Misztikus.India.Utazás.

Misztikus.
india.
Utazás.

„OTTHON A VILÁGOT ISMERED MEG, UTAZVA ÖNMAGADAT.”

Hamvas Béla

15 FELEJTHETETLEN NAP KÜLÖNLEGES PROGRAMOKKAL ÉS TELJES ELLÁTÁSSAL

Misztikus India Utazás

Szeretnél valami újat, máshogy utazni mint eddig, különleges és tartalmas utazást? Nagy változás előtt állsz az életedben vagy éppen utána? Új életet akarsz kezdeni? Akkor a legjobb helyen vagy!

15 napos misztikus körutazás Dél-Indiába, Tamil Naduba, az 1000 éves templomok, a szvámik, szentélyek, jógaközpontok és ashramok földjére zarándokúttal, ősi szertartásokkal, mélyebb kapcsolódással a tűz és víz elemhez, beavatásokkal, szent helyekkel, különleges erőterekkel, karmatisztító gyakorlatokkal, nagyon jó szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel egy luxus resortban az Indiai-óceán partján.

Mindezt két helyi szvámi (hindu mester) kíséretében… 

Időpont: 2024. Szeptember 7. és 21. között

Kiváló idővel, még az őszi monszun esőzések előtt!

A teljesség igénye nélkül a körút részét képezik a következő programok is:

Girivalam zarándoklat
Kilenc bolygó szertartás
Danushkodi, India legvége
22 szentelt kutas víz szertartás
Thiruvannamalai, a szent város
Rameswaram szigete és az Ádám-híd
Karaikal, Szaturnusz bolygó szertartás
Raman ashram látogatás és meditáció
Shiva tűz szertartás 1000 éves templomban
Tanjore, UNESCO vilgörökség Shiva templom
Arunachala szent hegy és barlang meditációk
Chidambaram, Akasha templom tűz szertartás
Hajnali halott lelkek elengedése szertartás az óceánparton

All in One, azaz Minden Egyben

A részvételi díj tartalmazza: Teljes ellátás italok nélkül, friss gyümölcsök, korlátlan palackozott ásványvíz a buszos utakon, repülőjegyek, reptéri illetékek és adók, a meghirdetett programok és szertartások, a zarándoklat, a beavatások, a tisztító gyakorlatok, a meditációk, a templomi felajánlások, transzferek, buszok, riksák, idegenvezetők és belépők.

Továbbá személyes beszélgetések és tanácsok a Szvámiktól.


Nincsenek rejtett kiadások és c
sak minimális költőpénzre van szükséged. Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

 

AZÉRT ÉRZED A HÍVÁST, MERT ITT A HELYED. MEGÉRDEMLED.


ÉLETED NAGY UTAZÁSA VÁR RÁD, GYERE ÉS TARTS VELÜNK TE IS!
SZERETETTEL VÁRUNK❤️

Különleges út

Helyi szvámik (hindu mester) kíséretében közelebbről is megismerkedünk Dél-India Tamil Nadu régiójának rejtett kincseivel, akár négyszemközt is beszélgethetünk a szvámikkal, komoly belső munkán és tisztuláson megyünk keresztül, melyek végül feltölthetnek minket erővel és energiával. Olyan helyekre viszünk, ahol a csapaton kívül szinte nem is lesz turista, megtapasztalhatod az igazi Indiát a spiritualitás egy másik nézőpontjából, megfűszerezve a Tamilok kedvességével és szeretetével.
Amennyiben korábban már volt pálmalevél olvasásod és kaptál indiai poojákat, azaz karmatisztító gyakorlatokat, amiket Indiában kell elvégezned, akkor megszervezzük neked (külön díj ellenében), hogy azokat is meg tudd csinálni, el tudj menni azokra a helyszínekre, szertartásokra vagy templomokba, ahova kell.

Áldások

Beszélgetünk a helyi lakosokkal, megismerkedünk hagyományaikkal, szokásaikkal, mindennapi életükkel. Testközelből tapasztalhatjuk meg a különleges helyek még különlegesebb energiáit, a varázslatot és a misztikumot egyszerre. Dél-Indiába tett látogatásunk olyan áldásban is részesíthet minket, amely egy életre megváltoztathat bennünket, megváltoztathatja az élet és saját magunkhoz való hozzáállásunkat. Az élet legváratlanabb pillanataiban kapjuk a legnagyobb áldásokat, onnan, ahonnan a legkevésbé számítunk rá…

Pihenés

Az út egyik fő célja pedig éppen az, hogy minél többet legyünk jelen az adott pillanatban, tevékenységben, szituációban. A tudatos jelenlét megtapasztalása igen sok energiával tölt fel minket, így a kipihentség érzése hamar utolérhet bárkit. És minél több időt töltünk a jelenben, annál kipihentebbek leszünk. A testet, lelket, szellemet megérintő, felejthetetlen körút végén pedig 3 napos pihenés egy 4* úszómedencés resortban az Indiai-óceán partján. Itt lesz időnk elmélyíteni magunkban a megtapasztalt és megélt történéseket, élményeket, és integrálni tudjuk magunkba. Így tisztább képet kapunk arról, hogy mit és hogyan érdemes máshogy tennünk majd ahhoz, hogy végre a saját életünket tudjuk élni. A lágy óceáni szellő simogatása búcsúztat majd bennünket a csodálatos élményektől, Indiától, és a régi énünktől, akit itt hagyunk Indiában.

MI IS EZ PONTOSAN? KINEK AJÁNLJUK? KI TARTSON VELÜNK?

Misztikus India Utazás

Mindenkinek ajánljuk ezt az utazást, aki érzi a belső hívást, aki szeretne nemcsak kívül, hanem belül is utazni, aki szeretne fejlődni, kiszakadni a komfortzónájából, aki szeretne felülni a saját élete hullámvasútjára, oda is az első sorba, és élvezni azt, ami történik vele, aki szeretné gyakoroloni az elfogadást, a hálát, a köszönetet, aki másra, többre vágyik mint egy hagyományos csoportos vagy magánszervezésű utazás, aki szeretne hindu szvámival együtt utazni, beszélgetni, meditáni, mantrázni, aki szeretne ősi szertartásokon részt venni, kalandozni Indiában, aki szeret sokat nevetni, vagy aki szeretne, aki szereti a meditációt vagy éppen most akarja megtanulni és aki szereti a spiritualitást.

Itt a helye annak, aki egy egzotikus utazást nem csak felszínes érzelmi regenerálódásra, hanem gyökeres változást adó, belső utazásra is felhasználja, ahol nem csak a szertartások és meditációk méregtelenítése zajlik, hanem nyitott vagy arra is, hogy felgöngyölítsd a szőnyeget és kisöpörd alóla a szemetet.

Szeretettel látjuk azt az Utazót, aki szeretne kiszakadni a mókuskerékből, a mátrixból, akinek hiányzik önmaga vagy az énidő, aki azt gondolja, hogy nem érdemli meg, vagy aki igenis tudja, hogy megérdemli, aki szereti Indiát, aki még nem volt Indiában, vagy aki volt már, csak nem velünk, aki keresi a szellemi utat és útmutatást önmagához, és a belső békéhez, aki szereti megismerni mások kultúráját, megkóstolni finom ételeit, megnézni lenyűgöző tájait és embereit, aki szeret utazni egy jó csapattal, akit hajt a tettvágy, hogy találkozzon Önmagával, vagy egyszerűen csak szeretne velünk tartani. 🙂

Szeretettel várunk!

Részletes programok

1. nap ~ szeptember 7.

Budapest, Dubai és Chennai

Utazás az 5 csillagos Emirates Airways légitársasággal Dubaiba, ahonnan rövid várakozási idő után egyenesen Dél-India és egyben Tamil Nadu egyik nagyvárosába, Chennai-ba visz a gépünk.

Infó

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Igény esetén lehetőség van egyágyas elhelyezésre felár ellenében.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

2. nap ~ szeptember 8.

Chennai és Thiruvannamalai

A Swami és lelkes csapata fogad majd minket és megkapjuk indiai földön az első áldásunkat. A köszöntő után buszra szállunk, és elindulunk Tamil Nadu központi városába, Thiruvannamalai-ba (200 km, kb. 5 óra), amit a szentélyek, templomok és ashramok városának is neveznek. Elfoglaljuk a szállásunkat, mely a szent hegy, az Arunachala lábánál található és a kertből gyönyörű kilátás nyílik a hegyre. A környék legjobb szállása lesz a miénk! Kipihenhetjük az utazást a medencében, a pálmafás kertben, vagy a szobánkban és késő délután tartunk egy nyítókört, ahol jobban megismerhetjük egymást és a szvámikat is. Ha szeretné a csapat, akkor egy közös mantrázással zárjuk a programot.

Vacsora a resortban.

A mai meditáció erősítheti a spirituális képességeket és segíthet leépíteni az EGO-t.

Hotel Sparsa, Thiruvannamalai

Szálloda elérhetősége: kattints ide

3. nap ~ szeptember 9.

Ramanashram, Arunachala barlang meditáció és Girivalam zarándoklat

Reggeli után felmegyünk az Arunachala szent hegyen található barlangba, ahol a megvilágosodott Sri Ramana Maharshi 7 évig meditált, amihez közvetlenül a Maharishi által alapíott ashramon, a Ramanashramon keresztül jutunk el. A barlangban mi is meditálhatunk. A visszaúton pedig egyéni meditáció és szabad program az Ashramban.

Ebéd a resortban.

Délután pedig pihenés és készülődés a resortunk pálmafás kertjében az esti zarándoklatra, a Girivalamra. Aki szeretné, a helyi hagyományokhoz híven, mezítláb teheti majd meg ezt 14 km-es zarándokutat a szent hegy körül, mely egyszerre tisztítja meg a testet, a lelket és a szellemet. Úgy tartják, hogy az Arunachala körbejárása egyenértékű egy világkörüli úttal.

Mai szertartás: a Girivalam zarándokút növeli a spirituális erőnket és segíhet energetikailag is megtisztítani a testet, lelket, szellemet. Erős továbbá a karmatisztító hatása is.

Hotel Sparsa, Thiruvannamalai

Szálloda elérhetősége: kattints ide

4. nap ~ szeptember 10.

Swamimalai és a 9 bolygó szertartás
Reggeli után Swamimalaiba utazunk tovább (200 km, kb. 5 óra). A város Khartikeya, azaz Shiva és Parvati fiának egyik lakhelye a hindu mitológia szerint. Ebben a városban magyarázza el apjának a Pranavam, azaz az AUM jelentését Khartik. Ezért látható egyes helyeken az az ábrázolás, ahol Khartik a tanító, és Shiva a tanítvány.

Délután Suriyan Kovil-ban egy 9 bolygó szertartáson veszünk részt, ahol közösen mantrázunk a 9 bolygó energiáival feltöltött szentélyek körül, külön kántálva minden bolygó saját mantráját. Egyedül itt található meg az összes bolygó szentélye egy helyen. Kicsi, ámde annál erőteljesebb templomban tartjuk meg ezt a szertartást. Erős szertartás ez is.

Mai szertartás: a 9 bolygó szertartás minimalizálhatja a negatív bolygóhatásokat, segíthet elkerülni vagy minimalizálni kellemetlen karmikus eseményeket, erősítheti a pozitív karmikus eseményeket.

Hotel Choola Dymasty, Kumbakonam

Szálloda elérhetősége: kattints ide

5. nap ~ szeptember 11.

Tűzszertartások és Thirubuvanam

Reggeli után a közelben (20km) található szent helyre, Thiruvidaimaruthur városába megyünk egy tűz szertartásra. A helyszín az a Shiva templom lesz, ami Tamil nadu hét fő Shiva templomának egyike. Úgy tartják, hogy a templom lingamja (a férfi energia oltára, fallikus szimbólum) Shiva hét hitvesének fókuszpontja. Ezt a tűzszertartást külön a magyar csapatnak fogják tartani, mindenki nevét külön külön fogják a szerzetesek mantrázni a ceremónia alatt. Az egész folyamat nemcsak a mi csapatunknak fog szólni, hanem kis hazánknak, Magyarországnak is.

Ebédre visszatérünk a hotelbe, majd egy kis délutáni szieszta, beszélgetés, emlékeztetés, pihenés.

Délután egy másik Shiva tűzszertartás vár ránk Thirubuvanamban, ami csak 10 kilométerre van a hoteltől. Az Airavatesvara-templom 2004-ben felkerült az UNESCO Világörökség listjára a nagy élő Chola-templomok közé. Ez a templom a művészet és építészet tárháza gyönyörű kőfaragásokkal.

Itt is erős szertartás vár ránk…

Mai szertartások: A délelőtti szertartás célja, hogy megtisztítsuk a karmáinkat a következő életünkre vonatkozóan, hogy békés életünk legyen.
A délutáni szertartás célja, hogy az esetleges ellenségek távol maradjanak, jogi vagy céges problémák megoldódjanak, vagy elkerüljük azokat.

Hotel Choola Dymasty, Kumbakonam

Szálloda elérhetősége: kattints ide

6. nap ~ szeptember 12.

Tanjore és Ganesha szertartás

Reggeli után kijelentkezünk a hotelből és elindulunk Rameswaram szigete felé. Ezt a hosszú utat korábban egy nap alatt tettük meg, de idén jobbnak láttuk, ha ezt a távot megosztjuk, és elmegyünk, megnézzük az úton található csodákat is. Első megállónk Tanjore (50 km) városában lesz, a híres Shiva templomnál, ami az UNESCO Világörökség része lett. Itt csak turistáskodni fogunk 🙂 Azaz szabad meditáció, fotózás, séta a templom körül elhelyezkedő parkban.

Utána Thiruchirappalli (80 km) városába megyünk, ahol ma éjjel megszállunk majd. Ez a város 600 évig! volt Choola birodalom fővárosa a 3. századtól, továbbá ez Tamil nadu egyik legrégebb óta lakott városa. Ebéd a hotelben. Utána pihenő, úszkálás a tetőn található medencében, lazítás.

Késő délután egy rendhagyó Ganesha szertartásra megyünk. Ez a templom a közeli hegyen található. Itt egy kisebb séta vezet fel a hegyre. Ganesha templomba nagyon ritkán jut el az ember fia… Ez az istenség a bölcsesség, a tudás, a siker, a fejlett értelem energiájának megtestesítője.

Mai szertartás:A Ganesha szertartás segíthet abban, hogy az ambícióink, terveink sikeresen valóra váljanak.

Hotel Blossom, Trichy

Szálloda elérhetősége: kattints ide

7. nap ~ szeptember 13.

Rameswaram szigete és a 22 szentelt kút szertartás

Reggel még egy hosszabb út vár ránk egészen Rameswaram (250 km) szigetéig. Rameswaram Dél-India legkeletibb része, gyakorlatilag egy kis sziget, amelyet egy 2 km hosszú híd köt össze a szárazfölddel. Valaha innen indult az Ádám-hídja és kötötte össze Indiát Sri Lankával, de később az Indiai-Óceán hullámai alá került. A mai napig vitatott, hogy híd, azaz a szárazföld nyelv természetes vagy emberi alkotás volt-e. Ezen a hídon keresztül vándoroltak át a Tamilok is Sri Lankára évszázadokkal ezelőtt. Ez a varázslatos hely olyan erős Dél-Indiában, mint Észak-Indiában Varanasi. Életében egyszer minden indiai ember igyekszik eljutni ide, vannak akik hónapokig zarándokolnak azért, hogy tiszteletüket tegyék itt, imádkozzanak és részt vegyenek azokon a szertartásokon, amiken mi is részt fogunk venni.

Este meglátogatunk egy misztikus templomot, ahol egy nagyon erős karmatisztító szertartáson veszünk részt. A ceremónia a következő lesz: 22 szent kútból, egyenként programozott, felszentelt vízzel tisztítanak meg minket. A kutak pontos energia minőségét elküldjük majd minden résztvevőnek. Egyedülálló élmény…

A mai szertartás: 22 szentelt vizes szertartás segíthet megtisztítani az elménket, a lelkünket és a szellemünket az előző életeink negatív karmáitól.

The Residency Towers, Rameswaram

Szálloda elérhetősége: kattints ide

8. nap ~ szeptember 14.

Hajnali lélek szertartás a parton és Danushkodi

Hajnalban, reggeli előtt napfelkelte és a halott hozzátartozóink lelkét megtisztító és elengedő szertartás az óceánparton. Ide riksákkal érkezünk majd meg. A halott hozzátartozóink lelkét tisztítjuk meg és engedjük őket szabad útjukra egy ősi szertartás segítségével. Szép és megható ez a szertartás. Nagy tisztulások, megértések és felszabadulások helyszíne lesz a ma hajnali óceánpart..

Reggeli a hotelben és utána irány Danushkodi, azaz India vége! (kb. 30 perc) Ez az a pont, ahol véget ér India és ahonnan Sri Lanka már csak 24 km. Megnézzük a 1964-es ciklonban elpusztult város romjait is. Itt ér össze a Bengáli-öböl és az India-óceán. Nagyon különleges hely még Indián belül is, sokáig nem vezetett ide egyáltalán semmilyen út sem…

Ebéd a hotelben és utána egész délután pihenés, szabadprogram, medence, ejtőzés és szieszta…

Mai szertartás: a hajnali szertartás segíthet méltó búcsút venni elhunyt szeretteinktől, hogy lelkük szabadon távozhasson. Megtisztulhatunk, sok mindent megérhetünk és felszabadulhatunk akár egész életünkön át cipelt terhek alól is.

The Residency Towers, Rameswaram

Szálloda elérhetősége: kattints ide

9. nap ~ szeptember 15.

Karaikal és bazár látogatás

Reggeli után tovább utazunk Karaikalba (350 km), útközben ebéd egy helyi étteremben, majd érkezés Karaikalba a késő délutáni órákban. A Szaturnusz templomba csak másnap megyünk, így délután lehetőség nyílik a nagyobb vásárlásra. A városban számtalan üzlet található. Ruha üzletek, cipő, ékszer, és souvenir boltok. A vásárláshoz riksákat tudunk majd rendelni a hotelhez és ki ki a maga kedvére és vérmérséklete szerint tudja eltölteni a szabadidejét vásárlással.

Vacsora a hotelben, majd pedig élvezhetjük a hotel tetején található medencéket, a kilátást és egymás társaságát. Az érzékenyebb radarokkal rendelkezők a Szaturnusz templom közelségét már innen is érezhetik … Holnap már ott leszünk!

Hotel AVS Imperiaa, Karaikal

Szálloda elérhetősége: kattints ide

10. nap ~ szeptember 16.

Szaturnusz templom és Shiva szertartás

Reggeli után a Szaturnusz templomba megyünk (10 perc), amely igen erőteljesen képviseli ennek a bolygónak az energiáit, mint például felelősség, fegyelem, élethossz. Olyannyira erős a hely, hogy a helyiek szerint, ha egy műhold elhalad a templom felett, arra az időre megszűnik a jeladás a műholdról. Itt egy Szaturnusz szertartáson veszünk részt.

Ebéd a hotelben, délután pihenés, medence és ahogy ismerjük az embereket, lesz még vásárlás a mai napon is:)

De ezt a szabad programot fel lehet használni arra is, hogy visszamenjünk a Szaturnusz templomba egyéni meditációra, elcsendesedésre. Csak érezni és benne lenni a hely energiájában, töltődni ezzel a különleges atmoszférával…

Vacsora a hotelben.

A Szaturnusz szertartás segíthet megóvni minket mindenfajta negatív hatástól és eseménytől.

Hotel AVS Imperiaa, Karaikal

Szálloda elérhetősége: kattints ide

11. nap ~ szeptember 17.

Akasha szertartás és iskola látogatás

A mai nap reggelén Chidambaram-ba megyünk (kb.1 óra) a híres Akasha Templomba és egy speciális, csak a számunkra megtartott tűzszertartáson veszünk részt. A templom az Akasha, vagy ötödik elem energiájához van rendelve. Itt nemcsak magunkért, szeretteinkért, hanem egész Magyarország fejlődéséért és növekedéséért fogunk meditálni, felajánlásokat tenni, szertartást tartani. A templomban található egy színarany kupola is, amely 72,000 arany szeggel van rögzítve!

Délután elmegyünk egy helyi iskolába, megnézzük a gyerekeket tanulás közben vagy utána, attól függően, hogy mikor érünk oda. Ki ki a maga módján és lehetőségei szerint tudja majd támogatni ezeket a rászoruló gyerekeket. Öt éve már, hogy minden utunkon meglátogatunk egy-egy iskolát, és támogatjuk őket különböző módokon. Ez is nagyon hasznos és áldásos dolog a karmánk tisztítása szempontjából és a jó irányba tereléséhez.

A mai szertartás jótékonyan hathat a családi életre és a spirituális energiákra. Továbbá az üzleti, munkahelyi dolgok fejlődésére, és az egészségi állapot növelésére.

MGM Beach Resort, Mahabalipuram

Szálloda elérhetősége: kattints ide

12-13. nap ~ szeptember 18-19.

Mahabalipuram, óceán part, integráció

Ezeken a napokon szabad program a beach resortban, ahol elmélyíthetjük az út során szerzett élményeinket, élvezhetjük a napsütést és az óceánt. A tapasztalatunk az, hogy ezen a három napon helyére kerülnek a dolgok, egy másik szemüvegen keresztül látjuk majd a világot és önmagunkat, más emberként érkezünk majd haza. Ezt a megnövekedett energiaszintet otthon meg tudjuk osztani a családdal, a barátok között és a munkahelyen egyaránt. És egy kicsit jobb lesz a világ

Ezeken a napokon lehetőségünk lesz arra, hogy átértékeljük az eddigi életünket meghatározó gondolatokat, szavakat és cselekedeteket, amelyek ezidáig meghatároztak minket. Tisztábban látjuk majd azokat, melyek a boldogságunkat szolgálják, és azokat is, melyek nem azt szolgálják. Így könnyebb lesz megfogalmazni, hogy mi az amin változtatni akarunk, és azt is, hogy ezt otthon hogyan tesszük meg.

Ezeken a napokon a saját szertartásaink eredményeit élvezhetjük.

MGM Beach Resort, Mahabalipuram

Szálloda elérhetősége: kattints ide

14. nap ~ szeptember 20.

Zárókör és hazaindulás

Kényelmesebbé tettük a hazautazást! A megszokott délelőtti kijelentkezés helyett ingyenesen biztosítjuk mindenkinek, hogy csak a vacsora után, este 10 órakor kell elhagyni a szállást, így egész nap megtarthatjuk a szobánkat! Kényelmesen fel tudunk készülni a hazaútra, le tudunk zuhanyozni és még a “megérdemlem” krémeket és fel tudjuk kenni magunkra 🙂

Délelőtt csinálunk egy meditációt és egy zárókört, keretet adva ezzel ennek a csodálatos útnak. Itt mindenki megoszthatja azokat az élményeket, érzéseket, megtapasztalásokat, amik ezalatt a két hét alatt érték.

Ebéd a resortban, délután szabadprogram, napozás, óceán part. Az egész napot itt töltjük még! Vacsora után bepakolás, és késő éjjel elindulunk a reptérre, ahonnan kora hajnalban indul a gépünk Dubaiba. Érzékeny búcsút veszünk Indiától…

Elbúcsúzunk régi énünktől is, akit a Indiában hagyunk, és egy teljesen új emberként érkezhetünk majd haza.

Ezen a napok a saját szertartásaink eredményeit élvezhetjük.

15. nap ~ szeptember 21.

Hazaérkezés Budapestre

Mivel előző nap késő estig maradtunk a szállodában, ezért viszonylag frissen, tisztán, kipihenten és kevesebb várakozással tudunk nekivágni hajnalban a hazaútnak Chennaiból Dubaion keresztül az 5 csillagos Emirates Airways menetrendszerinti járatával. Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

“Több ezer gyertyát gyújthatnak meg egyetlen gyertyáról, de a gyertya életét nem fogják megrövidíteni. A boldogság sem csökken soha azáltal, hogy megosztják”
Buddha

Azt kívánjuk neked, hogy te is oszd meg mindazt a szépet, csodásat, örömtelit és boldogot, amit ezen a csodálatos úton megtapasztaltál és a részeddé, lényeddé vált.

Infó

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Igény esetén lehetőség van egyágyas elhelyezésre felár ellenében.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

NÉZD MEG VELÜNK A CSODÁS INDIÁT

Járd be velünk te is ezeket a csodálatos helyeket!
Jelentkezz 2024. július 21-ig!
A Misztikus India Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.

Mindaz amire vágysz

Akik már átélték

“Mindennel elégedett voltam, nagyon jól éreztem magamat, fantasztikus programok voltak fantasztikus emberekkel. Az ellátás, az ételek, a napközbeni gyümölcsök, minden megfelelő volt számomra. Köszönöm.”
K. Ildikó

„Olyan átfogó képet kaptunk, amiről álmodni sem mertem volna. A pálmalevelek megérintése szinte csoda volt számomra”
P. Tibor

“Sok élmény, sok tanulás önmagamról. Nagy élmény volt ez a belső utazás! A szervezés tökéletes volt, az étkezések finomak voltak. Köszönet érte minden szervezőnek!”

R. Éva

Most biztos kacagni, vagy homlokot ráncolni fogtok, de leírom: a spiritualitásról mindig azt hittem, hogy valami ezoterikus kapaszkodó a való világban kissé sikertelen, klimaxos nőknek, avagy fiatalabbak esetén szívjunk füvet és élvezzük a tökig érő gazt a kertben az elfogadás nevében… Ehelyett kiderült, hogy ez roppant magas szintű tudatosságot és szellemi-lelki igényességet jelent, mely sorsdöntő hatású az ember boldogulásában. Ahogy mondtam, életem legkülönlegesebb utazása! Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy odakeveredtem Zanzibárra. A tanultak szellemében már hajlamos vagyok elhinni, hogy ez nem egy véletlen műve volt. 😉 A helyszín pazar volt, egy földi paradicsom, a tanításokon élvezettel vettem részt, mindent nagyon köszönök! Különösen tetszett, hogy nem ex-katedra jelleggel oktattatok, hanem segítő szándékú jóbarátként osztottátok meg velünk a ti életutatok során szerzett tapasztalataitokat!

N. Ferenc

“Csak felsőfokon tudok róla beszélni. Még jobban megbecsülöm és értékelem, amim van. A szertartások felemelők voltak, nehéz szavakkal leírni az érzéseket. Egyelőre felfoghatatlan, mekkora ajándék számomra ez az út. Hetek, hónapok kellenek hozzá. Annyi oldást, segítséget kaptam az életemhez, hogy úgy érzem, sokkal boldogabb élet lehetősége nyílt meg számomra.”

H. Andrea

“Sokat utazunk, ám ez az út kiemelt a megszokott világunkból, az egómból és azt az érzést adta, hogy most kezembe vehetem az életemet és a sorsomat. Most eljött az idő, hogy a megszokott útról egy számomra jobb, élhetőbb útra lépjek és ehhez a biztatást is megkaptam. Igyekszem ezt az érzést szívembe zárni és nem elereszteni, ápolni. Hálás köszönettel.”

J. Sylvia

Az álmaidon dolgozunk

Indiában és Magyarországon elkötelezettek vagyunk abban, hogy
mindent megtegyünk a te maradandó, felejthetetlen utazásod és a belső transzformációd érdekében.

Palanisamy Chinnappa

a csoport helyi vezetője, szvámi

India spirituális oldaláról, a pálmalevelekről, az életünkről azért vagyok képes hitelt érdemlően beszélni, mert az emberiség szolgálatának szenteltem az életemet, és beavatást nyertem ezen tudás legnagyobb mélységeibe.

Jászberényi Tamás

a Misztikus Utazások alapítója

Az utazást, mint belső és mint fizikai élményt, és mindezek fontosságát szeretném átadni mindenkinek, aki a velünk tart. Csakúgy, mint a szabadság érzését, amely nem csak a fizikai korlátozások megszűnését jelenti, hanem egyben felszabadulást is az elme hamis uralma alól.
És elkezdődik a transzformáció…

ELVISZÜNK TÉGED IS, TARTS VELÜNK!

A Misztikus India Körutat neked állítottuk össze, hiszen azért vagy itt,
mert érdekel India.
Jelentkezz 2024. július 21-ig!
Mielőbb hozd meg a döntést és elviszünk téged is. Megérdemled.

Ismerj meg bennünket!

Múlt, jelen, jövő

Több mint 16 év szoros kapcsolat a keleti országokkal és kultúrákkal, közel 50 személyesen meglátogatott ország, misztikus utazások több kontinensen, spirituális kutatás, önismereti munka, szertartások, beavatás különböző tradicíókba, böjtölések és elvonulások, évezredek távlatán átívelő sámán hagyomány, hindu szertartások, buddhista tanok és meditációk, öngyógyító technikák és légzőgyakorlatok tapasztalatát egyesítettük azért, hogy ez az út megvalósulhasson.

Küldetés & Vízió

A saját álmaink után szeretnénk megvalósítani mások álmát is. Írások, filmek, elbeszélések helyett teljes valójában mutatjuk meg India energiáját. Emellett minden résztvevőt támogatunk abban, hogy egy teljesebb képe legyen önmagáról, az irányító gondolatokról és szokásokról, arról, hogy mindezeket hogy tudja saját maga is irányítani, befolyásolni és uralni. Azért, hogy mindenki azt az életet tudja élni, amit megálmodott magának, amiért ide született, amiért érdemes felkelni minden nap.

A küldetésünk, hogy megtörténjen az a kattanás minél több elmében, tudatban vagy bárhol ott legbelül. Az, amikor felteszi valaki a kérdést magának: Miiiii vaaaaaaan!? Mit csináltam eddiiiiig!? Miért pont ííííííííígy!? Neeemáááár! Mert ezeknek a kérdéseknek még akkor is van létjogosultságuk, amikor úgy érezzük, hogy minden a legnagyobb rendben van. Vagy amikor már mindent tudunk. (ez mondjuk eléggé veszélyes a fejlődés szempontjából 🙂 Hiszen mindig van hova fejlődni, mindig találunk javítandó gondolatmintákat, szokásokat vagy éppen hiedelmeket, korlátokat, sémákat vagy blokkokat. Mindig tudunk újat tanulni. Egészen a felébredésig.

És ami talán még ennél is fontosabb az az, hogy akkor innetől más kérdéseket tegyünk fel: Hogyan tovább? Hogy tudom úgy alakítani az életemet, hogy az tényleg a boldogságomat szolgálja? Hogy tehetem meg mindezt úgy, hogy nem távolodok el azoktól, azaz közel maradnak hozzám azok az emberek, akik igazán fontosak nekem?

Szóval a lehetőség adott, rajtunk áll, hogy mit kezdünk vele…

“A törekvő szívnek nem szabad barátságot kötnie a halogató értelemmel.”
Sri Chinmoy

Kicsit jobban megértve magunkat illetve feltöltekezve a sok szép és hasznos tapasztalástól, a Indiában felhalmozott belső erőt és energiát hazaérkezve be tudjuk áramoltatni a saját életünkbe is. Így egyre sikeresebben, boldogabban és egészségesebben élhetjük az életünket. A gyokorlások és a tudatos jelenlét, a figyelem által felismerhetjük a hasztalan, idejét múlt rutinokat és szokásokat, amelyek eddig gátoltak abban, hogy azok legyünk, akik valójában vagyunk, hogy azt az életet tudjuk élni, amiért ide jöttünk a Földre. Lehetőségünk lesz rá, hogy lecseréljük ezeket mintákat, és a rendelkezésünkre álló eszközökkel egy új életet kezdhetünk még ebben a testben. Képesek lehetünk egy boldogabb életet álmodni magunknak és meg is valósítani mindazt.
Így méltók lehetünk a sorsunkra.

S mindezt osszuk meg másokkal is!

És jobb lesz kicsit a világ…

Csatlakozz a csapathoz

Tedd meg az első lépést
életed nagy útján

A Misztikus India Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.
Jelentkezz 2024. július 21-ig!
Ne maradj le életed nagy lehetőségéről!

G

Részvételi díj:

Most 200.000 Ft előfoglalási kedvezménnyel!

755.000 Ft helyett most 555.000 Ft + 2.100 EUR/fő.
A fenti ár 40 fő esetén érvényes, egyébként +150 EUR/fő.

Családi kedvezmény 3 főtől: 100.000 Ft
Törzsutas kedvezmény: 100 EUR

(a két kedvezmény nem vonható össze)

F

Az ár tartalmazza: a teljes ellátást, a friss gyümölcsöket és a korlátlan palackozott ásványvizet a buszos utakon, a repülőjegyeket, a reptéri illetékeket, az adókat, a meghirdetett programok és szertartások díjait, továbbá a tisztító gyakorlatokat, a meditációkat, a templomi felajánlásokat, a transzfereket, a buszokat és riksákat, az idegenvezetőket és belépőket.

Minden Egyben.

Külön fizetendő: az indiai vízum (kb. 50 EUR) és a borravalók (50 EUR)
illetve igény esetén a sztornó és BBP (Baleset, Betegség, Poggyász) biztosítás.

A biztosításokhoz az ügyintézést ingyenesen vállaljuk!

Nincsenek rejtett kiadások és csak minimális költőpénzre van szükséged.
Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

Az utazáshoz indiai vízumra van szükség melynek feltétele a haza érkezéstől számított hat hónapnál hosszabb érvényességű útlevél! A feltüntetett árakat min. 25 fő jelentkezése esetén garantáljuk. Ezektől eltérő esetekben az árak emelkednek.

Erősítsd meg foglalásodat vagy írj nekünk!
India utazás

A helyedet az alábbi módon biztosíthatod

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. Válaszd ki, hogy „foglalás megerősítése”!
3. Küldd el a foglalásod megerősítését az “ÜZENET ELKÜLDÉSE” gombbal
4. Kollégánk hamarosan felhív, hogy minden részletet megbeszéljetek

Elérhetőségek

Csoportos repülőjegy foglalás és biztosítások:
Utazom.com Kft. Utazási Iroda
Repülőjegy foglalási részleg:
zsolt.petho@utazom.com

Földi szolgáltatások:
Rishis Tours & Travels
R.S.N. 4/2, 14. Ganapathy Nagar
Pallipadai, Chidambaram Cuddalore Dt., Tamilnadu
India 608102

Ahol már beszéltek rólunk

Média megjelenések

Akikkel megvalósul az álom

Partnerünk

MISZTIKUS.INDIA.UTAZÁS.

15 napos misztikus körutazás Dél-Indiába az 1000 éves templomok, szentélyek, jógaközpontok és ashramok földjére zarándokúttal, ősi szertartásokkal, beavatásokkal, különleges meditációkkal, szent helyekkel, karma tisztító gyakorlatokkal, nagyon jó szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel egy 4* resortban közvetlenül az Indiai-óceán partján.

Mindezt két helyi Szvámi kíséretében…