Kaszinó nincs letét játék alkalmazás

  1. Bónusz Szerencsejáték És Rulett És Esélyek 2023: Ha ez megtörténik, a Warriors erős versenyző lehet.
  2. Kaszinó Bónusz Blackjack És Nyerőgépek Játékhoz És Esélyekkel - Szembe kell néznie egy 49er védelemmel, amely feladja 26 fantasy pontok játékonként az ellentétes hátvédeknek, ezért keresse meg Mahomes-t, hogy folytassa dominanciáját a hétvégi első hazai meccsén.
  3. Hogyan Tervezik Az Online Kaszinó Gépeit 2023-Ra: A második kérdés az, hogy hol tegye el nyereményét, hogy ne vagy ne költhesse el.

Kaszinó bónusz szerencsejáték stratégia 2023

Típusú Magyar Legjobb Nyerőgépek Különböző Típusai És Szabályai
A befizetési módok széles skálájával büszkélkedhet, egyszerű regisztráció, nem kell sok szoftvert letölteni, nem csoda, hogy ez a nagyszerű oldal bebizonyította magát a népszerűségi tétekben.
Hol Lehet Játszani Regisztráció Nélkül A Webkaszinóban Magyarországon 2023-Ban
Attól függően, hogy hány pontot tudnak felhalmozni, a Felhasználókat olyan szintekbe helyezik, ahol a magasabb szintek értékesebb jutalmakat kapnak.
A résidők teszik ki a játékportfólió túlnyomó részét, több mint 2700 legjobb online nyerőgéppel.

Lottó feladási határidő szombat

Online Kaszinó Oldalak
A kaszinó játékosok rengeteg klasszikus kaszinót találnak, mint például az Európai rulett és a póker-bár az igazi kiemelkedő a jutalmazó blackjack versenyek.
Maximális Tét Bónusz Slots Kaszinó Nincs Letét
Egy kanadai cég segített a NextGen Gaming-nek terjeszteni ezeket a találatokat azáltal, hogy hozzáadta őket a platformjához.
Bónusz Pörgetések Játék Magyarul Ingyen 2023-Ban

Misztikus.India.Utazás.

Misztikus.
india.
Utazás.

„OTTHON A VILÁGOT ISMERED MEG, UTAZVA ÖNMAGADAT.”

Hamvas Béla

15 FELEJTHETETLEN NAP PROGRAMOKKAL ÉS TELJES ELLÁTÁSSAL

Misztikus India Utazás

15 napos misztikus körutazás Dél-Indiába, Tamil Naduba, az 1000 éves templomok, a Szvámik és szentélyek, jógaközpontok és ashramok földjére zarándokúttal, ősi szertartásokkal, mélyebb kapcsolódás a tűz és víz elemekkel, beavatásokkal, szent helyekkel, különleges erőterekkel, karmatisztító gyakorlatokkal, nagyon jó szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel egy 4* resortban az Indiai-óceán partján.

Mindezt két helyi Szvámi (hindu mester) kíséretében…

Időpont: 2023. Szeptember 7. és 21. között

Még az őszi monszun időszak előtt!

All in One, azaz Minden Egyben:

Teljes ellátás, friss gyümölcsök, korlátlan palackozott ásványvíz a buszos utakon, repülőjegyek, reptéri illetékek és adók, a meghirdetett programok és szertartások, beavatások, a tisztító gyakorlatok, meditációk, a templomi felajánlások, transzferek, buszok, riksák, idegenvezetők és belépők.

Továbbá személyes beszélgetések és tanácsok a szvámiktól.

AZÉRT ÉRZED A HÍVÁST, MERT ITT A HELYED. MEGÉRDEMLED.
ÉLETED NAGY UTAZÁSA VÁR RÁD, GYERE ÉS TARTS VELÜNK TE IS!
SZERETETTEL VÁRUNK
❤️

Különleges út

Helyi szvámik (hindu mester) kíséretében közelebbről is megismerkedünk Dél-India Tamil Nadu régiójának rejtett kincseivel, akár négyszemközt is beszélgethetünk a szvámikkal, komoly belső munkán és tisztuláson megyünk keresztül, melyek végül feltölthetnek minket erővel és energiával. Olyan helyekre viszünk, ahol a csapaton kívül szinte nem is lesz turista, megtapasztalhatod az igazi Indiát a spiritualitás egy másik nézőpontjából, megfűszerezve a Tamilok kedvességével és szeretetével.
Amennyiben korábban már volt pálmalevél olvasásod és kaptál indiai poojákat, azaz karmatisztító gyakorlatokat, amiket Indiában kell elvégezned, akkor megszervezzük neked (külön díj ellenében), hogy azokat is meg tudd csinálni, el tudj menni azokra a helyszínekre, szertartásokra vagy templomokba, ahova kell.

Áldások

Beszélgetünk a helyi lakosokkal, megismerkedünk hagyományaikkal, szokásaikkal, mindennapi életükkel. Testközelből tapasztalhatjuk meg a különleges helyek még különlegesebb energiáit, a varázslatot és a misztikumot egyszerre. Dél-Indiába tett látogatásunk olyan áldásban is részesíthet minket, amely egy életre megváltoztathat bennünket, megváltoztathatja az élet és saját magunkhoz való hozzáállásunkat. Az élet legváratlanabb pillanataiban kapjuk a legnagyobb áldásokat, onnan, ahonnan a legkevésbé számítunk rá…

Pihenés

Az út egyik fő célja pedig éppen az, hogy minél többet legyünk jelen az adott pillanatban, tevékenységben, szituációban. A tudatos jelenlét megtapasztalása igen sok energiával tölt fel minket, így a kipihentség érzése hamar utolérhet bárkit. És minél több időt töltünk a jelenben, annál kipihentebbek leszünk. A testet, lelket, szellemet megérintő, felejthetetlen körút végén pedig 3 napos pihenés egy 4* úszómedencés resortban az Indiai-óceán partján. Itt lesz időnk elmélyíteni magunkban a megtapasztalt és megélt történéseket, élményeket, és integrálni tudjuk magunkba. Így tisztább képet kapunk arról, hogy mit és hogyan érdemes máshogy tennünk majd ahhoz, hogy végre a saját életünket tudjuk élni. A lágy óceáni szellő simogatása búcsúztat majd bennünket a csodálatos élményektől, Indiától, és a régi énünktől, akit itt hagyunk Indiában.

RÉSZLETES PROGRAM, MENETREND ÉS HELYSZÍNEK

Misztikus India Utazás

Mindenkinek ajánljuk, aki szereti Indiát vagy szeretné megismerni Indiát egy különleges módon, aki még nem volt Indiában, vagy aki volt már, csak nem velünk, aki szereti megismerni mások kultúráját, aki szereti a spiritualitást, a varázslatot és a misztikumot, aki szeret utazni, akit hajt a tettvágy és szeretné jobban megismerni önmagát, vagy egyszerűen csak szeretne velünk tartani!

Részletes programok

1. nap ~ szeptember 13.

Budapest, Dubai és Chennai

Utazás az 5 csillagos Emirates Airways légitársasággal Dubaiba, ahonnan rövid várakozási idő után egyenesen Dél-India és egyben Tamil Nadu egyik nagyvárosába, Chennai-ba visz a gépünk.

Infó

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Igény esetén lehetőség van egyágyas elhelyezésre felár ellenében.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

2. nap ~ szeptember 14.

Chennai és Thiruvannamalai

A Swami és lelkes csapata fogad majd minket és megkapjuk indiai földön az első áldásunkat. A köszöntő után buszra szállunk, és elindulunk Tamil Nadu központi városába, Thiruvannamalai-ba (200 km, kb. 5 óra), amit a szentélyek, templomok és ashramok városának is neveznek. Elfoiglaljuk a szállásunkat, mely a szent hegy, az Arunachala lábánál található és a kertből gyönyörű kilátás nyílik a hegyre. A város legjobb szállása lesz a miénk! Kipihenhetjük az utazást a medencében, a pálmafás kertben, vagy a szobánkban és késő délután tartunk egy nyítókört, ahol jobban megismerhetjük egymást és a szvámikat is. Ha szeretné a csapat, akkor egy közös mantrázással zárjuk a programot.

Vacsora a resortban.

A mai meditáció erősítheti a spirituális képességeket és segíthet leépíteni az EGO-t.

Hotel Sparsa - Thiruvannamalai

Szálloda elérhetősége: kattints ide

3. nap ~ szeptember 15.

Ramanashram, barlang meditáció és Girivalam zarándoklat
Reggeli után felmegyünk az Arunachala szent hegyen található barlangba, ahol a megvilágosodott Sri Ramana Maharshi 7 évig meditált, amihez közvetlenül a Maharishi által alapíott ashramon, a Ramanashramon keresztül jutunk el. A barlangban mi is meditálhatunk. A visszaúton pedig egyéni meditáció és szabad program az Ashramban.

Ebéd a resortban.

Délután pedig pihenés és készülődés a resortunk pálmafás kertjében az esti zarándoklatra, a Girivalamra. Aki szeretné, a helyi hagyományokhoz híven, mezítláb teheti majd meg ezt 14 km-es zarándokutat a szent hegy körül, mely egyszerre tisztítja meg a testet, a lelket és a szellemet. Ezen a napon az újhold tisztító és megújító energiáival támogatva vágunk neki az útnak. Úgy tartják, hogy az Arunachala körbejárása egyenértékű egy világkörüli úttal.

Mai szertartás: a Girivalam zarándokút növeli a spirituális erőnket és segíhet energetikailag is megtisztítani a testet, lelket, szellemet. Erős továbbá a karmatisztító hatása is.

Hotel Sparsa - Thiruvannamalai

Szálloda elérhetősége: kattints ide

4. nap ~ szeptember 16.

Swamimalai és a 9 bolygó szertartás
Reggeli után Swamimalaiba utazunk tovább (200 km, kb. 5 óra). A város Khartikeya, azaz Shiva és Parvati fiának egyik lakhelye a hindu mitológia szerint. Ebben a városban magyarázza el apjának a Pranavam, azaz az AUM jelentését Khartik. Ezért látható egyes helyeken az az ábrázolás, ahol Khartik a tanító, és Shiva a tanítvány.

Délután Suriyan Kovil-ban egy 9 bolygó szertartáson veszünk részt, ahol közösen mantrázunk a 9 bolygó energiáival feltöltött szentélyek körül, külön kántálva minden bolygó saját mantráját. Egyedül itt található meg az összes bolygó szentélye egy helyen. Kicsi, ámde annál erőteljesebb templomban tartjuk meg ezt a szertartást. Erős szertartás ez is.

Mai szertartás: a 9 bolygó szertartás minimalizálhatja a negatív bolygóhatásokat, segíthet elkerülni vagy minimalizálni kellemetlen karmikus eseményeket, erősítheti a pozitív karmikus eseményeket.

Hotel Choola Dymasty - Kumbakonam

Szálloda elérhetősége: kattints ide

5. nap ~ szeptember 17.

Tűzszertartások és Thirubuvanam

Reggeli után a közelben (20km) található szent helyre, Thiruvidaimaruthur városába megyünk egy tűz szertartásra. A helyszín az a Shiva templom lesz, ami Tamil nadu hét fő Shiva templomának egyike. Úgy tartják, hogy a templom lingamja (a férfi energia oltára, fallikus szimbólum) Shiva hét hitvesének fókuszpontja. Ezt a tűzszertartást külön a magyar csapatnak fogják tartani, mindenki nevét külön külön fogják a szerzetesek mantrázni a ceremónia alatt. Az egész folyamat nemcsak a mi csapatunknak fog szólni, hanem kis hazánknak, Magyarországnak is.

Ebédre visszatérünk a hotelbe, majd egy kis délutáni szieszta, beszélgetés, emlékeztetés, pihenés.

Délután egy másik Shiva tűzszertartás vár ránk Thirubuvanamban, ami csak 10 kilométerre van a hoteltől. Az Airavatesvara-templom 2004-ben felkerült az UNESCO Viláörökség listjára a nagy élő Chola-templomok közé. Ez a templom a művészet és építészet tárháza gyönyörű kőfaragásokkal.

Itt is erős szertartás vár ránk…

Mai szertartások: A délelőtti szertartás célja, hogy megtisztítsuk a karmáinkat a következő életünkre vonatkozóan, hogy békés életünk legyen.
A délutáni szertartás célja, hogy az esetleges ellenségek távol maradjanak, jogi vagy céges problémák megoldódjanak, vagy elkerüljük azokat.

Hotel Choola Dymasty - Kumbakonam

Szálloda elérhetősége: kattints ide

6. nap ~ szeptember 18.

Tanjore és Ganesha szertartás

Reggeli után kijelentkezünk a hotelből és elindulunk Rameswaram szigete felé. Ezt a hosszú utat korábban egy nap alatt tettük meg, de idén jobbnak láttuk, ha ezt a távot megosztjuk, és elmegyünk, megnézzük az úton található csodákat is. Első megállónk Tanjore (50 km) városában lesz, a híres Shiva templomnál, ami az UNESCO Világörökség része lett. Itt csak turistáskodni fogunk 🙂 Azaz szabad meditáció, fotózás, séta a templom körül elhelyezkedő parkban.

Utána Thiruchirappalli (80 km) városába megyünk, ahol ma éjjel megszállunk majd. Ez a város 600 évig! volt Choola birodalom fővárosa a 3. századtól, továbbá ez Tamil nadu egyik legrégebb óta lakott városa. Ebéd a hotelben. Utána pihenő, úszkálás a tetőn található medencében, lazítás.

Késő délután egy rendhagyó Ganesha szertartásra megyünk. Ez a templom a közeli hegyen található. Itt egy kisebb séta vezet fel a hegyre. Ganesha templomba nagyon ritkán jut el az ember fia… Ez az istenség a bölcsesség, a tudás, a siker, a fejlett értelem energiájának megtestesítője.

Mai szertartás:A Ganesha szertartás segíthet abban, hogy az ambícióink, terveink sikeresen valóra váljanak.

Hotel Blossom - Trichy

Szálloda elérhetősége: kattints ide

7. nap ~ szeptember 19.

Rameswaram szigete és a 22 szentelt kút szertartás

Reggel még egy hosszabb út vár ránk egészen Rameswaram (250 km) szigetéig. Rameswaram Dél-India legkeletibb része, gyakorlatilag egy kis sziget, amelyet egy 2 km hosszú híd köt össze a szárazfölddel. Valaha innen indult az Ádám-hídja és kötötte össze Indiát Sri Lankával, de később az Indiai-Óceán hullámai alá került. A mai napig vitatott, hogy híd, azaz a szárazföld nyelv természetes vagy emberi alkotás volt-e. Ezen a hídon keresztül vándoroltak át a Tamilok is Sri Lankára évszázadokkal ezelőtt. Ez a varázslatos hely olyan erős Dél-Indiában, mint Észak-Indiában Varanasi. Életében egyszer minden indiai ember igyekszik eljutni ide, vannak akik hónapokig zarándokolnak azért, hogy tiszteletüket tegyék itt, imádkozzanak és részt vegyenek azokon a szertartásokon, amiken mi is részt fogunk venni.

Este meglátogatunk egy misztikus templomot, ahol egy nagyon erős karmatisztító szertartáson veszünk részt. A ceremónia a következő lesz: 22 szent kútból, egyenként programozott, felszentelt vízzel tisztítanak meg minket. A kutak pontos energia minőségét elküldjük majd minden résztvevőnek. Egyedülálló élmény…

A mai szertartás: 22 szentelt vizes szertartás segíthet megtisztítani az elménket, a lelkünket és a szerelmünket az előző életeink negatív karmáitól.

JKR Resort - Rameswaram

Szálloda elérhetősége: kattints ide

8. nap ~ szeptember 20.

Hajnali lélek szertartás a parton és Danushkodi

Hajnalban, reggeli előtt napfelkelte és a halott hozzátartozóink lelkét megtisztító és elengedő szertartás az óceánparton. Ide riksákkal érkezünk majd meg. A halott hozzátartozóink lelkét tisztítjuk meg és engedjük őket a szabad útjukra egy ősi szertartás segítségével. Szép és megható ez a szertartás. Nagy tisztulások, megértések és felszabadulások helyszíne lesz a ma hajnali óceánpart..

Reggeli a hotelben és utána irány Danushkodi, azaz India vége! (kb. 30 perc) Ez az a pont, ahol véget ér India és ahonnan Sri Lanka már csak 24 km. Megnézzük a 1964-es ciklonban elpusztult város romjait is. Itt ér össze a Bengáli-öböl és az India-óceán. Nagyon különleges hely még Indián belül is, sokáig nem vezetett ide egyáltalán semmilyen út sem…

Ebéd a hotelben és utána egész délután pihenés, szabadprogram, medence, ejtőzés és szieszta…

Mai szertartás: a hajnali szertartás segíthet méltó búcsút venni elhunyt szeretteinktől, hogy lelkük szabadon távozhasson. Megtisztulhatunk, sok mindent megérhetünk és felszabadulhatunk akár egész életünk át hurcult, cipelt terhek alól is.

JKR Resort - Rameswaram

Szálloda elérhetősége: kattints ide

9. nap ~ szeptember 21.

Karaikal és bazár látogatás

Reggeli után tovább utazunk Karaikalba (350 km), útközben ebéd egy helyi étteremben, majd érkezés Karaikalba a késő délutáni órákban. A Szaturnusz templomba csak másnap megyünk, így délután lehetőség nyílik a nagyobb vásárlásra. A városban számtalan üzlet található. Ruha üzletek, cipő, ékszer, és souvenir boltok. A vásárláshoz riksákat tudunk majd rendelni a hotelhez és ki ki a maga kedvére és vérmérséklete szerint tudja eltölteni a szabadidejét vásárlással.

Vacsora a hotelben, majd pedig élvezhetjük a hotel tetején található medencéket, a kilátást és egymás társaságát. Az érzékenyebb radarokkal rendelkezők a Szaturnusz templom közelségét már innen is érezhetik … Holnap már ott leszünk!

Hotel AVS Imperiaa - Karaikal

Szálloda elérhetősége: kattints ide

10. nap ~ szeptember 22.

Szaturnusz templom és Shiva szertartás

Reggeli után a Szaturnusz templomba megyünk (10 perc), amely igen erőteljesen képviseli ennek a bolygónak az energiáit, mint például felelősség, fegyelem, élethossz. Olyannyira erős a hely, hogy a helyiek szerint, ha egy műhold elhalad a templom felett, arra az időre megszűnik a jeladás a műholdról. Itt egy Szaturnusz szertartáson veszünk részt.

Ebéd hotelben, délután pihenés, medence és ahogy ismerjük az embereket, lesz még vásárlás a mai napon is:)

De ezt a szabad programot fel lehet használni arra is, hogy visszamenjünk a Szaturnusz templomba egyéni meditációra, elcsendesedésre. Csak érezni és benne lenni a hely energiájában, töltődni ezzel a különleges atmoszférával…

Vacsora a hotelben.

A Szaturnusz szertartás segíthet megóvni minket mindenfajta negatív hatástól és eseménytől.

Hotel AVS Imperiaa - Karaikal

Szálloda elérhetősége: kattints ide

11. nap ~ szeptember 23.

Akasha szertartás és iskola látogatás

A mai nap reggelén Chidambaram-ba megyünk (kb.1 óra) a híres Akasha Templomba és egy speciális, csak a számunkra megtartott tűzszertartáson veszünk részt. A templom az Akasha, vagy ötödik elem energiájához van rendelve. Itt nemcsak magunkért, szeretteinkért, hanem egész Magyarország fejlődéséért és növekedéséért fogunk meditálni, felajánlásokat tenni, szertartást tartani. A templomban található egy színarany kupola is, amely 72,000 arany szeggel van rögzítve!

Délután elmegyünk egy helyi iskolába, megnézzük a gyerekeket tanulás közben vagy utána, attól függően, hogy mikor érünk oda. Ki ki a maga módján és lehetőségei szerint tudja majd támogatni ezeket a rászoruló gyerekeket. Öt éve már, hogy minden utunkon meglátogatunk egy-egy iskolát, és támogatjuk őket különböző módokon. Ez is nagyon hasznos és áldásos dolog a karmánk tisztítása és jó irányba tereléséhez.

A mai szertartás jótékonyan hathat a családi életre és a spirituális energiákra. Továbbá az üzleti, munkahelyi dolgok fejlődésére, és az egészségi állapot növelésére.

Hotel Amoha - Thiruvannamalai

Szálloda elérhetősége: kattints ide

12-13. nap ~ szeptember 24-25.

Mahabalipuram, óceán part, integráció

Ezeken a napokon szabad program a beach resortban, ahol elmélyíthetjük az út során szerzett élményeinket, élvezhetjük a napsütést és az óceánt. A tapasztalatunk az, hogy ezen a három napon helyére kerülnek a dolgok, egy másik szemüvegen keresztül látjuk majd a világot és önmagunkat, más emberként érkezünk majd haza. Ezt a megnövekedett energiaszintet otthon meg tudjuk osztani a családdal, a barátok között és a munkahelyen egyaránt. És egy kicsit jobb lesz a világ

Ezeken a napokon lehetőségünk lesz arra, hogy átértékeljük az eddigi életünket meghatározó gondolatokat, szavakat és cselekedeteket, amelyek ezidáig meghatároztak minket. Tisztábban látjuk majd azokat, melyek a boldogságunkat szolgálják, és azokat is, melyek nem azt szolgálják. Így könnyebb lesz megfogalmazni, hogy mi az amin változtatni akarunk, és azt is, hogy ezt otthon hogyan tesszük meg.

Ezeken a napokon a saját szertartásaink eredményeit élvezhetjük.

MGM Beach Resort - Mahabalipuram

Szálloda elérhetősége: kattints ide

14. nap ~ szeptember 26.

Zárókör és hazaindulás

Kényelmesebbé tettük a hazautazást! A megszokott délelőtti kijelentkezés helyett ingyenesen biztosítjuk mindenkinek, hogy csak a vacsora után, este 10 órakor kell elhagyni a szállást, így egész nap megtarthatjuk a szobánkat! Kényelmesen fel tudunk készülni a hazaútra, le tudunk zuhanyozni és még a “megérdemlem” krémeket és fel tudjuk kenni magunkra 🙂

Délelőtt csinálunk egy meditációt és egy zárókört, keretet adva ezzel ennek a csodálatos útnak. Itt mindenki megoszthatja azokat az élményeket, érzéseket, megtapasztalásokat, amik ezalatt a két hét alatt érték.

Ebéd a resortban, délután szabadprogram, napozás, óceán part. Az egész napot itt töltjük még! Vacsora után bepakolás, és késő éjjel elindulunk a reptérre, ahonnan kora hajnalban indul a gépünk Dubaiba. Érzékeny búcsút veszünk Indiától…

Elbúcsúzunk régi énünktől is, akit a Indiában hagyunk, és egy teljesen új emberként érkezhetünk majd haza.

Ezen a napok a saját szertartásaink eredményeit élvezhetjük.

15. nap ~ szeptember 27.

Hazaérkezés Budapestre

Mivel előző nap késő estig maradtunk a szállodában, ezért viszonylag frissen, tisztán, kipihenten és kevesebb várakozással tudunk nekivágni a hazaútnak Chennaiból Dubaion keresztül az 5 csillagos Emirates Airways menetrendszerinti járatával. ÉrkezésBudapestre a kora délutáni órákban.

“A boldogság különös dolog: ha megosztjuk másokkal, megsokszorozza magát.”

Paulo Coelho

Azt kívánjuk neked, hogy te is oszd meg mindazt a szépet, csodásat, örömtelit és boldogot, amit ezen a csodálatos úton megtapasztaltál és a részeddé, lényeddé vált.

Infó

Az elhelyezés a megadott vagy velük egy besorolású szállodákban, kétágyas szobákban történik. Igény esetén lehetőség van egyágyas elhelyezésre felár ellenében.

A programok és a szállások változtatási jogát fenntartjuk, a meghirdetett minőség megtartása mellett.

NÉZD MEG VELÜNK A CSODÁS INDIÁT

Járd be velünk te is ezeket a csodálatos helyeket!
Jelentkezz 2023. július 21-ig!
A Misztikus India Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.

Mindaz amire vágysz

Akik már átélték

“Mindennel elégedett voltam, nagyon jól éreztem magamat, fantasztikus programok voltak fantasztikus emberekkel. Az ellátás, az ételek, a napközbeni gyümölcsök, minden megfelelő volt számomra. Köszönöm.”
K. Ildikó

„Olyan átfogó képet kaptunk, amiről álmodni sem mertem volna. A pálmalevelek megérintése szinte csoda volt számomra”
P. Tibor

“Sok élmény, sok tanulás önmagamról. Nagy élmény volt ez a belső utazás! A szervezés tökéletes volt, az étkezések finomak voltak. Köszönet érte minden szervezőnek!”

R. Éva

“Csak felsőfokon tudok róla beszélni. Még jobban megbecsülöm és értékelem, amim van. A szertartások felemelők voltak, nehéz szavakkal leírni az érzéseket. Egyelőre felfoghatatlan, mekkora ajándék számomra ez az út. Hetek, hónapok kellenek hozzá. Annyi oldást, segítséget kaptam az életemhez, hogy úgy érzem, sokkal boldogabb élet lehetősége nyílt meg számomra.”

H. Andrea

“Sokat utazunk, ám ez az út kiemelt a megszokott világunkból, az egómból és azt az érzést adta, hogy most kezembe vehetem az életemet és a sorsomat. Most eljött az idő, hogy a megszokott útról egy számomra jobb, élhetőbb útra lépjek és ehhez a biztatást is megkaptam. Igyekszem ezt az érzést szívembe zárni és nem elereszteni, ápolni. Hálás köszönettel.”

J. Sylvia

Az álmaidon dolgozunk
Indiában és Magyarországon elkötelezettek vagyunk abban, hogy
mindent megtegyünk a te maradandó, felejthetetlen utazásod, és az életre élményeid érdekében.

Palanisamy Chinnappa

a csoport helyi vezetője, szvámi

India spirituális oldaláról, a pálmalevelekről, az életünkről azért vagyok képes hitelt érdemlően beszélni, mert az emberiség szolgálatának szenteltem az életemet, és beavatást nyertem ezen tudás legnagyobb mélységeibe.

Jászberényi Tamás

a Misztikus Utazások megálmodója és vezetője

Az utazást, mint belső és mint fizikai élményt, és mindezek fontosságát szeretném átadni mindenkinek, aki velünk tart. Csakúgy, mint a testi-lelki-szellemi fejlődés jelentőségét, a tudatos jelenlét megtapasztalását és mindezek integrálását a mindennapokba.

ELVISZÜNK TÉGED IS, TARTS VELÜNK!

A Misztikus India Körutat neked állítottuk össze, hiszen azért vagy itt,
mert érdekel India.
Jelentkezz 2023. július 21-ig!
Mielőbb hozd meg a döntést és elviszünk téged is. Megérdemled.

Ismerj meg bennünket!

Múlt, jelen, jövő
Több mint 16 év szoros kapcsolat Indiával, spirituális kutatás, önismereti munka, évezredeken át tartó, apáról fiúra szálló szvámi hagyomány, valamint több mint 15 év utazásszervezési tapasztalatát egyesítettük, hogy ez az út megvalósulhasson.

Küldetés & Vízió

A saját álmaink után szeretnénk megvalósítani mások álmát is. Írások, filmek, elbeszélések helyett teljes valójában mutatjuk meg a misztikus India egy meghatározó régióját. Az ott rejlő titkokat, csodákat és az utcán heverő tanításokat egyaránt.

Mindezt azért, hogy az Indiában felhalmozott belső erőt és energiát hazaérkezve be tudjuk építeni a saját, mindennapi életünkbe, hogy sikeresebben, boldogabban, egészségesebben éljünk. S hogy ezt az egészet meg tudjuk osztani másokkal is.
És jobb lesz kicsit a világ…

Csatlakozz a csapathoz

Tedd meg az első lépést
életed nagy útján

A Misztikus India Utazáshoz korlátozott számban és ideig van lehetőséged csatlakozni.
Jelentkezz 2023. július 21-ig!
Ne maradj le életed nagy lehetőségéről!

G

Részvételi díj:

Most 200.000 Ft előfoglalási kedvezménnyel!

705.000 Ft helyett most 505.000 Ft + 1.990 EUR/fő.
A fenti ár 40 fő esetén érvényes, egyébként +150 EUR/fő.

Családi kedvezmény 3 főtől: 100.000 Ft
Törzsutas kedvezmény: 100 EUR

(a két kedvezmény nem vonható össze)

F
Az ár tartalmazza: a teljes ellátást, a friss gyümölcsöket és a korlátlan palackozott ásványvizet a buszos utakon, a repülőjegyeket, a reptéri illetékeket, az adókat, a meghirdetett programok és szertartások díjait, továbbá a tisztító gyakorlatokat, a meditációkat, a templomi felajánlásokat, a transzfereket, a buszokat és riksákat, az idegenvezetőket és belépőket.

Minden egyben.

Külön fizetendő: az indiai vízum (kb. 50 EUR) és a borravalók (50 EUR)
illetve igény esetén a sztornó és BBP (Baleset, Betegség, Poggyász) biztosítás.
A biztosításokhoz az ügyintézést ingyenesen vállaljuk!

Nincsenek rejtett kiadások.
Az úthoz semmilyen idegen nyelv ismerete nem szükséges.

A jelenlegi jogszabályok értelmében az utazáshoz NEM szükséges PCR teszt. Oltásra nincs szükség!
Újra szabadon utazhatunk!

Az utazáshoz indiai vízumra van szükség melynek feltétele a haza érkezéstől számított hat hónapnál hosszabb érvényességű útlevél. A feltüntetett árakat min. 25 fő jelentkezése esetén garantáljuk. Ezektől eltérő esetekben az árak emelkednek.

Erősítsd meg foglalásodat vagy írj nekünk!
India utazás

A helyedet az alábbi módon biztosíthatod

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot!
2. Válaszd ki, hogy „foglalás megerősítése”!
3. Küldd el a foglalásod megerősítését az “ÜZENET ELKÜLDÉSE” gombbal
4. Kollégánk hamarosan felhív, hogy minden részletet megbeszéljetek

Elérhetőségek

Csoportos repülőjegy foglalás és biztosítások:
Utazom.com Kft. Utazási Iroda
Repülőjegy foglalási részleg:
zsolt.petho@utazom.com

Földi szolgáltatások:
Rishis tours & Travels
R.S.N. 4/2, 14. Ganapathy Nagar
Pallipadai, Chidambaram Cuddalore Dt., Tamilnadu
India 608102

Misztikus információk:
+36 30 99 33 166

Ahol már beszéltek rólunk

Média megjelenések

Akikkel megvalósul az álom

Partnerereink

MISZTIKUS.INDIA.UTAZÁS.

15 napos misztikus körutazás Dél-Indiába az 1000 éves templomok, szentélyek, jógaközpontok és ashramok földjére zarándokúttal, ősi szertartásokkal, beavatásokkal, különleges meditációkkal, szent helyekkel, karma tisztító gyakorlatokkal, nagyon jó szállodákkal, egy igazi csapattal, a körút végén pedig 3 napos pihenéssel egy 4* resortban közvetlenül az Indiai-óceán partján.

Mindezt két helyi Szvámi kíséretében…