oldást, segítséget kaptam az életemhez, hogy úgy érzem, sokkal boldogabb élet lehetősége nyílt meg számomra.”

H. Andrea

“Sokat utazunk, ám ez az út kiemelt a megszokott világunkból, az egómból és azt az érzést adta, hogy most kezembe vehetem az életemet és a sorsomat. Most eljött az idő, hogy a megszokott útról egy számomra jobb, élhetőbb útra lépjek és ehhez a biztatást is megkaptam. Igyekszem ezt az érzést szívembe zárni és nem elereszteni, ápolni. Hálás köszönettel.”

J. Sylvia

Az álmaidon dolgozunk
Indiában és Magyarországon elkötelezettek vagyunk abban, hogy
mindent megtegyünk a te maradandó, felejthetetlen utazásod, és életre élményeid érdekében.

Palanisamy Chinnappa

a csoport helyi vezetője, szvámi

India spirituális oldaláról, a pálmalevelekről, az életünkről azért vagyok képes hitelt érdemlően beszélni, mert az emberiség szolgálatának szenteltem az életemet, és beavatást nyertem ezen tudás legnagyobb mélységeibe.

Jászberényi Tamás

a Misztikus Utazások megálmodója és vezetője

Az utazást, mint belső és mint fizikai élményt, és mindezek fontosságát szeretném átadni mindenkinek, aki a velünk tart. Csakúgy, mint a testi-lelki-szellemi fejlődés jelentőségét, a tudatos jelenlét megtapasztalását és mindezek integrálását a mindennapokba.

ELVISZÜNK TÉGED IS, TARTS VELÜNK!

A Misztikus India Körutat neked állítottuk össze, hiszen azért vagy itt,
mert érdekel India.
Jelentkezz 2022. június 16-ig!
Mielőbb hozd meg a döntést és elviszünk téged is.

Ismerj meg bennünket!

Múlt, jelen, jövő
Több mint 16 év szoros kapcsolat Indiával, spirituális kutatás, önismereti munka, évezredeken át tartó, apáról fiúra szálló szvámi hagyomány, valamint több mint 15 év utazásszervezési tapasztalatát egyesítettük, hogy ez az út megvalósulhasson.

Küldetés & Vízió

A saját álmaink után szeretnénk megvalósítani mások álmát is. Írások, filmek, elbeszélések helyett teljes valójában mutatjuk meg a misztikus India egy meghatározó régióját. Az ott rejlő titkokat, csodákat és az utcán heverő tanításokat egyaránt.

Mindezt azért, hogy az Indiában felhalmozott belső erőt és energiát hazaérkezve be tudjuk építeni a saját, mindennapi életünkbe, hogy sikeresebben, boldogabban, egészségesebben éljünk. S hogy ezt az egészet meg tudjuk osztani másokkal is.
És jobb lesz kicsit a világ…

Csatlakozz a csapathoz

Tedd meg az első lépést
életed nagy útján

A Misztikus India Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.
Jelentkezz 2022. június 16-ig!
Ne maradj le életed nagy lehetőségéről!
G
Részvételi díj:

633.000 Ft + 1.299 EUR/fő.
A fenti ár 40 fő esetén érvényes, egyébként +150 EUR/fő.

(360 napos Euró átlagárral számoltunk a portfolio.hu adatai alapján)

A pénzed és a befizetésed 100%-ban biztonságban van.

F
Az ár tartalmazza: a teljes ellátást, friss gyümölcsöket, korlátlan palackozott ásványvizet, a repülőjegyeket, a reptéri illetékeket, a meghirdetett programok és szertartások díjait, továbbá a tisztító gyakorlatokat, a meditációkat, a templomi felajánlásokat, a transzfereket, a riksákat, az idegenvezetőket és belépőket.
Minden egyben.

Külön fizetendő: az indiai vízum és igény esetén a sztornó és BBP (Baleset, Betegség, Poggyász) biztosítás.
A biztosításokhoz az ügyintézést ingyenesen vállaljuk!

Nincsenek rejtett kiadások.
Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

A jelenlegi jogszabályok értelmében az utazáshoz szükséges 1 db negatív PCR teszt, de az is lehet, hogy augusztusra már a teszt sem kell. Oltásra nincs szükség!

Az utazáshoz indiai vízumra van szükség melynek feltétele a haza érkezéstől számított hat hónapnál hosszabb érvényességű útlevél. A feltüntetett árakat min. 25 fő jelentkezése esetén garantáljuk. Ezektől eltérő esetekben az árak emelkednek.

Erősítsd meg foglalásodat vagy írj nekünk!
India utazás

A helyedet az alábbi módon biztosíthatod

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. Válaszd ki, hogy „foglalás megerősítése”!
3. Küldd el a foglalásod megerősítését az “ÜZENET ELKÜLDÉSE” gombbal
4. Kollégánk hamarosan felhív, hogy minden részletet megbeszéljetek

Elérhetőségek

Csoportos repülőjegy foglalás és biztosítások:
Utazom.com Kft. Utazási Iroda
Repülőjegy foglalási részleg:
zsolt.petho@utazom.com
Misztikus információk:
+36 30 99 33 166

Ahol már beszéltek rólunk

Média megjelenések

Akikkel megvalósul az álom

Partnerereink

MISZTIKUS.INDIA.UTAZÁS.

15 napos misztikus körutazás Dél-Indiába az 1000 éves templomok, szentélyek, jógaközpontok és ashramok földjére zarándokúttal, ősi szertartásokkal, beavatásokkal, szent helyekkel, karma tisztító gyakorlatokkal, nagyon jó, 4*-os szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel egy resortban közvetlenül az Indiai-óceán partján.

Mindezt két helyi Szvámi kíséretében…